WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny
myslicie ze po tabsach nie mam chęci na s ? Odjadvjevbiore spadek libido na maksa do tego bol gliwy....jutro skocze do gina i zmienie tabsy na te ci uzywalam 2 lata po pierwszej ciazy...a koj lekarz uparl sie na jakis ovulan..jak by nie mogk zapisac mi tych sprawdzonyxh..l -
Kamcia, a ja myślałam że Piotruś zajmuje właśnie mało miejsca
Ale się nie przejmuj bo dzieci najszybciej rosną w pierwszych 3 miesiącach, później już trochę wolniej więc jest spora szansa że całą zimę przejeździcie w gondoli
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
My po karmieniu nr 1 ogólnie to będzie ciężka noc no Szymek chyba nie zbyt dobrze zniósł inne miejsce.
.kupiłam płaszcz z lepszych wiadomości z gorszych mam zakaz na używanie telefonu od męża w sumie ma rację ze cały czas tylko skecze teraz jeszcze ok ale od czwartku tylko do 17 jak wróci czas dla męża.
Szymek śmieje się przez sen i robi super Mońki oby usnal bo już późno.
-
Karmienie nr1 a mi z nosa leci woda nosz mialam sie kurowac a nie robic bardziej chora!
Anulka oczko 2 kolorowe zauwazylam juz w 1 ttgodniu zycia wiec raczej od urodzenia ma. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:LRF chyba cos mi uciekło?! Zdałaś prawko??? Gratulacje!
My po kamieniu, Mały cudaczy i spać nie chce
przecież nie zaczniemy już dnia, choć padł mi wczoraj wcześnie...Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI my
A ja mam kaca!!!! Tak po jednej lampce wina hihi teraz już wiem dlaczego mój mąż nie pije. Rozumiem jak on się czuję.
Właśnie wyszedł do roboty więc mały musi iść spać muszę ogarnąć rano dwójkę i zaprowadzić córkę do przedszkola.
Na pewno kupię po drodze do domu coca cole!
Szkoda że jej nie mam teraz -
Zabka cola najlepsza na kaca, dlatego mi nie spieszno do picia. Zawsze meczy mnie kac rano nawet po 2 piwach.
My karmoenie nr2 ciekawe czy pojdziemy jeszcze spac.
-
nick nieaktualnyNo to ja wstaje bo muszę ale mi się niechce
Przyjdę z przedszkolaki też idę spać z małym
Teraz czas na kawkę coś zjem małych wierci:-(
Paracetamol nie po.ogl na ból głowy.
Czy wasze dzieci też mają zimne rączki w nocy lub dzien?
Kark ma ciepły czasami spocony a rączki zimne. -
Ja kolejna zarwana noc do tego bolała mnie głowa a mały po jedzeniu nie chciał spać. Teraz usnal więc ja reż się kładę wsrabe na śniadanko.
Ja też mam kaca a do tego jak pamiętam papierosiwego a takiego miałam ostatniego po sylwestrze to się cieszę ze nie piję bo ja mimo tego że palilam e papierosa od lipca to oczywiście na imprezę fajki trzeba było mieć a w ciąży mnie tak odrzucilo że nawet na męża krzyczakam jak słyszałam dźwięk grzałki w epapierosie teraz spokój
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywstałam wcześniej, wzięłam prysznic, naczynia umyłam, zrobiłam sobie w końcu śniadanie i kawę, moje dziecko wstanie za 3..2...1..
ok, może się uda zjeść
edit. nadal śpi. Załapał śpiocha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 07:59
-
nick nieaktualnyAngela trzymam kciuki za dobre wyniki:-)
Ja zaprowadziłam córkę do przedszkola dużo nie brakowało a zostałaby w domu taka histerie mi urzadzila.
Kiedy to się skończy?
Idę na chatę.
Może junior da mi pospac.
Kac już mi przeszedł jak wypiłam kawusie
Jeszcze hipcia muszę zaraz zamówić -
nick nieaktualnyZabka i jak wyniki krzywej? Ja nie mam kiedy sie wybrac, moze w ta sobote jakos sie uda.
O ktorej kapiecie swoje dzieci?
Bo my tak 20 30- 21, potem karmienie i maly zasypia tak 22, 22 30.
Wtedy spi najlepiej i budzi sie dwa razy lub raz, dopiero kolo 5-6 rano.
Zrobilismy ostatnio eksperyment i kapiel byla o 19 i cala noc sie maly budzil. Dwa razy juz tak bylo. I nie wiem co robic, hmm. -
nick nieaktualnyviolett, my kąpiemy i cały proces przygotowywania do snu rozpoczynamy ok 19.
czasem się zdarza, że Mały padnie wcześniej i ok 20 się budzi na mleczko. U nas jest rozbieranie do pampersa i tak sobie jeszcze bryka na łóżkuna koniec je i mąż go kładzie spać, wtedy mam chwilę dla siebie, prysznic czy odpoczynek
violett lubi tę wiadomość
-
U nas kąpiel około 19-19.30. Zależy o której zjadł (bo u nas jedzenie przed kąpielą ). O 20 zazwyczaj śpi. Idę spać to karmie na spiocha. Najczęściej o 23 (przerwa w jedzeniu 5h)i potem sam się zaczyna budzić około 5 (6 h przerwy ). Wstaje 8.30. Sniadanie 9-10
violett lubi tę wiadomość