WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:no to chyba rozważę coś większego, pamiętam że sitka się średnio mi kiedyś sprawdzały
na święta mam dostać nowe noże, jakieś lepsze, bo dziś mnie szlag prawie trafił z dynią
ja mam nadzieję że unikniemy rehabilitacji...
Dzis sobie urzadzilam pogawedke w przychodni okazalo sie ze byla to mama z dzoewczynka z 35 tc. Za miesiac skonczy roczek. Zapytałam czy juz wstaje. Niestety nie raczkuje, nie wstaje. Ogólnie zdrowa ale fizycznie kiepsciutko z rozwojem. Spytalam czy chodza na rehabilitacje niestety dopiero od miesiąca bo ja zbywali lekarze. Teraz ćwiczą vojta...aby nadgoniła. Na chodzenie ma sporo czasu bo do 18 miesiaca zaklada sie normę ale przemieszczac sie juz powinna. My w jej wieku raczkowalismy, chodziliśmy przy meblach ale my od 2 miesiaca życia mieliśmy rehabilitacje która sama zalatwialam. W domu cwiczylismy na codzień ale na rehabilitacji pokazywala mi ćwiczenia na kazdy etap -
nick nieaktualnyLRF ja mam takie metalowe sitko na trzech nóżkach.
Wkładam do garnka i jest ok.
Ja mam takie ze boki tego siatka się rozchylaja są ruchome a dół sztywny więc pasuje do każdego garnka.
W małym garnku te sitko mało się wtedy rozchyla i warzywa są w kupie.
My się zatruli kopytkami
Tak że sklepu.
My z mężem pojechali do lekarza z bolączką brzuchami s córka po powrocie kazała sobie na kolacje zrobić i też ja brzuch boli:-(
Mały zjadł butle odlatuje przy szumisiu na poduszce care i ja też spadam spać bo brzuch mnie boli
Jutro przyjdzie hipcio tak to się zapowiada wg harmonogramu inposta zobaczymy.
Kamcia ja też nie wierzę w te opaskę
Bardziej mnie martwi to że będzie miał jedno ucho małe drugie większe.
Ahhhhhhhh
Świruje:--(
Dobranoc -
My po pierwszym karmieniu testuje nową metodę Szymek wyakapny o 1930 i spał do 23 30, po kapieli był cyc a teraz butli mM 140 ml zobaczymy na ile mu to starczy. Bo wiem że e nocy pokarm super kaloryczny ale co 3 h nie ma opcji. Mam nadzieję że do rana będzie spał.
Zamówiłam sukienkę na chrzciny na allegro no na stronie producenta jest 100 zł droższa, zwrot darmowy więc luzik. Jednak chrzciny e lokalu.
Dobrej nocy:-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy Małego nakarmiliśmy o 19. i dopiero teraz ok 5. się obudził na mleko.
Wierci się, śmieje, nie wiem czy będzie spał
Kurde, pójdziemy na rehabilitacji i znowu usłyszę, że to moja wina, że dziecko główki nie podnosi?
Mój od jakiegoś czasu ma problem z kupą, są zielone, raz zrobił całkiem żółtą, ale nie męczą go kolki, brzuszek miękki, jest marudny jak dłużej nie strzeli dwójki, ale jak już leci to bez większych problemów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry, my sie karmilismy o 6.30 mogłam sie domyślić ze nie pojde na długo spać bo młoda wstanie. Ni to funkcjonujemy chyba bo głowa mnie tak boli że szkoda gadać.
Wazylam wczoraj młodego i przybiera tak samo jak w poprzednie tygodnie. Po 220 gram. Nawet sobie nie zdawalam sprawe ze wychodzi az tyle tyg bo nigdy nie liczylam. Gruby kurdupel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny padam na pysk... poszłam spać o 4 rano !!!!!!!!!
Dla młodego tak brzuch bolał dopiero jak kupę zrobił to zasnął normalnie a tak stękał biedaczysko.
Dziś znów go boli cholera kurwa jego mać ... kupiłam wczoraj espunisan i nic jakby gorzej... bede musiala kupić ten bobotic forte