X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a te gwiazdki dobrze widać na suficie, gdy się położy hipcia np na przewijaku?
    tak, jak masz ciemno w pokoju to dobrze widać :)
    mają 4 kolory i się zmieniają, trochę słabiej widać bodajże żółte, ale i tak jest ładnie. Jak się postawi w dobrym miejscu to gwiazdki zajmują w naszej niewielkiej sypialni cały sufit i trochę po ścianach schodzą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba kupimy "nową" spacerówkę, ten nasz wózek niby ok, ale zajmuje sporo miejsca po złożeniu i tej "budy" nie można - trzeba wrzucać do bagażnika złożony stelaż i ją osobno. Jeszcze jak mąż zamontuje gaz to zupełny kosmos będzie :/ na dodatek w tej spacerówce nie mamy pasów i nie mam pomysłu jak je zamontować :(

• AJrin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja nie byla u okulisty ale wiem ze dziewczyny chodzily. Dlatego wole sprawdzić choć maly wodzi wzrokiem to jednak ropieje to oczko plus jest 2 kolorowe a ani ja ani M nie mamy takich oczu. Ponoc to genetyczne albo zwiastun choroby.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to 2 kolorowe ma od urodzenia czy sie zrobiło po czasie?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    My chyba kupimy "nową" spacerówkę, ten nasz wózek niby ok, ale zajmuje sporo miejsca po złożeniu i tej "budy" nie można - trzeba wrzucać do bagażnika złożony stelaż i ją osobno. Jeszcze jak mąż zamontuje gaz to zupełny kosmos będzie :/ na dodatek w tej spacerówce nie mamy pasów i nie mam pomysłu jak je zamontować :(
    Dla mnie spacerówka od kompletu jest na moment teraz tez będzie mimo ze mamy kombi to i tak za dużo składania. Kupie nowa lub zostanie dla niego po córce ona ma espiro magic pro nic super ale zwinny i mały i dosyć lekki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się tak ostatnio zastanawiałam, czy ja z naszym sobie poradzę jak gdzieś sama pojadę o.O
    no i kurde, ten brak pasów, jak gondola spoko bo duża, to tak spacerówka jak się jej ostatnio przyjrzałam masakra. No ale daliśmy za wózek grosze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się tak ostatnio zastanawiałam, czy ja z naszym sobie poradzę jak gdzieś sama pojadę o.O
    no i kurde, ten brak pasów, jak gondola spoko bo duża, to tak spacerówka jak się jej ostatnio przyjrzałam masakra. No ale daliśmy za wózek grosze...
    Wiesz na początku pasy nie będą aż tak potrzebne no ale jak będzie siadać wstawać to się już przydają. Mój wozek ogólnie jest fajny bo jednym palcem można go prowadzić ale jest masywny.. a spacerówka mnie wkurza żałuje że kupiłam 2w1. Spacerówkę poużywam 2-3 miesiące i przesiądziemy się do czegoś innego.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotruś śpi
    Ale cholera musze na 2 min wyskoczyć z domu o.O
    A dokładnie zbiec z 3.piętra do auta pod blokiem inż powrotem. ..szumis został w gondoli która jest w bagażniku! !!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Ale ja bardzo lubiłam te spacerowke. Fakt ze uzytkowalismy 3 miesiące ale każda drogę pokonać się dało. Stała w pomieszczeniu na zewnątrz bloku wiec nie musieliśmy w ogóle wnosić /znosić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się :) ale za drugim razem. Miałam już buty na nogach i chwyciłam klamkę jak się przebudzil :D
    Ale szumis jest więc Piotruś zaśnie twardo

Little Red Fox lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam portfela, przydałoby się coś nowego ;)
    przy okazji kilka fajnych rzeczy bym kupiła - dawno nic dla siebie nie kupiłam, nie licząc jedzenia

i ciekawe kiedy mi prawko wydrukują, bo pojedziemy zawieźć Małego do moich rodziców i pojeździć po wsi ;) i muszę kupić jakieś kartki na święta, bo coś czuję że w tym roku ich wypisywanie zajmie mi dużo więcej czasu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 20:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracamy na chatę :-)
    Mamy chrzestna sama zaproponowała tzn nas wyprzedziła hahahhaha
    Ale się cieszę teraz mąż może iść do księdza:-) :-)
    Dzięki za kciuki.
    Ale jestem happy:-)

Little Red Fox, kamciaelcia, Angela89, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zapomniałam junior pobił rekord wypił u cioci 150ml mm!!!!!
    Byłam w szoku:-)
    Ale się cieszę bo mu apetyt chyba powraca?:-)

Wypiłam lampkę wina ze szwagierka.
    Kamcia i symbolicznie za Piotrusia obiecana:-) Buziaki:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 21:03

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko
    Jako że winka nie pijam to przy redsiku pomyślę o juniorze. Wypije za jego apetyt i zdrówko

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Zabko
    Jako że winka nie pijam to przy redsiku pomyślę o juniorze. Wypije za jego apetyt i zdrówko

Dzięki Kamcia:-)
    Ja obiecałam czułam się zobowiązana i pamiętam o was :-) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela Ale ja bardzo lubiłam te spacerowke. Fakt ze uzytkowalismy 3 miesiące ale każda drogę pokonać się dało. Stała w pomieszczeniu na zewnątrz bloku wiec nie musieliśmy w ogóle wnosić /znosić
    Kola pompowwne to wielki plus tego wozka, my dużo w letnie dni jeździmy wtedy mieliśmy mniejszy samochód i ciężko było z miejscem. Teraz moze na dłużej sie polubimy? Zobaczmy. Martynka coraz mniej używa spacerówki wiec możliwe ze nawet nic nowego kupowac nie będziemy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Właśnie to pakowanie :) przez to tez kupiliśmy duże auto :)
    Bo wózek dla mnie nadal rewelacja. Wielka gondola -choć zastanawiam się jak w niej dotrwamy do końca zimy. ..
    Super się prowadzi. Super

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze dzieci też zajmują w gondoli 75 % powierzchni I to bez kombinezonu zimowego? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF chyba cos mi uciekło?! Zdałaś prawko??? Gratulacje!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, mój Antoś też zajmuje mało miejsca w gondoli, myślę że szybciej zacznie siadać i się przestawimy na spacerówkę niż dorośnie do pełnej długości gondoli.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
‹‹ 2887 2888 2889 2890 2891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ