WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalinka wrote:a te gwiazdki dobrze widać na suficie, gdy się położy hipcia np na przewijaku?
mają 4 kolory i się zmieniają, trochę słabiej widać bodajże żółte, ale i tak jest ładnie. Jak się postawi w dobrym miejscu to gwiazdki zajmują w naszej niewielkiej sypialni cały sufit i trochę po ścianach schodzą -
nick nieaktualnyMy chyba kupimy "nową" spacerówkę, ten nasz wózek niby ok, ale zajmuje sporo miejsca po złożeniu i tej "budy" nie można - trzeba wrzucać do bagażnika złożony stelaż i ją osobno. Jeszcze jak mąż zamontuje gaz to zupełny kosmos będzie
na dodatek w tej spacerówce nie mamy pasów i nie mam pomysłu jak je zamontować
-
Anulka ja nie byla u okulisty ale wiem ze dziewczyny chodzily. Dlatego wole sprawdzić choć maly wodzi wzrokiem to jednak ropieje to oczko plus jest 2 kolorowe a ani ja ani M nie mamy takich oczu. Ponoc to genetyczne albo zwiastun choroby.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:My chyba kupimy "nową" spacerówkę, ten nasz wózek niby ok, ale zajmuje sporo miejsca po złożeniu i tej "budy" nie można - trzeba wrzucać do bagażnika złożony stelaż i ją osobno. Jeszcze jak mąż zamontuje gaz to zupełny kosmos będzie
na dodatek w tej spacerówce nie mamy pasów i nie mam pomysłu jak je zamontować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się tak ostatnio zastanawiałam, czy ja z naszym sobie poradzę jak gdzieś sama pojadę
no i kurde, ten brak pasów, jak gondola spoko bo duża, to tak spacerówka jak się jej ostatnio przyjrzałam masakra. No ale daliśmy za wózek grosze... -
nick nieaktualnyja szukam portfela, przydałoby się coś nowego
przy okazji kilka fajnych rzeczy bym kupiła - dawno nic dla siebie nie kupiłam, nie licząc jedzenia
i ciekawe kiedy mi prawko wydrukują, bo pojedziemy zawieźć Małego do moich rodziców i pojeździć po wsii muszę kupić jakieś kartki na święta, bo coś czuję że w tym roku ich wypisywanie zajmie mi dużo więcej czasu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 20:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i zapomniałam junior pobił rekord wypił u cioci 150ml mm!!!!!
Byłam w szoku:-)
Ale się cieszę bo mu apetyt chyba powraca?
Wypiłam lampkę wina ze szwagierka.
Kamcia i symbolicznie za Piotrusia obiecana:-) Buziaki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 21:03
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela Ale ja bardzo lubiłam te spacerowke. Fakt ze uzytkowalismy 3 miesiące ale każda drogę pokonać się dało. Stała w pomieszczeniu na zewnątrz bloku wiec nie musieliśmy w ogóle wnosić /znosić