WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:I znowu jemy. Jestem padnieta po nocy
-
Teraz nie chce jeść bo nie może kupy zrobić obudził się ręce miał w buzi a nie chce jeść tak mówię do męża a mąż ze mu żeby idą i poleciał po gryzaka inteligentny ale Szymek nie był zbytnio zainteresowany. Teraz mu masuje brzuszek bo kuli nóżki.
Angela to taka na szczęście pierwsza noc od nie wiem kiedy i mam nadzieję ostatnia. Wczoraj za dużo spał w dzień i mu się przestawilo. Dziś też nie będzie łatwo bo jedziemy do moich rodziców więc znowu zmiana miejsca będzie
-
nick nieaktualnyWłaśnie się obudzilam bo córka chyba spadła mąż na nią nawrzeszczal że głowę chce se rozbić a ta wyje.
I tak mnie i juniora obudzili:-(
Ale miałam koszmary.
Schodzilam że schodów z małym na rękach gadałam przez telefon i mi się wyslizgnal z rąk a ja Schodzilam dalej bardzo dużo i stronę te schody były złapałam go za krótki rękaw i tak trzymałem go dopóki nie zeszłam na polpietro niżej znowu były schody.
Jej co za poryte sny mam:-( -
nick nieaktualnymy wstaliśmy chwilę przed 8. nawet się wyspałam, choć mogłabym dłużej zalec pod kołdrą z Bąblem na pokładzie. Haha, mąż sobie do serca wziął moje słowa o alko i po wypiciu piwa z poczuciem ogromnego szacunku do żony poszedł spać na kanapę. No nic, po tym jak w wieczór poprzedzający odejście wód u mnie pyta się czy może sobie browarka strzelić
pogoda bardzo taka sobie, jak zawsze po halnym głowa boli, myślę nad zakupami, ale jak mam kupić coś dla siebie to szkoda pieniędzy. Treningi zaczynam w grudniu, więc mam trochę czasu aby ogarnąć jakieś ciuchy
kawę dopijam, a Bąbel odpływa na pierwszą drzemkę, on obudził się jakoś ok 7. tylko matka leniwa wstać nie chciała i gadał do niej niemal godzinę -
Skali ja tez po raz pierwszy ciezka noc do tej pory to budzilmsie 2 razy max ale czesto tylkoraz a dzos maskara lacznie 4 razy.
Oby to wina szczepienia i spania w dzien. -
nick nieaktualnyMoj maly wlasnie je , obudzil sie wcześniej o 6.30 ja odruchowo go do cyca a ten wcale glodny nie byl spojrzsl na mnie i poszddl spac do 8, o 8 podziumdzial i tez poszedl spac i teraz sie obudzil. Pojadl 5 minut i znow spi przy cycu
ale ja juz sie nie klade, musze szybko poodkurzac no wczoraj nie zdazylam bo pozno bylo juzi od razu miedo wstawie bo ono sie troche musi dudic do tego sosu, a tymczasem przegotuje rosol i ugotuje makaron. I bede czekac az cora wroci bo sczoraj na noc do dziadkow chciala jechac
Milej niedzieli!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto my idziemy się turlać po podłodze, żeby żadne głupie babsko mi nie wmówiło że nie ćwiczę z dzieckiem. Czasem się cieszę, że moje dziecko jest na tyle małe że mogę podjadać chipsy i pepsi, bo jak podrośnie będę musiała to robić po kryjomu lub jak pójdzie spać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Właśnie mi się przypomniało że wy też macie:-)
A on tylko gwiazdy wyświetla???
Faktycznie dziecku się podoba i uspakaja???żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:gwiazdy w różnych kolorach, masz kilka ustawień czasowych oraz reaguje na płacz, krzyk i się załącza. Kuba go uwielbia od początku przy nim zasypia.
No to mam prezent na mikołaja dla juniora.
Tylko są hipcia???
A te melodie w j. Francuskim????
Bo coś mi się odbiło o uszy jak pisalyscie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjest po francusku, ale są też melodie, odgłosy natury, bicie serca itp
gwiazdkami mój stosunkowo od niedawna się interesuje
my się zbieramy na spacer, póki jest ładnie i w miarę ciepło, 12 st jak na listopad całkiem spokożabka04 lubi tę wiadomość