WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiszecie o ginekologach, ja wybrałam się w czwartek
na usg lekarz wypatrzył "torbiel" wielkości 19mm, na moje stwierdzenie, że to pewnie pęcherzyk stwierdził, że nie choć nie takie rzeczy widział, przepisał mi luteinę na wywołanie okresu ale ja się wstrzymam bo jeśli mam racje to za jakieś 2 tyg powinnam dostać okres, nie wiem jaki sens wywoływać sztucznie (powiedział, że jeśli nie kp to po 6tyg powinien być okres)
Alinka ten twój lekarz to nieporozumienie, powinien Cie przeprosić i nie wziąć ani centa
Nasz mały tez przechodził fazę płaczu przed rozbudzeniem. -
agatia wrote:Moje dzieci śpią, a ja już po kawusi i zastanawiam się, co ze sobą zrobić
coś mi się poprzestawiało ha ha ha. Chyba wezmę się za obiad
Dzisiaj kisimy w domu bo czekam na kurierówmają przyjść moje butki i ubrania na święta dla dzieci
Udanego piątunia
Ja chyba kupie ze smyka Body w renifera. Ale wciąż nie wiem jaki rozmiar. Młody ostatnio coś w górę szybko idzie. Ale 68 chyba będzie jednak za wielkie za miesiąc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi mam jeszcze większy mętlik w głowie. Mój brat, który siedzi w tematyce dietetyki i zdrowego odżywiania, zapytał czy na pewno chcę już rozszerzać niedługo dietę, bo jest masa badań, że zbyt wczesne podawanie posiłków innych niż mleko może prowadzić do cukrzycy i podobnych chorób w przyszłości
-
Little Red Fox wrote:kamcia, u mnie skończyło się płaczem, na dodatek leci mu za szybko i się dławi, 3-4 razy pociągnął i już miał miarkę "wypitą" z czego połowa na policzkach, ubranku i na mnie
az tak zle u nas nie jest ale zje 40 ml i sie złosci i wtedy zmieniam na 0+ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jakoś nadal mam opory żeby dodawać kaszkę do mm.
już wolę ją wprowadzać po trochu i w końcu robić z niej deserki z owocami albo do zupki
mój padł, dziś może nie marudzi, ale ma leniwy dzień
ćwiczyć nie chce, za to chichra się i gada dużo
jest plan, jak ogarnę samochód to zawieźć Małego do fizjoterapeuty
problem w tym, że nawet mąż ma problem tam zaparkować
niedaleko jest tesco, może tam? ale z drugiej strony taszczyć nosidełko? -
nick nieaktualny
-
Lrf
spokojnie możesz czekać do 6m. Jak ci to ma pomóc w spokojnym sumieniu. ..bo inaczej nie będzie przyjemności z rozszerzania diety
A co dla dziecka w nazwie uznaje za "lepsze " przynajmniej na początku bo mam nadzieje ze rzeczywiście jest bardziej kontrolowane. Bo nie brakuje świństw na rynku a za największe zło uważam juz kukurydzę. .. (GMO )
Dziecko nie zjada kasz kilogramami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia juz dwa lata temu było 6m. dla kp i 4m. dla mm
za x lat znów coś wymyślą
moja ciotka (70 lat ) uznaje pół roku za czas kiedy dziecko już dużo je więc to pewnie z doświadczenia. Ja wczesniak i babcia opowiadała ze tylko własny ogródek i własne króliki mnie na zdrową wykarmily. -
My się karmimy i szykujemy się do nieszczęsnego starostwa -urzędu miłego dla matek z dziećmi gdzie nawet na wejściu nie ma podjazdów dla wózków mimo 10 schodów! Cioteczki trzymać kciuki by Piotrek to przespal
żebym w końcu sfinalizowala rejestrację! Tata ma służbę wiec dziś radzę sobie sama haha i jadę honda - mały pojedzie dzięki temu z przodu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, myślę że zajęcia są lepszym pomysłem, no choćby że to faktycznie przedszkole językowe, a nie że bulisz za prywatne, a zajęcia np raz lub dwa razy w tygodniu
mój żołnierz dzielnie ćwiczy, jak leży na moim brzuchu idzie mu świetnie, bo się podnosi i chichra mi się w twarz, ale nie ma tak lekko, przełożyłam go na podłogę i robię makaron z sosem szpinakowymagatia lubi tę wiadomość
-
Agatia zalezy jakie przedszkole bo jesli do dzieci mowia caly czas po angielsku to to jest najlepsza nauka. 2 godziny w tygodniu to za malo aby male dziecko sie nauczylo czegoś. Dopiero starsze dziecko mozna na takie kursy zapisać a mlodsze zdecydowanie lepszy codzienny kontakt i nauka przez zabawe.
agatia lubi tę wiadomość