WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkali pewnie mało będzie za wodę
Kamcia chciałabym zobaczyć jak się wnerwia jak mu gorąco.
Musisz nagrać go
Mój się obudził bo go przeniosła do naszego pokoju. Zrobił obczajke i się rozplakal.
To był głód:-) Zjadł 50 ml nawet nie beknal i śpi.
Już nie śpi wrrrr
A ja miałam iść w planach się kąpać.
Nic sprzedam go tatusiowi bo znowu wpatrzona w kompa:-(
Oj dawno w wannie się nie moczylam. Choć ja mam.
Ja się szybko nudzę w wannie i mąż mnie atakuje samiec jeden:-)
Miałam się pytać czy wasze dzieci też zapominają że mają język?????
Mój się często dlawi?
Idę pod prysznic.
Dobrej nocki życzę -
Żabka
Przy przegrzaniu u Piotrusia jest tak przeraźliwy krzyk ze od razu wiem ze o to właśnie chodzi. Miałam z tym do czynienia z jakieś 4 razy. ..on tak z bólu na szczepieniu nie krzyczy. ..to dźwięk obdzierania ze skóry. Bardzo charakterystyczne. Ale ostrzega chwile przed wiercac się. W sklepie musze szybko odkrywać o rozpinac. Ogolnie spokojnie śpi w czasie spacerów. Raz (w Kołobrzegu ) ubralam mu kombinezon zimowy. Co chwilę się budził i wiercil. ..najwyżej zima dalej będzie w tych sweterko -kurteczkach. Ręce obowiązkowo na wierzchu. Jak się urodził to już ciepło mu nie pasowało. Wystarczyło na niego delikatnie dmuchać o robiło mu się dosłownie blogo -
nick nieaktualny
-
Ja się w wannie mocze a Szymek ...husta się na hustawce z Tata usnal na 15 minut tak myślałam że tak będzie bo dziś przesłał cały dzień bo to w aucie to w galerii w wózku. Zaraz znowu będzie chciał jeść na szczęście kolej na mM.
Kurde ja muszę chyba mojemu zakładać samego pajaca bezbody pod spód bo się po i.
O już słyszę męża jak mówi że do Szymka ze cyca wola o już są w łazience i tyle mojego ...
-
nick nieaktualnyA ja wstawilam rosol 15 minut temu na jutro niwch sie goruje, bo i tak szybciej jak za 1,5 godziny spac nie pojde wiec splkojniw przez ten czas moze sie gotowac, a rano mpge dogotowac jak by co, a nie mam zamiaru znow obiadu jesc o 16 dlatego tez od razu whciagnelam schab na jutro na roladki do sosu koperkowego
Chcialam jeszcze posprzatac ale braklo mj sil...
Ide brac prysznic i lezec bo plecow nie czuje -
U mnie z jezykiem to na odwrót mlody non stop go wytyka. Zastanawialam sie nawet czy to nie jakas wada zgryzu czy cos...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my się karmimy
Obudził mnie budzik męża i dotarło do mnie ze mały nie wstawał od tego jedzenia na spiocha o 23...i miałam dylemat. ..karmić przez sen czy dać szansę Piotrusiowi
Przeliczylam przemyślałam i jednak karmiebo dziś niedziela i mam zamiar pospać jak zwykle
co najmniej do 9
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Wczoraj nawet na spiocha małego przebieralam. Mąż go karmil o 23 a ja wchodzę a cały pajac mokry. ..i to taki zakładany przez głowę. .Piotrek nic się nie obudził. Ale kiedy uznaje ze jest nocjak teraz to słowem się do niego nie odezwę -by się nie rozbudzil. I to nawet działa jak zdarza mu się oczy otworzyć i pogadać do siebie -
nick nieaktualnyTo super że mu nie przeszkadza znany pampers.
Bo mój tylko się zesikal i się drze że ma mokro.
U mnie Pampersy idą jak burza.
Córka też taki delikatny tyłek miała.
Na razie kupy nie ma stekamy, gugamy itp.
Nie możliwy jest Piotruś zaskakuje mnie jak opowiadasz o nim.
Podziwiam że się nie obudził -
Żabka
Ale w dzień pokazuje charaktereknie tylko ja widzę. Ale teraz to się z tego smieje
razem np z lekarzami
a charakterny jest juz
Musi być tak jak on chce. Niech śpiw sumie 14 h miał wtedy jego pampers i ważył 30 dag na wadze Piotrka (haha mogłam na kuchennej ). Zobaczymy dziś. Zjadł i ja idę spać. Mąż pojechał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 06:23
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny