WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Foxik idz do rehabilitanta od dzieci. my bylismy u lekarza tehabilitanta.Mimi ze moja glowe podnosi i trzyma to ma za mocne napiecie miesni plecow i musimy cwiczyc brzuch.U nas tez mala od 11 budzi sie co 2 h.Spi z nami daje cyca na boczek i api dalejmarcianka86
-
Ksosia współczuję szczegolnie choroby znam ten ból ale ja mam tyle lepiej, ze mlody spi w nocy dobrze max 2 wstania ostatnio bylo gorzej bo 3 ale czesto jwst tylko jedno karmienie.
Sarcia a wiesz ze ja mam te same spostrzeżenia odkad jem wszystko mlody przestal sie prezyc i ryczec teraz jak placze to ewidentnie poelucha, jedzenie albo spanie. To dobrze ze nie jestem jedyna co jada wszystko. U mnie wagowo stoi ale jestem chora i malo ruchu mam nadzieje ze ruszy jak bede spacerowac plus jakieś cwiczenia. -
nick nieaktualnymarcianka, chyba tak zrobię, bo mam poczucie winy, że to nasza wina
kurier przyjechałam, musiałam odebrać paczkę i tym samym zrobić przerwę Małemu w jedzeniu i już nie chce więcej mleka, dulda smoczek i się śmieje. Przy okazji chyba zrobię zakupy na tesco, żeby przywieźli do domu, bo męża ciężko zmobilizować na większe zapasy, a ja sama z Bobasem nie dam rady -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia ja co 1h mam jeść i pić. W nocy chociaż puk puk spokój.
LRF nie dobra ty matko jak możesz tak męczyć dziecia żartuje:-)
A ja zarejestrowalam małego na kontrole na 17:15 ale fart.
Cieszę się bo to nie 20:15 ani później!
Wrócimy o normalnej porze do domu. -
nick nieaktualnyZabka, ja mialam ten sam dylemat i wzielismy catering. Fajna sprawa, bo cena taka jak w restauracji, a jedzenia duzo wiecej i zostalo nam na nastepny dzien miesko i dodatki, a ze goscie tez dalej byli to obiad mialam z glowy
Pierwszy raz sie zdecydowalam, ale fajna sprawa.
Szczerze mowiac przy malym totalnie nie mialabym kiedy zgotowac. -
nick nieaktualnyViolett wiem też to brałam pod uwagę ale doszliśmy z mężem do wniosku że chrzciny robimy tylko dla chrzestnych z dziećmi.
Więc duże tego nie będę robić
A po drugie mąż bedzie cały grudzień praktycznie w domu więc Sory ale będzie pilnował małego albo gotowal nie?!
W czwartek pójdziemy do księdza ciekawe kiedy wymyśli że zrobi chrzciny i czy wogole zrobi bo słyszałam że ten ksiądz ma wiecznie problem a my nie mamy ślubu kościelnego tylko cywilny.
Więc jak zrobi problem to plany się wogole pozmieniaja bo będę musiała gdzie indziej robić wszystko.
No nic poczekam co ksiądz powie aaaaaa i chrzci tylko dzieci w pierwszą i ostatnia niedzielę miesiąca:-(
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj też wiosenna pogoda, zabrałam małego na spacer i chodziliśmy po osiedlu. W domu już nie chciał spać bo się wyspał na spacerze. A niedawno usnął przy piersi, ale zaraz muszę go budzić na kąpiel. Dzisiaj była kolejna przespana noc, zasnął o 21:30 i wstał o 7, mam nadzieję że tak będzie jak najdłużej
Little Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuff, posprzątałam praktycznie całe mieszkanie, miałam jeszcze lodówkę umyć i wyprasować, ale padam na twarz
Mały zasnął jakieś pół godziny temu, pewnie się obudzi na kąpiel i mleczko, razem z zabawą na golasa, a później tuleniem zejdzie nam ok godzinki, zanim zaśnie na dobre
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Zabko ja jeszcze nie dostałam okresu, choć ostatnio czuję się wybitnie jak by miał niebawem przyjść. Niech się nie spieszy
Ufffffffff
Mi też się nie spieszy ale to samopoczucie też mogło by odpuścić.
Dziś wyjątkowo się czuję na okres.
Jeszcze zrem słodkie kwaśne.
Nutella to pół słoika dużego zerzarlam dobrze ze nie musze myśleć o cukrach hahaha
Nawet bym jej nie dotkla -
nick nieaktualnyJa tez okresu nie mam jeszcze, ale juz sspominalam ze od 7.11 piksy biorę
i tez tylko kp wiec okres wcale szybko moze nie nadejsc
i dobrze, nie tesknie za nim wcale
ksosia
nie pociesze cie, moj syn max 2 razy w nocy wxtaje, dzis tylko raz wdtal i spal 6 godzin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF - to mam rozumieć, że u Was dziadkowie z zapędami do kupowania grająco-kolorowo-wściekłych zabawek? Dobry wykręt z tym, że Fifi musi mieć też u nich zabawki - mam nadzieję, że podziała jak najdłużej
U nas po prostu stanowczo poinformowaliśmy (zwłaszcza tych drugich dziadków, bo oni kompletnie poświrowali na punkcie Juniora, a mieszkają niedaleko, więc....), że Junior jest nadwrażliwy i mają konsultować z nami zakupy zabawkowe
Zresztą z iuchami też mają uważać - wyłącznie 100% bawełna, wygodnie zakładane (szerooookie na szyi, żeby głowa łatwo przechodziła, napy itd. żadnych spodenek etc
)
bisacz - tak, Delicol został ze względu na kp. Nie zawsze da się tak dobrze podać, bo Młody "wisi" na piersi notorycznie, ale jako tako...
Rozumiem, że Wy też na Nutra? A dodatkowo kp czy samo mm?
-
nick nieaktualnyTo moja tesciowa jesy krolowa kiczu i szajsu jesli chodzi o kupowanie prezentow, ma jakas dziwna manie kupowania tanich badziewi nie wiem skad jej sie to uroilo, przeciez stac ja na normlne rzeczu ale ona uwielbia wszelkiego rodzaju chinskie pierdolandy....
-
nick nieaktualnyMoj Tata z moim mezem poszli na 19 na hale pograc w pilke (moj tata do nas ma ponad 400 km ale moj maz mu nie odpusci)a ja siedze z dzieciakami, Facecik spi a corka bajke ogląda a ja muzyki sobie slucham
zaraz powinni wrocic pewnie za pol godziny bo do Kauflandu jeszcze ich wyslalam
-
Bratek, nie lubisz spodenek? Czyli polspiochy? Czy jakis inny patent?
Ja najmniej lubię bluzy. Po domu i tak są za ciepłe, na zewnątrz teraz i tak za mało ciepłe. Ładne, ale niepraktyczne.
Jak dostaniemy jakieś to ubieram praktycznie do zdjęcia. Wysyłam komu trzeba i tyle
-
nick nieaktualny