WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My karmoenie nr 2 pierwsze bylo o 2 w nocy a poszedl spac o 21. O 2 w nocy oczy w 5 zlotych po karmieniu M mówi odloz do lozeczka smialam sie z niego ale wsumie dziecko polezalo same 30 min az zasnelo
2 razy wstalam smoczek podac bo ssal palce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my wrocilismy do dwoch karmien w nocy. O 3 i teraz, alw teraz to juz po porannej toalecie i w ubranku dziennym
A mialam juz tak, ze mlody zasypial ok 22 i wstawal 5-6. Chociaz potem juz za bardzo spania nie bylo, wiec moze to i na jedno wychodzi.
Dzis ma byc ladny dzien, znowu pospaceruje sobie troszke, choc wczoraj Jasiek mi sie dwa razy rozplakal na spacerze i byl marudny, zobaczymy jak bedzie dzis. -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny,
u nas dzisiaj kiepska noc- dosłownie.
Starszak się przebudzał płakał, chyba mu coś się śniło... mąż poszedł spać do aneksu a potem ja ze starszakiem spaliśmy w jednym łóżku.
Kacperek też spał niespokojnie ... raz się budził, płakał, kręcił się, bąki puszczał, nad ranem też bąki puszczał... a rano finalnie była kupa
a teraz się bujami na bujaczku a ja siedze i się relaksuje
Nie mam pomysłu na obiad może jakieś pomysły ? -
Mlody walczy ze snem jak zasnie to i ja sie klade. U nas od tygodnia mamy problem z kupa jest co 2 albo 3 dzien. Jak dzis w ciagu dnia nie zrobi znowu pojdzie windii w d...
Bo to juz 3 dzien bez kupy. Pediatra mowi ze mleko sie dobrze wchlania i mam sie nie przejmowac ze nie codziennie. Chyba ze maluszek ewidentnie sie wije z brzuszkiem ale poki co od szczepieni maly jest spokojny jak placze to na cyca i zasypia wiec marudzi bo spiacy.
-
violett wrote:A my wrocilismy do dwoch karmien w nocy. O 3 i teraz, alw teraz to juz po porannej toalecie i w ubranku dziennym
A mialam juz tak, ze mlody zasypial ok 22 i wstawal 5-6. Chociaz potem juz za bardzo spania nie bylo, wiec moze to i na jedno wychodzi.
A teraz regularnie 2x 3,5h.
Moim cycków ten tryb bardziej odpowiada.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis moj tata przyjezdza do mas w gosci to licze ze synek pospi bo mam pare rzeczy do przygotowania.
Napewno zrobie cukinie nadziewana miesem mielonym mniaaamzrobie jeszcze chlopski garnek, lopatke zbkapusta, salatke z makaronem ryzowym i ieke udka z kurczaka nl i pizze zrobie bo mezowi obiecalam. Tomtyle z mpich planow teraz obym dzidzius spal popoludniem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEsmi
u mnie co noc mały nad ranem zaczyna taniec brzucha, biedny pręży się czasem puści bączka a o 8 jest płacz, pociągnie trochę mleka z butli i idzie kupa, dziś zauważyłam, że od tego kręcenia się zrobił mu się kołtunek na włoskach
Sarcia szalejesz z tym jedzeniem, ja nie mam pomysłu i chęci do zrobienia jednego dania na obiad,
kupiłam mięso mielone i kapustę i chyba zrobię takie oszukane gołąbki bo mi się nie chce kapusty parzyć
jeśli chodzi o pielęgniarkę srodowiskową to faktycznie na ostatnim szczepieniu babka mówi do mnie, że powinna przyjść do nas żeby ocenić warunki bytowe ale obie doszłyśmy do wniosku, że to zbędna wizyta
Kamcia mam nadzieję, że u Ciebie dziś zaświeciło słońce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja dziś tylko rosół gotuję, miała być buraczkowa, ale zabrakło najważniejszego składnika
Dziewczyny, pocieszcie mnie że jakoś ogarniemy tą główkę, bo płakać mi się chce...
naprawdę nie mam już sił i nie mamp ojęcia co robićWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:On nie lubi lezec na brzuchu? Polecam w takim razie zabawy na pilce do pilatesu. My tak cwiczylismy i przy lustrze
coś w tym stylu? Czy Fifi za młody?
https://www.youtube.com/watch?v=fUJeB3j0UVwWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF a nie wiesz ze dzieci rozwijają die w swoim tempie?
Ćwicz ćwicz wierzyć musisz że pięknego dnia podniesie i cie zaskoczy.
Bo tak będzie.
Ja uważam że każde dziecko rozwija się w swoim tempie nie zawsze jest tak jak rówieśnicy.
On też jest wczesniakiem weiec nic na siłę.
Nie jest to pocieszające ale tak jest.
Będzie dobrze zobaczysz.
Przyszła poduszka head care:-)
Jeszcze hipcio jakby dziś przyszedł to było by cudownie.
Zaczęlibysmy prostowanie główki w wesoły sposób.
Tak się zastanawiam czy dzisiaj męża nie wygonic do księdza bo dziś przyjmuje żeby załatwił chrzciny.
Ja robię bigos taki kwaśny bo mi się chce i będzie na kilka dni obiad z głowy.
Kamcia????? Odezwij się Noooooo:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:53
-
sarcia123 wrote:Dzis moj tata przyjezdza do mas w gosci to licze ze synek pospi bo mam pare rzeczy do przygotowania.
Napewno zrobie cukinie nadziewana miesem mielonym mniaaamzrobie jeszcze chlopski garnek, lopatke zbkapusta, salatke z makaronem ryzowym i ieke udka z kurczaka nl i pizze zrobie bo mezowi obiecalam. Tomtyle z mpich planow teraz obym dzidzius spal popoludniem
Brzmi jak menu na tydzień. Wow!
U nas pewnie makaron z bolognese. Bo szybko i łatwoAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabka to prawda dziecko rozwija sie w swoj indywidualny sposób alr niestety jeżeli dziecko ma wzmożone obniżone napiecie to trzeba mu pomoc. Ja jestem zdania ze rehabilitacja (cwiczenia)to nic zlego a samo dobro bo krzywdy dziecku sie tym nie zrobi a pomoże. A e przypadku gdzie sa wzmożone kub osłabione napiecia trzeba dziecku pomoc bo samo to nie wyjdzie