WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie Antoś cały czas na 15 centylu z wagą i chyba będzie mu się to utrzymywać bo ja też szczupła i zawsze miałam niedowagę i mi to zostało do dziś.
Antoś dzisiaj pobił rekord, w nocy spał 9hWcześniej było 7-8h a teraz tak ładnie i oczywiście dzięki temu się wyspałam, rano też usnął na 2 godzinki więc ja też się zdrzemnęłam razem z nim. Na spacerze też był grzeczny i później jeszcze trochę spał więc na spokojnie zrobiłam i zjadłam obiad
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam pytanie.
Jestem 2,5 miesiąca po cc. Od dawna wszystko bylo ok, nic nie bolało, czasem pojawialo sie plamienie jednorazowo.
Dzis mocno mnie boli brzuch od rana, najpierw myslalam, ze dostane pierwszy okres (karmie kp i mm), ale tylko jeden incydent z plamieniem. Nospa ledwo pomogla, a teraz ten bol jest inny, taki tępy i boli jak chodze, nosze malego, jak smieje sie i kaszle
Macie moze pomysl co to moze byc?
Bo juz zaczelam sobie wkreca , ze mi sie cos tam w srodku rana rozchodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia u mnie to samo
w końcu o 5.15 wstał, a ja się co chwila budziłam i sprawdzałam, bo wieczorem zasnął po 19. w trakcie karmienia i ledwo miarkę wciągnął, a jadł ostatni "pełen" posiłek po 17. i praktycznie całe popołudnie od 11. nie spał
jeszcze go obcy facet znowu dotykał
mamy ostatnio pecha do lekarzy, Filip to pogodne dziecie wysyła uśmiechy i śmiechy na prawo i lewo, a u lekarzy płacz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja po ciąży mam albo znoszone dresy, albo ponaciągane bluzki i koszulki, dupa, aż wstyd się pokazywać jak np z Małym jadę do lekarza. Dostałam ostatnio od Mamy spodnie i sukienkę to coś tam ujzie
a teraz będę potrzebować jakieś ciuchy na konie, bo wracam na treningi - choć i tu sukces! mieszczę się nadal w swoje stare przedciążowe bryczesy kupione na dziale młodzieżowym hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My dzis 3 karmienia w nocy coś młody niespokojny ale tragedii jeszcze nie ma. Dosypia wiec pewnie pojde spać i ja.
Violett, mnie pobolewa też szczegolnie przy kaszlu ktory mnie męczy. Czasem jak sie zerwe z łóżka do młodego to też czuje. Nie mam aż takiego bólu aby tabsy brać. Ale od tygodnia co któreś karmienie czuje skórcze jak na okres...? Może jeszcze macica pracuje i coś mnie tam ciągnie.
Alinka, 80 zeta to on Ci powinnien dać, za to że musisz jeszcze raz jechać! Co za tupet sorry!
Agatia podziel sie co zamówiłaś za ubranka? Ja mam spiochy świateczne i mega dużo na chrzciny dostaliśmy koszul plus spodni jensowych wiec mam w co młodego ubrac i juz nie będe domawiać. Choć korci mnie na maksa bo to takie słodkie rzeczy są
Młody ma ostatnio faze strasznego płaczu przez sen zanim nie otworzy oczu to bidulek płacze jak by koszmary miał. I ciężko go zachęcić do otwierania oczek. Wiem, że Kamcia tak miała wiec to taki etapNajlepiej daje rade z tym M bo jego donośny głos plus zapalone światło zacheca młodego szybciej niż mój głos.
-
nick nieaktualny