X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oblicz sobie sama średnia z wpływów na konto zobaczysz czy ci wyjdzie czy się walneli.

Co za dzień masakra.
    Mam coś takiego ze się denerwuje w środku to oznacza u mbie że coś się wydarzy.
    Jadę sobie jadę do lekarza a na ślimaku (droga) staruszek się zatrzymuje auta zasuwaja kuźwa prawie mu w dupe wjechałam!!!!!
    Jestem już u diabetologa i covpielegniarka mnie straszy insulina bo wysokie cukry kurwa sory ale dzisiejszy dzień uważam do dupy!

Ksosia smacznego i gratulejszyn!!!!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka głowa do góry, jak się dzionek zaczął ujowo tzn, że się dobrze skończy :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia gratuluję tak trzymać.
    Ja mam jutro prenatalne. Coś się dziwnie czuję, jakby wszystkie objawy mi przeszły zupełnie nie czuję się jak w ciąży, jakas padaka. Ostatnio brzuch czułam w sobotę rano o 5 obudził mnie i od tego czasu jakby ręką odjął, nic już nie czułam. Też tak macie? W poniedziałek na usg było ok, nie mam plamien. I tak się martwie, wy też na codzień nie czujecie brzucha, wczesniej czesciej go czulam. Przyznam, że się trochę boję :(

bisacz, YvonnElizabeth, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Ksosia gratulacje! I smacznego :)
    Jak się dziś czujesz? Lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Żabka głowa do góry, jak się dzionek zaczął ujowo tzn, że się dobrze skończy :)

Ta chyba mąż jak mi z krzyża spuści hahaha to się skończy dobrze bo ciśnienie zejdzie.
    Zobaczymy
    Ahhhhh

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Ksosia gratuluję tak trzymać.
    Ja mam jutro prenatalne. Coś się dziwnie czuję, jakby wszystkie objawy mi przeszły zupełnie nie czuję się jak w ciąży, jakas padaka. Ostatnio brzuch czułam w sobotę rano o 5 obudził mnie i od tego czasu jakby ręką odjął, nic już nie czułam. Też tak macie? W poniedziałek na usg było ok, nie mam plamien. I tak się martwie, wy też na codzień nie czujecie brzucha, wczesniej czesciej go czulam. Przyznam, że się trochę boję :(
    Ja na co dzień nie czuję brzucha, wcześniej też odczuwałam podbrzusze sporadycznie i świrowałam, poczekaj spokojnie do wizyty. A jak piersi? Ja je czuję raz bardziej raz mniej to jakoś tez mnie uspokaja. No i jak zaczynam świrować to podsłuchuję bobasa detektorem jak dla mnie to super urządzenie. Nie martw się musi być dobrze:)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! :)
    Tyle naskrobalyscie,ze nie jestem w stanie was nadrobic niestety :) Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze :) U nas jak najbardziej na TAK :D Spedzilam mily weekend z moimi chlopakami wiec jestem zadowolona :)
    Ksosia, GRATULACJE!!!!! :D
    Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! :) Milego dnia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pytanie z innej beczki czy tylko ja płaczę na widok małych szczeniaczków?

Nie tylko ty placzesz na widok szczeniakow. Ja placze tez na reklamach dotyczacych produktow dla dzieci oraz bajkach np gumisie

_izunia_, Bratek lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ja na co dzień nie czuję brzucha, wcześniej też odczuwałam podbrzusze sporadycznie i świrowałam, poczekaj spokojnie do wizyty. A jak piersi? Ja je czuję raz bardziej raz mniej to jakoś tez mnie uspokaja. No i jak zaczynam świrować to podsłuchuję bobasa detektorem jak dla mnie to super urządzenie. Nie martw się musi być dobrze:)
    Dziekuje za pocieszenie :). Ostatnio tez tak mialam 3 dni spokoju, a w dzien wizyty bole jak przy okresie. Mnie chyba uspokaja jak jednak cos czuje. Detekora nie mam wiec nie poslucham. Piersi jakby wieczorem czuje bardziej. Czekam do jutra i pewnie bedzie ok.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Agape89 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam w sobotę o tym, że miałam rano po badaniu bardzo napięty brzuch i bolesny. Wyjazd weekendowy do Kudowy ze znajomymi znacznie pomógł i się wyluzowałam. Pewnie tez tak macie, że po pierwszym badaniu usg prenatalnym odczuwa się spokój i ulgę ;-)

Miłego dnia mamuśki ;-)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam jak to jest z tymi trymestrami...niby jestem w 13 tyg -12+6...któraś mi powiedziała że dla lekarza to 12 tydz...z kolei mój uważa że 13. Bbf twierdzi że 2trymestr zacznie się jutro, natomiast inne aplikacje ciążowe które mam na telefonie ze wraz z początkiem 13 tyg się zaczął już...zgłupiałam!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YvonnElizabeth wrote:
    Nie tylko ty placzesz na widok szczeniakow. Ja placze tez na reklamach dotyczacych produktow dla dzieci oraz bajkach np gumisie

Ja płakałam na księżniczce Zosi i na serialu Kości.

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:04

YvonnElizabeth, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Agape89 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Kurcze a ja się martwię bo znów boli mnie brzuch jak na okres :( nie wiem czy taki ból jest normalny :/ do tego wczoraj 1 raz od kilku tygodni wymiotowałam po sałatce jarzynowej i boję się czy jakoś nie podtrułam się bo całą sobotę żołądek i jelita mi skrecalo a zjadłam ciasto kopiec kreta 3 dniowe...nie wiem co myśleć

Nie martw się ;-) ja mam ciagle bóle typowo okresowe. A szczególnie w terminie zblizającej się miesiączki. Gina powiedziala że normalne i jak nic się wiecej nei dzije ( żywa krew) to się nie przejmować ;-) moja koleżanka nie miała takich bóli, więc każda przechodzi inaczej ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    A ja się zastanawiam jak to jest z tymi trymestrami...niby jestem w 13 tyg -12+6...któraś mi powiedziała że dla lekarza to 12 tydz...z kolei mój uważa że 13. Bbf twierdzi że 2trymestr zacznie się jutro, natomiast inne aplikacje ciążowe które mam na telefonie ze wraz z początkiem 13 tyg się zaczął już...zgłupiałam!

Nie wiem jak to jest. Niby te dni na plusie w 12 tyg to już 13 tydzień. A od 14 jest drugi trymestr

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja też tak mam, że objawy ciążowe mnie uspokajają i zauważyłam też, że jak zaczynam się stresować to piersi stają sie nieciążowe także nasza psychika ma niebagatelny wpływ na nasze ciała. Trzymam kciukasy za twoją jutrzejszą wizytę :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• Agape89 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha i u nas gienkolog powiedział, że będzie CHŁOPIEC ;-) czyżby mały Ignacy??? ;-P

Żabcia_, Sabina, żabka04, mychakruszyna, YvonnElizabeth, AniaLewandowska, Ewelina.Irl, Strazaczka1990, stardust87, Skali89, claudiuszek, Behemottka, mmargol, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja płakałam na księżniczce Zosi i na serialu Kości.
    Ja ostatnio na reklamie jakiegoś mleka dla dzieci i pampersów masakra!

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugi trymestr zaczyna się z początkiem 14-tego tygodnia.

mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

nie bylo mnie kilka dni ale jakos zle sie czulam, cos mnie bierze

gratuluje udanych wizyt i poznania plci :)

my wizytujemy w czwartek

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ