WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak, jak masz ciemno w pokoju to dobrze widaćalinka wrote:a te gwiazdki dobrze widać na suficie, gdy się położy hipcia np na przewijaku?

mają 4 kolory i się zmieniają, trochę słabiej widać bodajże żółte, ale i tak jest ładnie. Jak się postawi w dobrym miejscu to gwiazdki zajmują w naszej niewielkiej sypialni cały sufit i trochę po ścianach schodzą
-
nick nieaktualnyMy chyba kupimy "nową" spacerówkę, ten nasz wózek niby ok, ale zajmuje sporo miejsca po złożeniu i tej "budy" nie można - trzeba wrzucać do bagażnika złożony stelaż i ją osobno. Jeszcze jak mąż zamontuje gaz to zupełny kosmos będzie
na dodatek w tej spacerówce nie mamy pasów i nie mam pomysłu jak je zamontować
-
Anulka ja nie byla u okulisty ale wiem ze dziewczyny chodzily. Dlatego wole sprawdzić choć maly wodzi wzrokiem to jednak ropieje to oczko plus jest 2 kolorowe a ani ja ani M nie mamy takich oczu. Ponoc to genetyczne albo zwiastun choroby.
-
nick nieaktualnyDla mnie spacerówka od kompletu jest na moment teraz tez będzie mimo ze mamy kombi to i tak za dużo składania. Kupie nowa lub zostanie dla niego po córce ona ma espiro magic pro nic super ale zwinny i mały i dosyć lekki.Little Red Fox wrote:My chyba kupimy "nową" spacerówkę, ten nasz wózek niby ok, ale zajmuje sporo miejsca po złożeniu i tej "budy" nie można - trzeba wrzucać do bagażnika złożony stelaż i ją osobno. Jeszcze jak mąż zamontuje gaz to zupełny kosmos będzie
na dodatek w tej spacerówce nie mamy pasów i nie mam pomysłu jak je zamontować 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz na początku pasy nie będą aż tak potrzebne no ale jak będzie siadać wstawać to się już przydają. Mój wozek ogólnie jest fajny bo jednym palcem można go prowadzić ale jest masywny.. a spacerówka mnie wkurza żałuje że kupiłam 2w1. Spacerówkę poużywam 2-3 miesiące i przesiądziemy się do czegoś innego.Little Red Fox wrote:ja się tak ostatnio zastanawiałam, czy ja z naszym sobie poradzę jak gdzieś sama pojadę

no i kurde, ten brak pasów, jak gondola spoko bo duża, to tak spacerówka jak się jej ostatnio przyjrzałam masakra. No ale daliśmy za wózek grosze... -
nick nieaktualnyja szukam portfela, przydałoby się coś nowego

przy okazji kilka fajnych rzeczy bym kupiła - dawno nic dla siebie nie kupiłam, nie licząc jedzenia
i ciekawe kiedy mi prawko wydrukują, bo pojedziemy zawieźć Małego do moich rodziców i pojeździć po wsi
i muszę kupić jakieś kartki na święta, bo coś czuję że w tym roku ich wypisywanie zajmie mi dużo więcej czasu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 20:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i zapomniałam junior pobił rekord wypił u cioci 150ml mm!!!!!
Byłam w szoku:-)
Ale się cieszę bo mu apetyt chyba powraca?
Wypiłam lampkę wina ze szwagierka.
Kamcia i symbolicznie za Piotrusia obiecana:-) Buziaki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 21:03
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKola pompowwne to wielki plus tego wozka, my dużo w letnie dni jeździmy wtedy mieliśmy mniejszy samochód i ciężko było z miejscem. Teraz moze na dłużej sie polubimy? Zobaczmy. Martynka coraz mniej używa spacerówki wiec możliwe ze nawet nic nowego kupowac nie będziemykamciaelcia wrote:Angela Ale ja bardzo lubiłam te spacerowke. Fakt ze uzytkowalismy 3 miesiące ale każda drogę pokonać się dało. Stała w pomieszczeniu na zewnątrz bloku wiec nie musieliśmy w ogóle wnosić /znosić

[