X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka

a za wkladke ile placisz ?
    Hmm to jedt brak szacunku do pacjenta..zrby nie powiedziec chamdtwo

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś nie próbuje karmić na spiocha bo juz idę spać a minęły dopiero 3h od kolacji Piotrusia
    zatem zobaczymy jak noc będzie wyglądała. ..jutro mąż ma służbę a ja znów jadę zarejestrować mazde z małym :) oby tym razem poszło

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Antoś cały czas na 15 centylu z wagą i chyba będzie mu się to utrzymywać bo ja też szczupła i zawsze miałam niedowagę i mi to zostało do dziś.
    Antoś dzisiaj pobił rekord, w nocy spał 9h :) Wcześniej było 7-8h a teraz tak ładnie i oczywiście dzięki temu się wyspałam, rano też usnął na 2 godzinki więc ja też się zdrzemnęłam razem z nim. Na spacerze też był grzeczny i później jeszcze trochę spał więc na spokojnie zrobiłam i zjadłam obiad :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie.
    Jestem 2,5 miesiąca po cc. Od dawna wszystko bylo ok, nic nie bolało, czasem pojawialo sie plamienie jednorazowo.
    Dzis mocno mnie boli brzuch od rana, najpierw myslalam, ze dostane pierwszy okres (karmie kp i mm), ale tylko jeden incydent z plamieniem. Nospa ledwo pomogla, a teraz ten bol jest inny, taki tępy i boli jak chodze, nosze malego, jak smieje sie i kaszle :(
    Macie moze pomysl co to moze byc?
    Bo juz zaczelam sobie wkreca , ze mi sie cos tam w srodku rana rozchodzi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett

ja nie raz tez tak mam raz z jednej, raz z drugiej strony ale nie ma to z niczym zwiazku, opuchlizna ta w srodku to schodzi dopiero przez kilka miediecy, 3 miesiace szey w srodku sie rozpuszczaja.
    spokojnie nic zlego sie nie dzieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od 23 pierssze jedzenie ;) ahoj nocna zmiano ! :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 03:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy spać. Tzn mama próbuje zasnąć bo Piotrek aż chrapie. Bez karmienia na spiocha dał radę od 18.30. ..ale on dopiero się ruszał a nie budził :D tylko ile razy ja mogę się budzić i myśleć kiedy on wstanie? Haha

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po drugim karmieniu pierwsze było o pierszwej. Dałam mu mm bo po kąpieli o 19 dostał cyca. Dodałam mu delicol i uwalil mi zielona kupę i to spora można zobaczyć na fb. Mam nadzieję że to po tym delicoli

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia u mnie to samo o.O
    w końcu o 5.15 wstał, a ja się co chwila budziłam i sprawdzałam, bo wieczorem zasnął po 19. w trakcie karmienia i ledwo miarkę wciągnął, a jadł ostatni "pełen" posiłek po 17. i praktycznie całe popołudnie od 11. nie spał :/
    jeszcze go obcy facet znowu dotykał :D
    mamy ostatnio pecha do lekarzy, Filip to pogodne dziecie wysyła uśmiechy i śmiechy na prawo i lewo, a u lekarzy płacz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 2 karmienie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też na nogach, Mały budzi się o 5/5.30 jak zje to o razu wstaję :D
    póki co zrobiłam sobie mega pożywne śniadanie, kawa i sprawdzam czy coś z okazji czarnego piątku upoluję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po ciąży mam albo znoszone dresy, albo ponaciągane bluzki i koszulki, dupa, aż wstyd się pokazywać jak np z Małym jadę do lekarza. Dostałam ostatnio od Mamy spodnie i sukienkę to coś tam ujzie :) a teraz będę potrzebować jakieś ciuchy na konie, bo wracam na treningi - choć i tu sukces! mieszczę się nadal w swoje stare przedciążowe bryczesy kupione na dziale młodzieżowym hihi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mój już wstał - tyle chwili tylko dla Matki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, nie przesadzaj :D
    ze mnie się zawsze trenerka śmiała, że pode mną koń pędzi bo nie czuje ciężaru :D
    a teraz to już trochę mi zostało nabagażu po ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, robimy dziś kolejne podejście do smoczka w butelce +3m :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf. Ja co chwilę z tym smoczkiem próbuje :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz obudzona. Pora wstać na kawunie ale jestem pewna że jak tylek podniose to i mały wstanie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, u mnie skończyło się płaczem, na dodatek leci mu za szybko i się dławi, 3-4 razy pociągnął i już miał miarkę "wypitą" z czego połowa na policzkach, ubranku i na mnie :/

• AJrin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis 3 karmienia w nocy coś młody niespokojny ale tragedii jeszcze nie ma. Dosypia wiec pewnie pojde spać i ja.

Violett, mnie pobolewa też szczegolnie przy kaszlu ktory mnie męczy. Czasem jak sie zerwe z łóżka do młodego to też czuje. Nie mam aż takiego bólu aby tabsy brać. Ale od tygodnia co któreś karmienie czuje skórcze jak na okres...? Może jeszcze macica pracuje i coś mnie tam ciągnie.

Alinka, 80 zeta to on Ci powinnien dać, za to że musisz jeszcze raz jechać! Co za tupet sorry!

Agatia podziel sie co zamówiłaś za ubranka? Ja mam spiochy świateczne i mega dużo na chrzciny dostaliśmy koszul plus spodni jensowych wiec mam w co młodego ubrac i juz nie będe domawiać. Choć korci mnie na maksa bo to takie słodkie rzeczy są :-)

Młody ma ostatnio faze strasznego płaczu przez sen zanim nie otworzy oczu to bidulek płacze jak by koszmary miał. I ciężko go zachęcić do otwierania oczek. Wiem, że Kamcia tak miała wiec to taki etap :/ Najlepiej daje rade z tym M bo jego donośny głos plus zapalone światło zacheca młodego szybciej niż mój głos.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż odebrał moje prawo jazdy z WK. Jutro jedziemy na wieś do moich rodziców, zostawiamy Młodego i jadę się uczyć jeździć automatem :D

‹‹ 2905 2906 2907 2908 2909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ