WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mojemu od wczoraj brzuszek dokucza
dziś w nocy wstawałam co 2-1,5 h masakra jakaś
już 2 noc taką mam. A dzisiaj się dowiedziałam, że przyjaciółki tato zmarł kurde 7 miesięcy o człowieka nie ma od diagnozy
tak mi przykro bo ona nie ma już nikogo ani matki, brata a teraz ojciec
tragedia normalnie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyesmi wrote:A mojemu od wczoraj brzuszek dokucza
dziś w nocy wstawałam co 2-1,5 h masakra jakaś
już 2 noc taką mam. A dzisiaj się dowiedziałam, że przyjaciółki tato zmarł kurde 7 miesięcy o człowieka nie ma od diagnozy
tak mi przykro bo ona nie ma już nikogo ani matki, brata a teraz ojciec
tragedia normalnie!
Ojeja...
Przykra sprawa...
A swoją rodzine juz ma? Meza, dzieci?
Moj synu tez dzis smutny... drugi dzien bez kupy... -
nick nieaktualny
-
Ciężki dzień ogólnie ładny ale przez noc mi się spać chce zjadłam obiad cieplutko mi o oczka się zamykają król śpi to ja zaraz obok niego
Ja raczej będę wprowadzać po 4 miesiącu zobaczę jak z laktacja jeszcze 5 dni i minie moje wymarzone 3 miesiące ale jak narazie się wszystko unormwalo chyba to jego jedzenie co 2 h mi rozbujalo laktacje przystawkę go skurcz i leci
Żabka super ze jesteś na fb
My jutro szczepienie o ile będzie bo jest remont w przychodni.
Proszę trzymać kciuki ciotki.
A no i Szymek zrobił dziś kupę pierwsza od niedzieli usral się po pachy dosłownie musiałam go myć w misceżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali, trzymam kciuki!
mój zrobił dziś kupę po ok 30 godz. i niezbyt ładna
i w ogóle tak marudzi i nie chce jeść cały dzień
a mąż sobie wymyślił, że zamiast przyjechać zaraz po pracy do mnie pojedzie do salonu, już mu tysiąc razy mówiłam, że nas nie stać, a on że bierze auto w leasing od nowego roku. No ku..a czy ja mam coś w ogóle do powiedzenia, czy mam całymi dniami tylko w domu z Małym siedzieć? Bo co ja chcę wyjść nawet na drobne zakupy do sklepu SAMA, to stwierdza że on pojedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 16:02
-
nick nieaktualnySkali trzymam:-)
Co do fb.
Jutro ogarnę temat,przeczytam,zapoznam się itp bo dziś nie dam rady a trochę nas /was tam jest
My wyjeżdżamy już do lekarza.
Dwóch kurierowi zdążyło zapisać do drzwi, już się martwilam bo jedna paczka była za pobraniem ale zdążyli.
Hipcia nie ma:-(((((
Pewnie jutro zawita tzn mam nadzieję ile do paczkoamtu będzie szedł.
Do mnie kumpela zadzwoniła dzisiaj nie wytrzymała i mówi że będę chyba ciocia bo okresu nie ma już 5 dzień.
Oby im sie udało bo ona poronien 5 ciąż i rok temu urodziła córeczkę.
Więc kibicuje jej bardzo tak jak ona mnie
-
nick nieaktualnyWracamy.
Waży 5900.
Ostatnio ważył 5600:-(
Zostajemy na neutramigen mamy dosypalam cukru skoro je mm więcej czy wogole je.
Dostaliśmy żelazo a odstawiamy Fenistil.
Za 2 mce zrobić kontrolnie badania plus spr żelazo i wid d kazał zrobić IgE.
Za 2 mce wprowadzamy normalne mm będziemy schodzić z neutramigenu i wprowadzać będziemy marchewkę, jabłko itd.
Badań kału mam nie robić bo je neutramigen więc bez sensu.
Na uszy mam zakładać opaskę albo przykleić żeby były ładniejsze
Główka jest twardsza i mamy ćwiczyć.
Dwa tyg ma obracać głowę np. W prawo i tylko w prawo mamy gadać, zaczepial,zabawki układać i po dwóch tygodniach druga strona.
Skasowałem nas mniej za wizytę.
Człowiek z powołaniem słuchajcie.
Wypisal 6 puszek ek mm bo więcej nie może więc resztę muszę czaic na allegro.
Zapytam jeszcze sąsiadki bo jej tam coś zostało jej córka przechodzi na neutramigen 2.
I karmilam w aucie bo junior zglodnial wciągnął 100ml bez cukru!
Więc w domu ja mu dam!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 18:08
-
Zaraz mnie trafi szczepienie odwołane bo mają remont i będzie za tydzień także przyjechałam na darmo dobrze że za tydzień mam fryzjera to i tak muszę przyjechać no nic jutro pakowanie i wracamy do taty a tam ponoć dalej sąsiad robi podłogowe ogrzewanie za ścianą ale ponoć tylko jutro oby bo oszalec można jak kluja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie szukam dobrego rozwiązania.
a one się dopasowują do każdego garnka?
ja mam taki duży na ok 5l, więc pomyślałam, że dla Młodego wystarczy taki 1l
o, zasnął, położyłam go do łóżeczka ok 15 minut temu i sam zasnął
małymi krokami do przodu, dziś udało mu się nie przywalić mi z grzechotki
czuję się tak samo jak on zmęczona po ćwiczeniach, widmo rehabilitacji ciąży niemiłosiernie -
Lrf
Nie gotuje na parze ale czy garnek 1 litr to dobry pomysł? Zaraz woda wyparuje
O te sitka spiralne powinny na wszystko pasować
A co do reh. Ja je uwielbiałam. Emilka dużo się uczyła. Choc zajęcia mieliśmy raz na 2/3 tyg bo w sumie już po 3m nie miała problemów. Jedynie zaległości przez bioderka. No i trzymałam kontakty w razie operacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 19:49