WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyta pielęgniarka środowiskowa to ktoś inny niż ta położna co chodzi po narodzinach?
z mojej dup...ej przychodni pewnie nikt się nie zjawi, skoro z wielką łaską przyszła jeden jedyny raz. A że babeczkę zjechałam przy lekarce to pewnie tym bardziej
jeszcze mi obcych bab brakuje w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 09:57
-
Lrf ja mam takie sitko jak zabka chyba kupilam w ikea? Noe pamietam sprawdza sie super kazdy garnek i ilosc odpowoadnia sie miesci polecam maly wydatek da sie myc w zmywarce nie zajmuje miejsca.
-
nick nieaktualny
-
My dzis ladnie pospalismy choc mlody odwrocil kolejnosc snu. Najpier spal 3 godziny a potem 5. Ale matka sie wyspala i rano bylam w szoku ze przed dzieckiem wstalam.
Wczoraj przyszedl inhalator a wlasciwie nebulizator czu jakos tak. Ja sie inhalowalam woeczorem a dzis rano mlodego. Mam wrażenie ze wczoraj kichal czesto seriami do tego kaszelek jakos sie pojawil. A ze ja kaszle i prycham na maksa to boje sie i profilaktycznie mlodego będę 2 razy dziennie inhalowac. Noe protestowal wiec damy rade. -
nick nieaktualny
-
Aha
pielęgniarka pytała o przerwę nocna w karmieniu. To jej powiedziałam jak zazwyczaj jest - jedzenie 18-19 , kąpiel i spanie juz o 20. Przy czym na spiocha karmie około 23 i mały znów je około 5...
ale 2 noce nie dał się na spiocha nakarmić co mnie już zmartwilobo i waga ciut spadała i zrobiło się wtedy 5 tylko posiłków. ..pielęgniarka mówiła żeby nie budzić bo raz karmienie od 18 do 9 rano wystarcza małemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Lrf
A ile razy w ciągu dnia je?
nie je jakoś mega dużo, ale przybiera na wadze, choć ostatnio lekarka się przyczepiła że mało - bo w 2 tygodnie tylko 280g, ale na siłę nie będę go karmićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 10:29
-
nick nieaktualnyzacznę się martwić jak ten przyrost naprawdę będzie niewielki, na siatce centylowej wcale tak nisko nie jest, a wcale nie wierzę że rozszerzanie diety mu pomoże iść w masę, bo przecież mało na początku zje tej marchewki, a nie chcę zapychać go kaszką do mm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, to prawda
ja ledwo do 3 centyla dobijałam w dzieciństwie, znajomi mówią że Filip spaślak jest, ale teraz zaczął na długość rosnąć to się gubi, ma pucusie na policzkach i wałeczki na rączkach, nóżkach jak każdy dobrze odżywiony niemowlak