WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie pochwale zakupami ale zrobilam je tydzien temu i dzos doszy
Dwie sukienki na boze narodzenie
. Jako, ze rozmiarowo jeszcze mi brak jakis 10 kilo do wagi akceptowalnej a do wagi z przed ciazy 6 kilo to musialam zakupić coś w co sie zmieszcze. Wiec sie mega ciesze, ze bez wyjscia z domu mam dwie fajne koecki i wygladam w nich naprawde dobrze
Nie moge na swieta zle sie czućalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarcia mam wkładkę na 3 lata - levosert. Zapłaciłam 700 zł. Już założona, można szaleć
tylko mnie brzuch pobolewa teraz.
A co do lekarza, to on naprawdę jest super specjalista i prywatnie zapewne super facet z tego co widzę, ale pazerny chyba na kasę ...
A w kwestii kup to u nas ostatnio jedna dziennie z samego rana, czasami dwie, a dwa razy zdarzyło się małej nie zrobić w ogóle przez cały dzień. I jak jest taka dwudniowa to też się przy szyi kończy i pampers nie daje rady -
Czesc Mamuśki, zmylo mnie na długo. Ma. Jakiś miesiąc w waszych konwersacjach w plecy, ale to przez choroby dzieci.
Widze, że śmierdzący temat na tapecie...u nas przez ostatni czas kupy nie bhlo po 4 dni... dziś mnie uraczyl taka 5 dobowa kupa a mamci na wspanialsza na świecie. Już dość miałam tych jego śmierdzących bakow -
Większość dzieci ma kupy raz na kilka dni. A mój sadzi conajmniej 3 dziennie.
Kamcia, po zapraniu na ubrankach nie ma śladu po kupie, ale to upierdliwe go tak przebierać
Wczoraj świeżo zdjęte pranie, a dzis wszystko od nowa
Dobrze ze babcia dokupuje ubranek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka:) sto lat mnie nie było, bo z dwójką siedzę w domu i jakos tak zawsze jest co robić. Brakuje mi tego , żeby choc na chwile usiąść i mieć czas tylko dla siebie. Starszak choruje. Nie wiem po co ja place za żłobek skoro siedzi od miesiąca w domu...
Dziewczyny jak tam Wasze chudnięcie tudzież odżywianie po porodzie? Ja mam Hashimoto i po zmniejszeniu o połowę dawki euthyroxu po porodzie miałam tsh 6 ostatnio! I czułam sie fatalnie, zauwazylam, ze jestem ciągle głodna i wręcz zaczęłam tyć zamiast chudnąć. Juz zwiększyłam dawkę i kontrola za tydzień ale jestem spanikowana tym co sie ze mną dzieje. Zle sie czuje w swojej skórze. Karmie tylko piersią ale jestem tak głodna wiecznie jakbym wcale zapasów tłuszczu nie miała a mam. Co jeść, co robić ratunku! Na ćwiczenia fitnessy czasu nie mam, z dwójką na spacer nie wyjde jak Artek chory. Nie chce przytyć. Macie jakieś diety cud? -
Mój chyba ma skok. Wiecznie dziś na cycu i płacz. Idę w końcu spac. Co do kup to mój tylko w nocy nie ma a tak to wali w prawie każda pieluchę. Do tego są płynne i zielone. Taka jego uroda. Od 2 dni nie biorę antybiotyku, zobaczymy czy sie zmienią.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf, my mamy kupe co 2 dni srednio. Przecieka nam Dada, waga ok 5,5 i Pampersy 2 tez przeciekaly.
Zalozylam ostatnio Pampers 3 i eureka
Nie ma to jak pierwsze dziecko i niedoswiadczona mama ehh, za male pampersy dziecku zakladalam
Testuje 3 od niedzieli i poki co nie przeciekly.
Ale wiem co mowisz, masa roboty z tym.
Najsmieszniejszy jest wtedy moj maz i panika "Kochanie, kupa jest wszedzie!" -
nick nieaktualnyCo do bolu po cc juz jest lepiej, moze to faktycxnie na zmiane pogody? Nie spodziewalam sie...
Oby tylko bylo ok, najwyzej jak bedzie sie powtarzac to pojde jeszcze raz do gina.
My chyba tez mamy skok, ehh.
Wczoraj zapomnialam zawinac w otulcz malego na noc, dalam mu szanse i obudxil sie po 30 minutach z kichaniem, a potem placz. Walczylam dlugo, az suszarka i bujanie pomoglo, juz nie pamietam kiedy go tak musialam usypiac.
I sie karmimy
Waszym maluchom tez taz biegaja nozki i sa ciagle w ruchu? -
nick nieaktualnyMoja też co chwilę się budzi na jedzenie. Ostatnio w nocy śpię po 4-5 godzin i jak zawsze mąż mnie wkurwia. Przepraszam ze tak dosłownie ale już nie mam siły. Ledwo żyje, kręgosłup mi się chyba łamie ale pomocy żadnej male to nie szkodzi dam sobie sama radę, ale on niech sobie też sam radzi. Szkoda gadać. Ja nie wiem, czy faceci myślą ze jak jest małe dziecko to życie się nie zmienia? Bo jak poprosiłam żeby wstał teraz do placzecgo dziecka i zmienił pampersa to miał minę jakbym mu kazała pójść pieszo do Rzymu bo on śpi! W pracy przecież był! A ja cały dzień lezalam i pachnialam.
-
Moj raczki i nozki jak do plywania sie smieje. Matka pol zycia plywala to i mlody moze plywak
Sarcia o to jest pytanie z tatarem. Ja uwielbiam i planuje w pierwsze swieto zjeść. Bratowa jadla karmiac piersia. A ja czytalam ze w ciazu nie bo chodzi o listerioze ktora przenika do plodu. Przy kp nie ma udokumentowanego przypadku listeriozy ale nie jest potwierdzone ze nie przechodzi do pokarmu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy już trzeci dzień z rzędu wstajemy dopiero w okolicy godz. 5.
ja już chyba wstanę, bo lubię te chwilę tylko dla siebie, Młody zaraz może zaśnie, dla męża środek nocy jeszcze jestmożna spokojnie ciepłą kawę wypić i zjeść śniadanie, nie na raty.