WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf dokladnie wlasnie taki koszyk.
Ja dzis motorek w d. ogarnelam kuchnie, lazienke, pranie , zmywarke i gotuje sie obiadek dzis bedzie rosolek a jutro kalafiorowa.
Mlody wczoraj zrobil 3 kupy dzis juz 2 wiec wracamy chyba do normy co mnie cieszy.
Co.do.srodowiskowych to z chęcią ja u siebie zobacze mam nadzieje ze sie zjawiaja w Warszawie. Uważam, ze to powonien byc standard i do 3 roku powinny byc takie wizyty co jakis czas. Widomo sprawdzac powinni czy dziecko jest zadbane i ma warunki. Nie chodzi mi tu aby sprawdzali metraz i nie wiem co. Ale czy oby nie ma nadużyć w domu i przemocy plus jesli rodzina jest potrzebujaca powinno być to zgloszone do organizacji i ludzie tacy powinni otrzymywac sasiedzka pomoc. Np jesli nie maja pralki badz brak dziecku wiekszego lozeczka lub moze wózek z checia bym oddawala rzeczy takim ludzia.Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:nasza pielegniarka usiadła na dupie w pokoju Piotrusia (bo akurat był w łózeczku bo mama kawe robiła) i nic nie ogladała i o nic nie pytała odnośnie warunków-i na jej szczescie
Nie pytałUwierz mi że wszystko już sobie wyczaiła
Znajoma miała kontrole jeszcze raz bo stało w kuchni butelka po piwie (pusta z poprzedniego dnia)a do kuchni nawet nie wchodziła lecz przechodziła obok.
AJrin lubi tę wiadomość
-
angela, domyslam się...ja pracuje w dd i wiem jak wszelkie kontrole są potrzebne (patoloogia i tak by nie wpuściła), na pewno był juz wczesniej wywiad itp
poza tym wiadomo jakie jest mieszkanie na danym osiedlu itd
nas też "znają" przez smierc Emilki
ale wazne ze nie była nachalna i perfidna bo i ja taka potrafie byc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno w sumie logiczne, my zmieniliśmy ze względu na zaparcia i chlustanie po jedzeniu, choć bardzo się upierała skoro mam karmić to tym mm, a w przychodni mnóstwo ulotek, kalendarzy, notesików właśnie tego producenta, jak zmieniliśmy to wszystko OK, poza zielonymi kupskami, ale jak drugą dziennie walnie jest bardziej żółta, np dziś - na brzuchu tak mocno pierdnął sobie że aż sama wyleciała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi nadal lekarka, nie potrafi mi logicznie wytłumaczyć dlaczego dziecku karmionemu mm rozszerza się dietę po 4 mcu, a kp po 6. Najwięcej broszur mam na temat kp i kilka o rozszerzaniu diety, bo Filip ledwo skończył 3 mce i już zdziwienie że nie chce mu marchewki dawać.
-
nick nieaktualny