WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka to moj raczej po ojcu zimnolubny on samo body na dlugi rekaw potrafi miec cieply kark. A jak M go nosi to zawsze oboje sa przegrzani
U mnie raczej 21 stopni jeszcze nie grzejemy sporadycznie raz w tygodniu na chwile dogrzewam bo pranie mi dobrze nie schnie. Ale to blok.srodkowe mieszkanie wiec jest cieplo. Jeszcze chwila i nedziemy mieszkac w segmencie to wtedy sie pozmienia i temperatura raczej max 20 stopni tam bedzie
-
nick nieaktualnyMy na nogach, Mały zaliczył po śniadaniu drobną drzemkę, a ja się zbieram za rozkładanie maty i będziemy ćwiczyć. Poczekamy na pana z tesco i pomyślę co dziś zrobić do jedzenia, mam kawałek pora więc na pewno będzie sałatka. Może zupę dyniową zrobię. Póki co lenia złapałam...
-
nick nieaktualny
-
AJrin właśnie nie wiem na czym to polega ale jak jestem u rodziców (mieszkanie w bloku) i tam są tez 23 st to młody jest nawet w krótkim rękawku i ok. A u nas w domu gdzie jest duża przestrzeń to nawet my przy 23 st chodzimy w długich rękawach
Kurde bez przerwy ktoś mi wybudza małego to teść to kurier i nawet śniadania nie moge zjeśćMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze wam powiem ze z upragnieniem czekam na koniec 4 miesiąca młodego zeby mu tu cos innego do jedzonka podsunąć a na fb dziewczyny piszą ze teraz dopiero po skończonym 6 mies sie wprowadza
Pół roku ma mi wisieć co 3h na cycu???? O w życiu nigdy
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyJa wlasnie sama zastanawiam sie jak to jest z tym rozszerzaniem diety u dzici, jeszcze 4 lata temu kazali po skonczonym 4 miesiacu podawac rozne produkty...ale zastanawiam sie czy jest sens jesli dziecko faktycznie jeszcze nie siedzi tylko lezy caly czasmi mu to wlewac do bizi to tez bez sensu...ja chyba do tego pol roku bede karmic tylko cycem, a, pozniej zaczne wprowadzac posilki i mm, dluzej jak 6 miesiacy niemchce karmic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela i Żabka kciuki zaciśnięte
Przyszła poduszka head care, musiałam wyciągnąć klin bo mały nie mógł się w niej ułożyć, zresztą w instrukcji też piszą żeby układać na płaskim materacu. Teraz mały przysnął, zobaczymy czy na dłużej bo nie bardzo mu się ona podoba i mocno kręcił głową na boki jak mu ją podłożyłam.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabka każdy chyba może Cię dodać kto do grupy należy, ale widzę że jest parę osób "Robcio Robcio"
Mój ma w profilu fotkę mojego juniora niebieskie tzn turkusowe body na długi rękaw i jest w rozku w żyrafy.
Jak znajdziesz to zaproś do grupy proszę
Spadam bo mały kupę zrobił i jeść krzyczy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny