WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:my z tym niestety nadal walczymy, choć nie widać żeby było bardziej płasko z tej strony. Ja już nawet podczas zabawy czy leżakowania z Bąblem kładę się tak, aby na drugi bok leciała główka.
A u nas Piotrek by tylkochciał trzymać prosto głowę na tyle a nie na boku
-
nick nieaktualny
-
Lrf
A on nadal śpi w najlepsze na środku przedpokoju w gondoliA ten widok zostałam po opuszczeniu budki już w domu. Piotrka rusza jedynie gorąco. Jak jest mu za ciepło to szał. Widzialam dziecko w gdybym kombinezonie i w grubej czapie. ..A u nas cienka czapka i sweterko -kurtka założona na krótki rękaw. ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak u nas w górach jest
http://wiadomosci.bielsko.info/12251-foto-dnia-wschod-slonca-z-klimczoka-w-oddali-widac-tatrykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia Kamcia zastanowię sie z tym fb
Kamcia mój to by się darl w nieboglosy że ma czapkę na oczach.
Mię raz na spacerze się wierci i drze że czapka spadła.
LRF ja też tak robię obracać mu głowę,kładę się i ustawiam wszystko na drugiej stronie żeby tylko obracal głowę a on ni hu hu
My się ubieramy w cienka czapkę i kombinezon z polara a pod spodem to w czym chodzi po domu czyli przeważnie bodziaka na długi rękaw i spodenki bawełniane.
Tata gada z synem
Ale junior coś marudzi.
Ja go Wykapalam a spać nie chce:-( -
Moj mlody ma jedno oczko 2 komiriwe5ge eralnie niebieskie ale ku gorze ma 1/5 brazowe. Zaczelam sie tym martwic bo to oczko caly czas mu ropieje, mial juz 2 razy przypisane jrople i nic nie daly. Teraz mam tylko przemywac i nasowac kanalik.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My się właśnie karminy po kąpieli i właśnie sobie uświadomiłam ze cały dzień na nogach przez ten remont wróciliśmy do domu o 16 wzięłam się za sprzątanie i teraz usypiam małego a mąż prasuje.
Z ciekawch rzeczy to padł mi w aucie akumulator niewiadomo dlaczego zaczyna mnie to auto denerwować i Chyba je sprzedam chociaż lubię nim jezdzic bo automat i duży więc pakuje wszystko.
Już nie mogę się doczekać odpoczynku chyba sobie znowu kąpiel urzadze ostatnio co chwila to robię odbijam sobie za ciążę tylko ciekawe ile za wodę będzie :p