WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lrf
mm jest cięższe. Wiec jak żołądek je strawił to marchewka to pikuś
Ja lubiłam rozszerzac dietęzrobiłam to nawet ciut szybciej. Poza tym emilka nie chciala zza dnia mm. Wiec słoiczki to były super rozwiązania. I tak w 10 miesiącu w szpitalu zamówiłam juz dla niej dietę roczniaka
-
nick nieaktualnyja się zastanawiam czy zacząć od marchewki czy dyni
i co z kleikiem, kaszką? nie chcę dodawać do mm, czy np podana z owocem jako deserek to dobry pomysł?
Mój młody padawan nie chce spać, znowu będzie buczał u lekarza
jeszcze jak go smyrną tym zimnym żelem to zupełnie nas zje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 14:21
-
Ja zaczęłam od kaszki ryżowej o smaku bananowy - łyżeczka dla smaku by chciała to swoje mm. Bo kleika nie chciała. Zaraz po tym marchewka, jabłko...szybko poszło mieszane. Ale robiłam to intuicyjnie i mojemu dziecku pasowało
czyli nie podpowiadam -
Ale kaszkę do mleka w butli? Czy kaszkę osobno?
Tak z ciekawości pytam
U nas postęp.
Młody nie płacze przy ubieraniu na spacer!
Nawet przy czapeczce. I to nawet jak jest marudny.
Wow
AJrin lubi tę wiadomość
-
My bylismy u dziadków.
Fajnie
Dziecko leży, babcia z jednej zagaduje, dziadek z drugiej, a mama rozwalona pije kawę i je ciastosarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusze wam cos powiedziec...
mojm zdolny maz ma dlon w gipsie bo cos zrobil sobie z kciukiem i spuchlo mu jak balon, wczoraj z nim na ip bylam..n7edojz ze 2 tugodnie w domu to do niczego sie nie przyda.... bo nawet malegomna rece nie wezmie.. faceci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Foxik
poszukaj sobie w necie takie tabelki zywieniowe odnosnie rozszerzania diet i tam masz napisane jakie warzywa i owoce w jakim miesaicu wprowadzac vo wszystkich od razu nie mozna
Dynia i marchew wydają w smaku najbardziej atrakcyjne, a poza tym dzieć i tak nie zna innych smaków niż mleko -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:z warzyw na początek jest marchewka, dynia, ziemniak i brokuł.
Dynia i marchew wydają w smaku najbardziej atrakcyjne, a poza tym dzieć i tak nie zna innych smaków niż mleko
Phi!
Brokuł, król warzyw, jak lew król dzungliAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Ulf, nie wszystkie dzieci lubią brokuły
Trochę jestem przerażona, jak pisałam na fejsie. Ale trochę sie rozszerzania nie mogę doczekać -
nick nieaktualny
-
Ulf wow moj w trakcie ubierania a czapka to juz wogole drze sie na maksa
mam nadzieje ,ze u nas to przejdzie. Na poczatku na przewijaku tez byl.krzyk juz od 4 tygodni rozglada sie i usmiecha wiec polubił nowe miejsce i już nie ma krzyku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny