WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ksosia gratsy siuraczka
Ja właśnie ogladam wózkiChrzestny dzidzi kupi więc musze tylko wybrać jaki chce;) i jak stwierdził nie patrzeć mam na cene więc w tym to poszaleje
Dziewczyny....a co sadzicie o kółkach obrotowych chodzi o tył...spodobał mi się wózek ale nie polecają kółek obrotowych ;\ -
Malutka92 wrote:Otóż problem w tym,ze nie mam do niego numeru prywatnego
jakos nie wpadlam na tak genialny pomysl zeby wziac od niego numer,bo przeciez tak świetnie sie czułam
Ja dostalam kartę ciąży i tam jest lubryka że lekarz wpisuje swój nr -
nick nieaktualny
-
Hej. Witam się. Podczytuję was ale jakoś weny nie mam na pisanie. Młody rzęzi, nadrabiamy zaległości szkolne. Na obiad lazania, chłopcy sobie zażyczyli. W pasie mi przybyło 16 cm, waga 2,5 kg do przodu. Od tygodnia rosnę i już się tego brzucha nie da pomylić ze wzdęciami.
Ksosia gratuluję fifroka.
Malutka ty się sama nie kuruj tylko to sprawdź u specjalisty.
Jak was czytam to sobie myślę czy to normalne, że jestem taką nieczułą suczą i nie ryczę patrząc na pieluchy, bajki etc. jestem w ciąży mniej rozchwiana niż przed i oby tak zostało.Sabina, Ksosia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jak się dziś czujesz? Lepiej?
Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka jeżeli boli po mimo leków to idź na ip bez postawy Cię nie zostawia. Nie chcę starzyć mnie w 19tc tak bolało ale prawa strona i szło do nogi czekałam cały dzień i brałam przeciwbólowe i pojechałam okazał się wyrostek. U Ciebie pewnie nic złego nie będzie ale jak boli od wczoraj to lepiej skonsultować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystrazaczka mi Pan w sklepie zrobił prezentację wózka bebetto - pisałam o tym wcześniej. I z tego krótkiego "wykładu" (tak to nazywał
) wyniosłam tyle, że lepsze są kółka pompowane niż kauczukowe i ten konkretny wózek ma świetną amortyzację w kółkach. Ponoć krawężniki, kamienie, wydmy mu nie straszne i jak czytałam opinie to dziewczyny właśnie najbardziej chwalą te koła w tym wózku.
Angela ja mam bzika na punkcie wyrostka.. Zawsze chciałam żeby w końcu go wycieli, bo nie daj Bóg w ciąży się trafi. I gdy pierwszy raz pisałaś, że miałaś operację w 19tc to tak pomyślałam że ot wyrostek. Powiedz mi proszę z doświadczenia, czy to może być niebezpieczne?
Czekam na zdjecia!
Dzięuję dziewczyny za dobre słowa!Potrzebowałam ich, bo po ostatnim USG nie byłam usatysfakcjonowana, a dziś paluszki liczyłyśmy, serduszko sprawdzałyśmy i tego siusiaczka!
Kolejną wizytę mam po świętach, a 2 tygodnie później już połówkowe
Dostaliśmy dziś 3-minutowy film z wesela. Jakiś taki szczęśliwy dzień dziś
wysyłam WAM pozytywną ENERGIĘ!!!_izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość