X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • marcianka1 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik idz do rehabilitanta od dzieci. my bylismy u lekarza tehabilitanta.Mimi ze moja glowe podnosi i trzyma to ma za mocne napiecie miesni plecow i musimy cwiczyc brzuch.U nas tez mala od 11 budzi sie co 2 h.Spi z nami daje cyca na boczek i api dalej

marcianka86
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia współczuję szczegolnie choroby znam ten ból ale ja mam tyle lepiej, ze mlody spi w nocy dobrze max 2 wstania ostatnio bylo gorzej bo 3 ale czesto jwst tylko jedno karmienie.

Sarcia a wiesz ze ja mam te same spostrzeżenia odkad jem wszystko mlody przestal sie prezyc i ryczec teraz jak placze to ewidentnie poelucha, jedzenie albo spanie. To dobrze ze nie jestem jedyna co jada wszystko. U mnie wagowo stoi ale jestem chora i malo ruchu mam nadzieje ze ruszy jak bede spacerowac plus jakieś cwiczenia.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcianka, chyba tak zrobię, bo mam poczucie winy, że to nasza wina :(
    kurier przyjechałam, musiałam odebrać paczkę i tym samym zrobić przerwę Małemu w jedzeniu i już nie chce więcej mleka, dulda smoczek i się śmieje. Przy okazji chyba zrobię zakupy na tesco, żeby przywieźli do domu, bo męża ciężko zmobilizować na większe zapasy, a ja sama z Bobasem nie dam rady o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobas ma mnie chyba dość, wymęczyłam go za bardzo. Dobrze że tatuś wraca już z pracy, o! Niech go przejmie, lub wypakujemy krzesełko to jak się będzie przyglądał to mu minie cała złość przez ogólną ciekawość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja co 1h mam jeść i pić. W nocy chociaż puk puk spokój.

LRF nie dobra ty matko jak możesz tak męczyć dziecia żartuje:-)

A ja zarejestrowalam małego na kontrole na 17:15 ale fart.
    Cieszę się bo to nie 20:15 ani później!
    Wrócimy o normalnej porze do domu.:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka, ja mialam ten sam dylemat i wzielismy catering. Fajna sprawa, bo cena taka jak w restauracji, a jedzenia duzo wiecej i zostalo nam na nastepny dzien miesko i dodatki, a ze goscie tez dalej byli to obiad mialam z glowy :)
    Pierwszy raz sie zdecydowalam, ale fajna sprawa.
    Szczerze mowiac przy malym totalnie nie mialabym kiedy zgotowac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett wiem też to brałam pod uwagę ale doszliśmy z mężem do wniosku że chrzciny robimy tylko dla chrzestnych z dziećmi.
    Więc duże tego nie będę robić:-)
    A po drugie mąż bedzie cały grudzień praktycznie w domu więc Sory ale będzie pilnował małego albo gotowal nie?!:-)
    W czwartek pójdziemy do księdza ciekawe kiedy wymyśli że zrobi chrzciny i czy wogole zrobi bo słyszałam że ten ksiądz ma wiecznie problem a my nie mamy ślubu kościelnego tylko cywilny.
    Więc jak zrobi problem to plany się wogole pozmieniaja bo będę musiała gdzie indziej robić wszystko.
    No nic poczekam co ksiądz powie aaaaaa i chrzci tylko dzieci w pierwszą i ostatnia niedzielę miesiąca:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż ma postrzał. Jojczy że boli. Nic mi przez kilka dni nie pomoże przy dziecku, bo boli. Tak okropnie boli. Powiedziałam, żeby urodził dziecko to pogadamy o bólu. Jojczy dalej, że boli.

:(

• marta258 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj też wiosenna pogoda, zabrałam małego na spacer i chodziliśmy po osiedlu. W domu już nie chciał spać bo się wyspał na spacerze. A niedawno usnął przy piersi, ale zaraz muszę go budzić na kąpiel. Dzisiaj była kolejna przespana noc, zasnął o 21:30 i wstał o 7, mam nadzieję że tak będzie jak najdłużej :)

Little Red Fox lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, posprzątałam praktycznie całe mieszkanie, miałam jeszcze lodówkę umyć i wyprasować, ale padam na twarz :/ Mały zasnął jakieś pół godziny temu, pewnie się obudzi na kąpiel i mleczko, razem z zabawą na golasa, a później tuleniem zejdzie nam ok godzinki, zanim zaśnie na dobre ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Zabko ja jeszcze nie dostałam okresu, choć ostatnio czuję się wybitnie jak by miał niebawem przyjść. Niech się nie spieszy ;)

Ufffffffff :-)
    Mi też się nie spieszy ale to samopoczucie też mogło by odpuścić.
    Dziś wyjątkowo się czuję na okres.
    Jeszcze zrem słodkie kwaśne.
    Nutella to pół słoika dużego zerzarlam dobrze ze nie musze myśleć o cukrach hahaha
    Nawet bym jej nie dotkla :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez okresu nie mam jeszcze, ale juz sspominalam ze od 7.11 piksy biorę :) i tez tylko kp wiec okres wcale szybko moze nie nadejsc :) i dobrze, nie tesknie za nim wcale

ksosia

nie pociesze cie, moj syn max 2 razy w nocy wxtaje, dzis tylko raz wdtal i spal 6 godzin

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na slodyczr w ogole checi nie mam, wladciwie to z dkmu s, odyczy nie jestem nauczona jesc, a kawy i hetbaty przeszlo 12 lat nie slodze :) u nas w fomu kg cukru to na pol roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wierzę, cała moja zawartość koszyka na tesco znikła :/
    pół godziny wybierania w plecy, dupa :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

spozywke przez neta zamawiasz ,? :)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF - to mam rozumieć, że u Was dziadkowie z zapędami do kupowania grająco-kolorowo-wściekłych zabawek? Dobry wykręt z tym, że Fifi musi mieć też u nich zabawki - mam nadzieję, że podziała jak najdłużej ;)
    U nas po prostu stanowczo poinformowaliśmy (zwłaszcza tych drugich dziadków, bo oni kompletnie poświrowali na punkcie Juniora, a mieszkają niedaleko, więc.... ;) ), że Junior jest nadwrażliwy i mają konsultować z nami zakupy zabawkowe :P Zresztą z iuchami też mają uważać - wyłącznie 100% bawełna, wygodnie zakładane (szerooookie na szyi, żeby głowa łatwo przechodziła, napy itd. żadnych spodenek etc ;) )

bisacz - tak, Delicol został ze względu na kp. Nie zawsze da się tak dobrze podać, bo Młody "wisi" na piersi notorycznie, ale jako tako... ;)
    Rozumiem, że Wy też na Nutra? A dodatkowo kp czy samo mm?

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja tesciowa jesy krolowa kiczu i szajsu jesli chodzi o kupowanie prezentow, ma jakas dziwna manie kupowania tanich badziewi nie wiem skad jej sie to uroilo, przeciez stac ja na normlne rzeczu ale ona uwielbia wszelkiego rodzaju chinskie pierdolandy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Tata z moim mezem poszli na 19 na hale pograc w pilke (moj tata do nas ma ponad 400 km ale moj maz mu nie odpusci)a ja siedze z dzieciakami, Facecik spi a corka bajke ogląda a ja muzyki sobie slucham ;) zaraz powinni wrocic pewnie za pol godziny bo do Kauflandu jeszcze ich wyslalam ;)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek, nie lubisz spodenek? Czyli polspiochy? Czy jakis inny patent?
    Ja najmniej lubię bluzy. Po domu i tak są za ciepłe, na zewnątrz teraz i tak za mało ciepłe. Ładne, ale niepraktyczne.
    Jak dostaniemy jakieś to ubieram praktycznie do zdjęcia. Wysyłam komu trzeba i tyle :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Foxik

spozywke przez neta zamawiasz ,? :)
    robię od czasu do czasu na tesco, bo sama bym nie dała rady ogarnąć takich większych zakupów z dzieckiem.

u mnie też bluzy i sweterki okazały się nie praktyczne :/

‹‹ 2895 2896 2897 2898 2899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ