WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane... powoli chyba idzie wiosna
Izunia, ja zamawiałam z bonprixa i nie polecam... ciuchy mimo ze rozmiar 38 wygladały na 44 i były z naprawdę słabych materiałów... daleko im było też wyglądem do tych ze zdjęcia..._izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Dzięki magdziulla
Jedno zmartwienie mniej. Od odstawienia luteiny często mnie brzuch pobolewa i jeszcze głupie sny co chwilę...
Ale ja uważam że skoro nie ma wskazań do dalszego brania, to po co się faszerowac?
Brzuch mnie też pobolewa. Ale to naturalne na tym etapieNie ma to jak stan błogosławiony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 10:22
-
nick nieaktualnyIt's a BOY!!!!
Maz skacze z radosci, tesciu placze!
No meegaaa siusiaka pokazalo moje szczescie!
Wszystko jeat dobrze! Fotke niedlugo wrzuce.
I tyllo 0,5kg przytylamAnulka01, Dzierzba, mychakruszyna, Sabina, inzynierka, Pauka, Magdziulla, Gumcia, bisacz, Ewelina.Irl, AniaLewandowska, stardust87, żabka04, A_n_k_a_80, violett, mysza0406, Pysiaczek89, Angela89, Madziuuuula, Macioszczyczka, _izunia_, Malutka92, Żabcia_, YvonnElizabeth, megg, Strazaczka1990, Bratek, martta, maluutka90, Skali89, claudiuszek, Behemottka, bbeczka91, mmargol, Broszka, Asienka1184 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a ja się martwię bo znów boli mnie brzuch jak na okres
nie wiem czy taki ból jest normalny
do tego wczoraj 1 raz od kilku tygodni wymiotowałam po sałatce jarzynowej i boję się czy jakoś nie podtrułam się bo całą sobotę żołądek i jelita mi skrecalo a zjadłam ciasto kopiec kreta 3 dniowe...nie wiem co myśleć
-
nick nieaktualnyTe bole okresowe jesli sa chwilowe to normalne - rozmawialam dzis z gin.
I zapytalam o lody powiedziala ze niedlugo ciezarne nic nie beda moglymam normalnie jesc ale z umiarem. Jak sie bede bala kazdej bakterii to nawet tortow i ciast nie powinnam jesc w tej sytuacji.
Takze NA ZDROWIE!
Ide na lody!mychakruszyna, bisacz, żabka04, _izunia_, YvonnElizabeth, Strazaczka1990, Skali89, claudiuszek, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia jak fajnie, że wiesz kto tam w brzuszku mieszka, gratuluję
Wcinaj lody na zdrowie.
Ja od rana walczyłam z pitami, syna pit przeszedł a nasz nie chciał i pomimo 6 prób nie udało się. Musiałam skorzystać z innego programu i w końcu się udało
Tak patrzę na suwaczki i lada chwila wszystkie powitamy nareszcie drugi trymestr.
U mnie dziś na obiad pomidorowa po wczorajszym oglądaniu "zróbmy sobie wnuka"Marzy mi się taka smakowicie kwaskowata zupka.
Nie odzywam się za często dlatego zaciskam kciuki za wszystkie wizytujące w tym tygodniu a nie wizytującym życzę powrotu energii i przesyłam pięknie świecace u nas słoneczko
-
żabka04 wrote:Kadrowa mi mówiła że wszystko się wlicza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 11:17