WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka,
My nie mieliśmy w wyniku potęg. Wiec labo w medicover jakoś dziwnie podaje. Ale chyba było tylko 3x10^3.
Ja za pierwszym razem jak pobrałam to sie potem zorientowałam, ze oparłam kubeczek o Kostka jajka
I już próbka zanieczyszczona. My pobraliśmy koło 8 czu 9. I od razu pojechaliśmy oddać.
Angela (chyba) pisała ze nad umywalka z puszczona woda. Ale to chyba z pomocą taty, bo brakuje rak
Życzę powodzenia następnym razem.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:czy ktoś ma zimowe czapeczki z c&a, bo chcę zamówić i nie wiem czy brać 56 czy 62...
niby na ostatnim mierzeniu miał 38 cm, hm hm...
http://iv.pl/images/45260052827199562944.png
Mam tez 40-42 są za duuuze. Jak mały rusza głowa to mu sie nasuwa do Nosa. To jest rozmiarówka ze smyka i ewidentne brakuje nam środka
Nie wiem jak jest z rozmiarami tej Marki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 08:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy karmienie nr 1!!!!!
Nie wierzę7,5h fiu fiu
Zjadł tylko 70 ml i ma dosyć.
Dziewczyny przeraża mnie to wkładam w dziubka butelkę a on szopki robi.
Tak nie lubi tego mm????
Już cukier nawet nie pomaga:-(
Ulf faktycznie oparłam pudełeczko o jajka!
Skali trzymamy kciuki:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moj maly spi wlasniwmi udaje dinozaura przez sen czyli wydaje z siebie blizej nieokreslone dziwne dzwieki , ktore mnke budzą
Ale korzystajac z okazji zgasze lampke i sie zdrzemne , bo jak bedzie taki dzien mial jak wczoraj ze sniadanie jadlam o 12 to dzieki bardzo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya my nie śpimy, czekam aż mąż do sklepu wstanie po pieczywo bo się zobowiązał
Małemu zorganizowałam mini dzień dziecka - jeszcze w piżamce leży
no i mam zagadkę z tą czapeczką, ogólnie mam wrażenie że c&a zawyża rozmiarówkę. Z drugiej strony jak udało mi się kombinezon dorwać to śnieg znikł i przymrozki też -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maly po szczepieniu ladnie spal goraczki nie bylo i oby sie nie pojawila nigdy.
Obudzil sie tylko raz na karmienie o 2 pozniej sam zasnął odlozony do łóżeczka, kwilil z 5 min ale nie protestowal placzem. Ja z M zasnelismy chyba przed nim -
nick nieaktualnyLRF i dzięki Ci ze mrozy poszły
Ja nie nawidze zimy
Pojechałam do labo na badania moje.
Zameldowałam mężowi że wychodzę wrócę ze 30min nie było mnie aż 45min.
Zrobiłam morfologie,tsh,ft3 i krzywa cukrowa.
Kuźwa jaki ten eliksir nie dobry!!!!!
A muli mnie ze......... No!
Na czczo z gluko miałam 103!!!!!wrrrrr
Ale zwalam winę na jej wspaniały niemiarodajny jak wszędzie gluko:-)
Z krwi pewnie mniej będzie oby:-)
No to za 2 h pojawię się znowu w labo
Mały był grzeczny tato zadowolony.
Teraz śpi i niech śpi bo muszę siedzieć!!!