X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dziecka nie miałam to tez lubowałam sie w chińskich zsbawkach... sP

Ale takie grające i piszczące to akurat Antek lubi:P
    A niech mu pozytywka przestanie grać jaki placz(!!!)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia mój też się budzi co 2 godziny mam nadzieję że to skok i mu przejdzie.

My mamy dylemat co do chrzcin bo miały być w domu ale w sumie w lokalu film opcja 1450 no i nie wiem sama ja bym chciała w domu ale nie chce żeby mama wydawała kasę a wiem że na pewno nawet jak jej damy wiadomo to ona i tak milion rzeczy dokupić musi

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku
    my się karmimy samym nutramigenem, delikol jest z tego co wiem na nietolerancję laktozy stąd moje pytanie

jak dla mnie to też bluzy mało praktyczne i sztywne spodenki, mam tego pełno i praktycznie nie ubrane ani razu trafią do kartonu
    u nas królują body na długi rękaw i półśpiochy

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 03:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po karmieniu nr 2 Szymek odlozony do łóżeczka walczy ze snem co chwila smoczek wyada podam pomoże się i znowu . Teraz podziwia ścianę i cień z lampy.
    Dziś będziemy wiedzieć czy jutro będzie to szczepienie

Nie skończyłam pisać a już musiałam dac drugiego cyca teraz Odbił i leżał na klacur ale się rzucał więc leży w łóżeczku już od godziny nie śpię chyba za dużo cukru zjadłam wczoraj

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas body na długi rękaw (najlepiej rozpinane na całej dlugosci) i spodenki (miękkie ) i skarpetki. Pajace zupełnie u nas nie sprawdziły się. Te 56 od razu były za krótkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 03:47

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwsze karmiejie :)

Ja ubieeak kaftaniki i spilcy i pajace

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasnął w moim łóżku po kolejnym cycu dobranoc

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pajace na noc w dzien body dl rekaw i skarpety a jak chlodniej to spodenki.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 04:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    U nas pajace na noc w dzien body dl rekaw i skarpety a jak chlodniej to spodenki.
    u nas tak samo, mamy kilka półśpiochów, ale tak śmiga bez spodenek, zakładam na spacer i jak się chłodno robi ;)

my po karmieniu, Mąż mi umierającego udaje przez ten postrzał, Młody walczy, ale myślę, że zaraz odpłynie, miałam umyć lodówkę i myślę czy by tego teraz nie zrobić ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    Dawno tu nie pisałam. U Nas wszystko dobrze :) dziewczynki rosną i rozwijają się :) w ta niedzielę miałyśmy Chrzest :)

AJrin, Skali89, Little Red Fox, żabka04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My karmienie 2, ale on dzis spal :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hej Dziewczyny,
    Dawno tu nie pisałam. U Nas wszystko dobrze :) dziewczynki rosną i rozwijają się :) w ta niedzielę miałyśmy Chrzest :)
    Pirelka sciagnelam Ciebie myslami wczoraj soe zastanawialam co u was :) Ciesze sie ze wszystko ok a jak male zniosly chrzest i jak tam rosną :)

pirelka lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My karmienie nr 3 obudzil sie o 6 ale M dal smoka i pospal maly jeszcze ponad godzine :) W nocy jak ja dalam smoka zyskalam 30 minit snu ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My karmilismy o 6.40 i juz myslalam ze juz wstal na dobre a tu niespodzianka spi ;) no ale i tak juz na nogach bo starsza juz chodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    My karmienie nr 3 obudzil sie o 6 ale M dal smoka i pospal maly jeszcze ponad godzine :) W nocy jak ja dalam smoka zyskalam 30 minit snu ;)
    ZNiosły bardzo dobrze, nie płakały całą mszę choć wózek musiał cały czas się ruszać :D na początku chrztu tylko Emilka płakała, ale zaraz ciocia ją uspokoiła i było już super aż do końca :) i w restauracji też grzeczniutkie.
    A tort był taki:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9256ec94649.jpg
    Nocami śpią już całkiem ładnie, budzą się jeden, maks dwa razy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 07:59

AJrin lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za noc, jadł o 23 30 o 2 30 do 4 nie spał o 5 30 i o 7 ale chwilę obudziła go mokrą pielucha a teraz panicz odsypia.

Kurde to mój w dzień ma zawsze albo body krótki i pajac albo body długi i spodenki Ole macie stopni ze bez spodenek smigaja ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kolejna noc przespana. Zasnął o 10 i do 5.30 spał :) Co prawda ostatnia godzinkę wiercił sie i stekal ale zlitowalam sie dopiero godzinkę pózniej ;)
    Pirelka jak sobie radzisz? Mam nadzieje ze dziewczynki grzeczne ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Pirelka jak sobie radzisz? Mam nadzieje ze dziewczynki grzeczne ;)
    Raczej grzeczne :) różne są dni, ale raczej da się ogarnąć, choć wiadomo bywa ciężko czasami, ale nie umiem już myśleć inaczej niż o dwójce i szykować, zajmować się mniejszą ilością dzieci ;)
    Na razie mąż bywał w domu, sporadycznie wychodził do pracy, ale niedługo powrót i zostanę sama :D ale dam radę, w końcu teraz też wychodzimy na zmianę gdziekolwiek sobie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 08:02

Anulka01, AJrin lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali współczuje :/ Moj młody to cieplaj : na noc body z krótkim rękawem i pajac, w dzień body krotki rękaw i na to kaftanik i polspioch. Dodam ze nigdy nie miał potówek a jak ubierałam tylko body długi rękaw i spodenki to darł sie dopóki go kocem nie okrylam ;) U mnie 22-23 stopnie.

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O prosze: mój jeszcze szmatami musi być pozarywany! Odkopałam go do zdjęcia ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdbdbcee99d5.jpg

AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 2896 2897 2898 2899 2900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ