X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to sa inne podwyżki...oj długa historia do opisywania...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia po zdjęciu widzę, że nie dziwię się, że mąż taki dumny. Pewnie chwali się, że po nim takie dorodności;)

Malutka a nie możesz zadzwonić do gin?

Ksosia lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia gratsy siuraczka ;)

Ja właśnie ogladam wózki ;) Chrzestny dzidzi kupi więc musze tylko wybrać jaki chce;) i jak stwierdził nie patrzeć mam na cene więc w tym to poszaleje ;)

Dziewczyny....a co sadzicie o kółkach obrotowych chodzi o tył...spodobał mi się wózek ale nie polecają kółek obrotowych ;\

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka chociaż zadzwoń do lekarza lub jedz do szpitala.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png

Wysłany: 7 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Otóż problem w tym,ze nie mam do niego numeru prywatnego :-/ jakos nie wpadlam na tak genialny pomysl zeby wziac od niego numer,bo przeciez tak świetnie sie czułam
    A nie wpisał Ci w kartę ciąży ?

Ja dostalam kartę ciąży i tam jest lubryka że lekarz wpisuje swój nr

Wysłany: 7 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka ja bym nie zwlekalam.Zadzwoniła do lekarza albo szpitala.I zapytała.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej wózkiem po sklepie pojeździć, bo u mnie tylko pompowane koła i tylko obrotowe(wózek prowadziłam 1 reka , sprawdzał sie w mieście i po lasach)

Strazaczka1990, Sophia, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytania powiedzcie mi jutro kończę 12 tydzień czyli wychodzi na to, że zaczynam 13 tc czy to już będzie II trymestr? Jakoś nie może to do mnie dojść, brzuszek rośnie a waga w miejscu też tak macie?

w57vikgnszqgz528.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zaczniesz 14tc bedzie II trymestr 4. miesiąc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:18

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania...tydz musisz poczekać ;) ja jutro wchodzę w 2 trymestr ;)

Ania91, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 14 tygodnia jesy drugi trymestr. Nie wiem jak u mnie z wagą, bo się od ponad 3 tygoni nie ważyłam. ;)

Ania91 lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Witam się. Podczytuję was ale jakoś weny nie mam na pisanie. Młody rzęzi, nadrabiamy zaległości szkolne. Na obiad lazania, chłopcy sobie zażyczyli. W pasie mi przybyło 16 cm, waga 2,5 kg do przodu. Od tygodnia rosnę i już się tego brzucha nie da pomylić ze wzdęciami.

Ksosia gratuluję fifroka.

Malutka ty się sama nie kuruj tylko to sprawdź u specjalisty.

Jak was czytam to sobie myślę czy to normalne, że jestem taką nieczułą suczą i nie ryczę patrząc na pieluchy, bajki etc. jestem w ciąży mniej rozchwiana niż przed i oby tak zostało. ;)

Sabina, Ksosia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko... Zjadłam 4 krówki, jest mi tak słodko, że padne zaraz, a z drugiej strony aż mam ochotę iść po następne... Ale ze mnie żarłok!

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak się dziś czujesz? Lepiej?
    Oj tak, dziękuję, dużo lepiej. Już nic nie boli, nie mam gorączki. Tylko katar i kaszel został ale jakoś to przeżyję. Za to stresuję się wizytą która mam na 15.30

Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka jeżeli boli po mimo leków to idź na ip bez postawy Cię nie zostawia. Nie chcę starzyć mnie w 19tc tak bolało ale prawa strona i szło do nogi czekałam cały dzień i brałam przeciwbólowe i pojechałam okazał się wyrostek. U Ciebie pewnie nic złego nie będzie ale jak boli od wczoraj to lepiej skonsultować

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej później jak już będę w domu wrzucę fote usg i nasze czarodziejki sprawdza mi kąt ptaszka czy się zgadza na chłopaka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka na pieczatce lekarza jest często numer telefonu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksaosi zdjęcie potwierdza stwierdzenie, że powyżej 30° chłopaczek będzie

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fa5c0f42596.jpg A u mmnie jak jest? bo czekam na wizytę u dentysty i nie widzę

Malutka92, Ewelina.Irl, claudiuszek, żabka04, A_n_k_a_80, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strazaczka mi Pan w sklepie zrobił prezentację wózka bebetto - pisałam o tym wcześniej. I z tego krótkiego "wykładu" (tak to nazywał :D) wyniosłam tyle, że lepsze są kółka pompowane niż kauczukowe i ten konkretny wózek ma świetną amortyzację w kółkach. Ponoć krawężniki, kamienie, wydmy mu nie straszne i jak czytałam opinie to dziewczyny właśnie najbardziej chwalą te koła w tym wózku.

Angela ja mam bzika na punkcie wyrostka.. Zawsze chciałam żeby w końcu go wycieli, bo nie daj Bóg w ciąży się trafi. I gdy pierwszy raz pisałaś, że miałaś operację w 19tc to tak pomyślałam że ot wyrostek. Powiedz mi proszę z doświadczenia, czy to może być niebezpieczne?

Czekam na zdjecia! :)

Dzięuję dziewczyny za dobre słowa! :) Potrzebowałam ich, bo po ostatnim USG nie byłam usatysfakcjonowana, a dziś paluszki liczyłyśmy, serduszko sprawdzałyśmy i tego siusiaczka! :)
    Kolejną wizytę mam po świętach, a 2 tygodnie później już połówkowe :)

Dostaliśmy dziś 3-minutowy film z wesela. Jakiś taki szczęśliwy dzień dziś :)

wysyłam WAM pozytywną ENERGIĘ!!! :)

_izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ