WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ksosia mój też się budzi co 2 godziny mam nadzieję że to skok i mu przejdzie.
My mamy dylemat co do chrzcin bo miały być w domu ale w sumie w lokalu film opcja 1450 no i nie wiem sama ja bym chciała w domu ale nie chce żeby mama wydawała kasę a wiem że na pewno nawet jak jej damy wiadomo to ona i tak milion rzeczy dokupić musi
-
nick nieaktualnyBratku
my się karmimy samym nutramigenem, delikol jest z tego co wiem na nietolerancję laktozy stąd moje pytanie
jak dla mnie to też bluzy mało praktyczne i sztywne spodenki, mam tego pełno i praktycznie nie ubrane ani razu trafią do kartonu
u nas królują body na długi rękaw i półśpiochy -
My po karmieniu nr 2 Szymek odlozony do łóżeczka walczy ze snem co chwila smoczek wyada podam pomoże się i znowu . Teraz podziwia ścianę i cień z lampy.
Dziś będziemy wiedzieć czy jutro będzie to szczepienie
Nie skończyłam pisać a już musiałam dac drugiego cyca teraz Odbił i leżał na klacur ale się rzucał więc leży w łóżeczku już od godziny nie śpię chyba za dużo cukru zjadłam wczoraj
-
U nas body na długi rękaw (najlepiej rozpinane na całej dlugosci) i spodenki (miękkie ) i skarpetki. Pajace zupełnie u nas nie sprawdziły się. Te 56 od razu były za krótkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 03:47
-
nick nieaktualny
-
U nas pajace na noc w dzien body dl rekaw i skarpety a jak chlodniej to spodenki.
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:U nas pajace na noc w dzien body dl rekaw i skarpety a jak chlodniej to spodenki.
my po karmieniu, Mąż mi umierającego udaje przez ten postrzał, Młody walczy, ale myślę, że zaraz odpłynie, miałam umyć lodówkę i myślę czy by tego teraz nie zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Hej Dziewczyny,
Dawno tu nie pisałam. U Nas wszystko dobrzedziewczynki rosną i rozwijają się
w ta niedzielę miałyśmy Chrzest
Ciesze sie ze wszystko ok a jak male zniosly chrzest i jak tam rosną
pirelka lubi tę wiadomość
-
My karmienie nr 3 obudzil sie o 6 ale M dal smoka i pospal maly jeszcze ponad godzine
W nocy jak ja dalam smoka zyskalam 30 minit snu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:My karmienie nr 3 obudzil sie o 6 ale M dal smoka i pospal maly jeszcze ponad godzine
W nocy jak ja dalam smoka zyskalam 30 minit snu
na początku chrztu tylko Emilka płakała, ale zaraz ciocia ją uspokoiła i było już super aż do końca
i w restauracji też grzeczniutkie.
A tort był taki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9256ec94649.jpg
Nocami śpią już całkiem ładnie, budzą się jeden, maks dwa razyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 07:59
AJrin lubi tę wiadomość
-
Co za noc, jadł o 23 30 o 2 30 do 4 nie spał o 5 30 i o 7 ale chwilę obudziła go mokrą pielucha a teraz panicz odsypia.
Kurde to mój w dzień ma zawsze albo body krótki i pajac albo body długi i spodenki Ole macie stopni ze bez spodenek smigaja ?
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Pirelka jak sobie radzisz? Mam nadzieje ze dziewczynki grzeczne
różne są dni, ale raczej da się ogarnąć, choć wiadomo bywa ciężko czasami, ale nie umiem już myśleć inaczej niż o dwójce i szykować, zajmować się mniejszą ilością dzieci
Na razie mąż bywał w domu, sporadycznie wychodził do pracy, ale niedługo powrót i zostanę samaale dam radę, w końcu teraz też wychodzimy na zmianę gdziekolwiek sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 08:02
Anulka01, AJrin lubią tę wiadomość
-
Skali współczuje
Moj młody to cieplaj : na noc body z krótkim rękawem i pajac, w dzień body krotki rękaw i na to kaftanik i polspioch. Dodam ze nigdy nie miał potówek a jak ubierałam tylko body długi rękaw i spodenki to darł sie dopóki go kocem nie okrylam
U mnie 22-23 stopnie.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia