X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf, a co lekarz powiedział? Kazał ćwiczyć jakoś?
    Czy tylko powiedział, ze rzeczywiście Filip słabo podnosi glowke?
    Bo to trochę niepoważne.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmuchanie piłki bez pompki to masakra, a Filip leży obok i się chichra z matki ;D

żabko, wiem, ale i pediatra i neurolog chcą żeby tą główkę ładnie dźwigał
    ja nie mam sił, bo on coraz mniej protestuje jak się go kładzie na brzuszek
    tylko nie chce jej podnosić :(

no i pediatra nam powiedziała, żebyśmy absolutnie go nie nosili na krzesełko,
    neurolog żebyśmy nosili, no i od wczoraj go tak nosimy i Mały jest przeszczęśliwy
    tylko trzeba pilnować żeby nie poleciała do przodu

hmm... a tak mi smutno, bo wczoraj Mały miał dobry humor, pomijając że się często uśmiecha i jest komunikatywny, a jak pojechaliśmy do neurologa, to akurat przypadała pora jego drzemki i jak go wziął na ręce to podkuwka i płacz, do końca wizyty płakał i marudził :/ a w domu padł, zjadł o 16:30 butlę, poszedł dalej spać, obudził się przed 20. i z przerwą nocną spał do 7.30

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Lrf, a co lekarz powiedział? Kazał ćwiczyć jakoś?
    Czy tylko powiedział, ze rzeczywiście Filip słabo podnosi glowke?
    Bo to trochę niepoważne.
    mamy ćwiczyć, jeśli do miesiąca nie będzie poprawy, czeka nas rehabilitacja

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dlatego napisałam ćwiczyć no bo co można więcej.?:-(

LRF neurolog chyba lepiej wie niż pediatra:-(
    A synek się zesloscil to było jego 5 min pora na spanie a ktoś go męczył.
    Ja bym jeszcze go pogryzla haha

A może jakiegoś rehabilitanta ściągnij na chatę żeby ćwiczył jeśli ty nie masz już sił noi z kad masz wiedzieć jak.
    Tylko znowu to kwestia kasy.

Angela dała ci linki widziałam spróbuj.
    Zrób sobie kawkę sprawdź linki głęboki wdech i pomecz synka.
    Twój chociaż komunikatywny bo mój to tylko by spał.
    Ale twój starszy Noooooo:-)
    Głową do góry.
    A pediatre to zmieniłaś??? Bo coś kiedyś pisałaś o przychodni....

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, najwyżej odwiedzę jeszcze naszego prywatnego :)
    no i pewnie mu ciężej przez obniżone napiecie na brzuchu
    ku... nie mogę dodmuchać tej piłki do końca :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    żabka, najwyżej odwiedzę jeszcze naszego prywatnego :)
    no i pewnie mu ciężej przez obniżone napiecie na brzuchu
    ku... nie mogę dodmuchać tej piłki do końca :/

No ja bym poszła na konsultacje co masz robić póki czas.
    Chyba musisz jakoś pompki sobie zorganizować bo się zaplujesz :-)

Little Red Fox lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, boję się że mu jakąś krzywdę zrobię na tej piłce, ale leży obok i się do niej śmieje, zobaczymy czy zaraz będzie mu tak do śmiechu ;D

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf ćwicz z nim sama ja cwiczylam w kolysje czy na krzesełko i się nie odgina ale widzę różnice
    Wczoraj jak moja Mana zaczęła z nim ćwiczyć to aż usnal tak go wymeczyla turlanie Itp bo już się chce przekrecac no i trzyma zabawkę :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    turlanie na piłce mu się podoba, ale jednak głód się odezwał, więc mleczko, odpoczynek po drugim śniadanku i wracamy do ćwiczeń, nie ma zmiłuj, nie ma opierniczania się żołnierzu! :P

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ostatni posiłek jadł o 7:15 90 ml poszliśmy do przedszkola wróciliśmy zjadł o 9:15 tylko 30ml i śpi od tamtej pory.
    Pewnie się obudzi z wrzaskiem.

A mamuśka wcina chleb z nutella :-)
    Jaka rozkosz ja rok nie jadłam nutelli:-(
    Dupa mi urośnie!!!!!

Czy wy macie też erotyczne sny?????:-)
    Ja już miałam druga noc kiedy mąż mi się śni jak się dobiera do mnie a potem się kochamy i sen mi się urywa:-(
    Zastanawiam się czy ja mam taką wielka potrzebę rozdziewiczenia mnie haha (bo my jeszcze od porodu się nie zblizyli do siebie) czy coś ze mną nie tak?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zaszze jak tata przyjezdza to robie wczesniej jedzonko, zebysmy mieli czas posiedziec, pogadac i zwby w garach stac nie trzeba bylo, a zreszta jak oni postawia 0.7 zasiada do stolu wlacza sobis golfa na ps to jedzenie momemt znika, i jak zwykle bede siedziex i zbijac baki no bo co robic jak sie a gosci przyjezdza :)

My wlasnie wstalismy, maly zjadl teraz marudzi licze ze nie dlugo wybierze sie spac bo musze sie brac A roblte w kuchni i zjem sniadanie :)

P.s co do wizyty tej pielegniarki srodowiskowej mnie nawet nikt o ty, nie informowal i nie pytal czy chce , tylko zadzwonila do mmie na tel priv i sie przdstawila i zapowiedziala wizyte w czwattek na 10 iczy mi pasuje,aja mowie ze jak chce fo niech przychodzi :) ale napewno nie bedzie mi domu zwiedzac wejdzis do salonu do sgolu wypisze co potfzeba i dowidzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

Podziwiam za wytrwalosc, i to nic dziwnego ze ci sie sni :) ja po cc wytrzymalam az 4 tygodnie :)

Za to teraz nie mam checi wcale, maz probuje a ja jak kloda ale podejrzeaam ze spadek libido u mnie przez tabsy, dlatego wczoraj zmienilam na te co bralam po 1 ciazy, no i od dzis zaczynam brac i licze na rychły powrpt checi haha :D

Mi dla odmiamy snia sie jakoes pierdolety snil mi zie szpital i jacys ludzie, oi sasieczi , moja matka nie wiem co to, za gluplty

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 mnie środowiskowa poprzednio nie odwiedzała mimo że nas nie znała, teraz nie odwiedzi nas bo jesteśmy w przychodni w której jestem od urodzenia i znają naszą cała rodzinę. Ale moim zdaniem powinny być "takie kontrole" zobacz ile tragedi się dzieje z udziałem małych dzieci.. może nie w każdym przypadku się to da zauważyć ale może w kilka istnień by nie cierpiało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia u mnie też brak chęci a jak coś mąż koło mnie podchody robi to się nie da bo córka nie śpi, mały wymaga uwagi.
    No jak?????? Hahaha
    A sny mam bardzo poryte.
    Matka też mi się śni i nie wiem o co chodzi.
    Dziś mi się śniło zoo.
    Byłam tam z jakimś pieskiem który zjadł dużo jaszczurek.
    Krokodyl, małpy wariujace kazałam matce iść je uspokoić bo wystrasza malego. Jakas woda tam była a na końcu wyszłam z tamtąd bez butów stałam na jakim betonowym czymś i patrzyłam w dół a tam trawa zielona i miałam skakać ale spojrzałam że nie mam butów i się wróciłam...... I się obudzilam.
    A wcześniej w śnie mąż się dobiera do mnie.

Uciekam głodomor się obudzil

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, też mam erotyczne sny, gorzej tylko że mój były mi się śni :/

żabka04, sarcia123, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcina mm.

LRF miałam jeden sen z byłym.
    Bzyknal mnie na dużym białym łożu byłam mokra od spermy po chwili złapał za prześcieradło na którym nagle jakieś błoto było i kazał mi sp....ć!
    Tak wykorzystał mnie.

Ale dlaczego byli nam się śnią?
    Sory za doslownosc snu:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, słyszałam że byli się śnią gdy czegoś nam w naszym obecnym związku brakuje o.O

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

Ja tez tak slyszalam i tez nie raz mi sie snil jeden czy drugi w dwuznacznej sytuacji haha :D

A dzisiejszy sen to, snil mi sie szpital i ze odwiedzalam jakiegos mlodego chlopaka i oni mnie wuganiali a ja sie martwilam czy przezyje, pozniej snilo mi sie ze bym na intensywnej terapii pod aparatura i nie pozwolili mi do noego wejs. To dopoerojest poje..sen a ja nawet nie wiem kto to byl o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i Mały odpłynął na drugą drzemkę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez niby spi, ale znow przez sen udaje dinozaura i wydaje z siebie dziwaczne dźwięki o.O

‹‹ 2893 2894 2895 2896 2897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ