WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lrf, a co lekarz powiedział? Kazał ćwiczyć jakoś?
Czy tylko powiedział, ze rzeczywiście Filip słabo podnosi glowke?
Bo to trochę niepoważne. -
nick nieaktualnydmuchanie piłki bez pompki to masakra, a Filip leży obok i się chichra z matki
żabko, wiem, ale i pediatra i neurolog chcą żeby tą główkę ładnie dźwigał
ja nie mam sił, bo on coraz mniej protestuje jak się go kładzie na brzuszek
tylko nie chce jej podnosić
no i pediatra nam powiedziała, żebyśmy absolutnie go nie nosili na krzesełko,
neurolog żebyśmy nosili, no i od wczoraj go tak nosimy i Mały jest przeszczęśliwy
tylko trzeba pilnować żeby nie poleciała do przodu
hmm... a tak mi smutno, bo wczoraj Mały miał dobry humor, pomijając że się często uśmiecha i jest komunikatywny, a jak pojechaliśmy do neurologa, to akurat przypadała pora jego drzemki i jak go wziął na ręce to podkuwka i płacz, do końca wizyty płakał i marudziła w domu padł, zjadł o 16:30 butlę, poszedł dalej spać, obudził się przed 20. i z przerwą nocną spał do 7.30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela dlatego napisałam ćwiczyć no bo co można więcej.?
LRF neurolog chyba lepiej wie niż pediatra:-(
A synek się zesloscil to było jego 5 min pora na spanie a ktoś go męczył.
Ja bym jeszcze go pogryzla haha
A może jakiegoś rehabilitanta ściągnij na chatę żeby ćwiczył jeśli ty nie masz już sił noi z kad masz wiedzieć jak.
Tylko znowu to kwestia kasy.
Angela dała ci linki widziałam spróbuj.
Zrób sobie kawkę sprawdź linki głęboki wdech i pomecz synka.
Twój chociaż komunikatywny bo mój to tylko by spał.
Ale twój starszy Noooooo:-)
Głową do góry.
A pediatre to zmieniłaś??? Bo coś kiedyś pisałaś o przychodni....
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabka, najwyżej odwiedzę jeszcze naszego prywatnego
no i pewnie mu ciężej przez obniżone napiecie na brzuchu
ku... nie mogę dodmuchać tej piłki do końca
No ja bym poszła na konsultacje co masz robić póki czas.
Chyba musisz jakoś pompki sobie zorganizować bo się zaplujeszLittle Red Fox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój ostatni posiłek jadł o 7:15 90 ml poszliśmy do przedszkola wróciliśmy zjadł o 9:15 tylko 30ml i śpi od tamtej pory.
Pewnie się obudzi z wrzaskiem.
A mamuśka wcina chleb z nutella
Jaka rozkosz ja rok nie jadłam nutelli:-(
Dupa mi urośnie!!!!!
Czy wy macie też erotyczne sny?????
Ja już miałam druga noc kiedy mąż mi się śni jak się dobiera do mnie a potem się kochamy i sen mi się urywa:-(
Zastanawiam się czy ja mam taką wielka potrzebę rozdziewiczenia mnie haha (bo my jeszcze od porodu się nie zblizyli do siebie) czy coś ze mną nie tak?!
-
nick nieaktualnyNo zaszze jak tata przyjezdza to robie wczesniej jedzonko, zebysmy mieli czas posiedziec, pogadac i zwby w garach stac nie trzeba bylo, a zreszta jak oni postawia 0.7 zasiada do stolu wlacza sobis golfa na ps to jedzenie momemt znika, i jak zwykle bede siedziex i zbijac baki no bo co robic jak sie a gosci przyjezdza
My wlasnie wstalismy, maly zjadl teraz marudzi licze ze nie dlugo wybierze sie spac bo musze sie brac A roblte w kuchni i zjem sniadanie
P.s co do wizyty tej pielegniarki srodowiskowej mnie nawet nikt o ty, nie informowal i nie pytal czy chce , tylko zadzwonila do mmie na tel priv i sie przdstawila i zapowiedziala wizyte w czwattek na 10 iczy mi pasuje,aja mowie ze jak chce fo niech przychodziale napewno nie bedzie mi domu zwiedzac wejdzis do salonu do sgolu wypisze co potfzeba i dowidzenia
-
nick nieaktualnyZabka04
Podziwiam za wytrwalosc, i to nic dziwnego ze ci sie snija po cc wytrzymalam az 4 tygodnie
Za to teraz nie mam checi wcale, maz probuje a ja jak kloda ale podejrzeaam ze spadek libido u mnie przez tabsy, dlatego wczoraj zmienilam na te co bralam po 1 ciazy, no i od dzis zaczynam brac i licze na rychły powrpt checi haha
Mi dla odmiamy snia sie jakoes pierdolety snil mi zie szpital i jacys ludzie, oi sasieczi , moja matka nie wiem co to, za glupltyżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 mnie środowiskowa poprzednio nie odwiedzała mimo że nas nie znała, teraz nie odwiedzi nas bo jesteśmy w przychodni w której jestem od urodzenia i znają naszą cała rodzinę. Ale moim zdaniem powinny być "takie kontrole" zobacz ile tragedi się dzieje z udziałem małych dzieci.. może nie w każdym przypadku się to da zauważyć ale może w kilka istnień by nie cierpiało?
-
nick nieaktualnySarcia u mnie też brak chęci a jak coś mąż koło mnie podchody robi to się nie da bo córka nie śpi, mały wymaga uwagi.
No jak?????? Hahaha
A sny mam bardzo poryte.
Matka też mi się śni i nie wiem o co chodzi.
Dziś mi się śniło zoo.
Byłam tam z jakimś pieskiem który zjadł dużo jaszczurek.
Krokodyl, małpy wariujace kazałam matce iść je uspokoić bo wystrasza malego. Jakas woda tam była a na końcu wyszłam z tamtąd bez butów stałam na jakim betonowym czymś i patrzyłam w dół a tam trawa zielona i miałam skakać ale spojrzałam że nie mam butów i się wróciłam...... I się obudzilam.
A wcześniej w śnie mąż się dobiera do mnie.
Uciekam głodomor się obudzil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWcina mm.
LRF miałam jeden sen z byłym.
Bzyknal mnie na dużym białym łożu byłam mokra od spermy po chwili złapał za prześcieradło na którym nagle jakieś błoto było i kazał mi sp....ć!
Tak wykorzystał mnie.
Ale dlaczego byli nam się śnią?
Sory za doslownosc snu:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFoxik
Ja tez tak slyszalam i tez nie raz mi sie snil jeden czy drugi w dwuznacznej sytuacji haha
A dzisiejszy sen to, snil mi sie szpital i ze odwiedzalam jakiegos mlodego chlopaka i oni mnie wuganiali a ja sie martwilam czy przezyje, pozniej snilo mi sie ze bym na intensywnej terapii pod aparatura i nie pozwolili mi do noego wejs. To dopoerojest poje..sen a ja nawet nie wiem kto to byl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny