WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fa5c0f42596.jpg A u mmnie jak jest? bo czekam na wizytę u dentysty i nie widzę
Na oko też powyżej 30°. Ale niech Behemotka Ci pomierzy ;P
Tak poza tym ładny kolor masz na paznokciach. Mi odkąd jestem w ciąży się łamą wzdłóż i nie mogę ich zapuścić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 14:12
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Ksaosi zdjęcie potwierdza stwierdzenie, że powyżej 30° chłopaczek będzie
Dzis miałam powtórzona cytologię i poraz pierwszy tak zabolało, że aż się zawiłam w fotelu..Czekamy na wyniki i jesteśmy dobrej myśli
Pora wpisywać płeć przy nickach na głównej...
Niestety nie spamiętałam wszystkich, wiem tylko że Angela ma synka.. i wiem, ze są córy, ale nie pamiętam u kogo
Wpisujcie, a ja zacznę uzupełniać, bo później może być problem...
i chyba w tabeli haneczki można wpisywać :> -
mysza0406 wrote:Powodzenia dziewczyny dziś.
maluutka90: a nie wiesz jak jest jak się nie przepracowało 12 miesięcy? Słyszałam, że liczą średnią z tych przepracowanych tylko, ale nie jestem pewna. ktoś coś wie?
Nie pamietam,kto ale ktos mi dziekowal o sugestii za spodnie - to odpowiadam, ze nie ma za co
Kseosia gratuluję chłopaka!!!Ksosia, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Dziewczyny chyba mnie jakas grypa dopadla
czuje jak mnie rozklada,ale w przychodni nie ma juz numerkow
pieprzone NFZ ide pod koc :-[
Tylko siedziec z tymi bakteriami i myslec przyjmie czy nie przyjmie to lepiej na IP jechac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 14:16
Ania91 lubi tę wiadomość
-
macioszczyczka, ooooo, lubię takie stronki
Ja już parę razy zaopatrywałam się na zrobsobiekrem.plWcale nie wychodzi tak drogo, a skóra potraaaaafi się odwdzięczyć
Ksosia, brawo Mąż!!!!
No i gratulacje!!!!!!!!! CUDNY ANTOŚ!!!!!!!!!!
(ja wciąż się łudzę, po wpisach Behemottki, że to jednak nie siusiak tam latał na USG)
A z wyrostkiem nie taka prosta sprawa - 2 razy mi go zaleczyli, zanim go wycięli))) (3x szpital w ciągu 6 miesięcy
)))) )
Sabina, ja Lutkę odstawiam od kilku tygodni - po prostu na raty trzeba i obserwować czy nic się nie dzieje.
Malutka - na takie bóle dobrze też wziąć No-spę - bo może być tak, że Ci się bebeszki rozciągają i trzeba je troszkę ukoić))))
ANiu-liczą ten trymestr różnie, taka prawda. Tak samo, jak moment przejścia zarodka w płód. Czy to aż takie ważne?
A waga może na tym etapie stać, może wręcz spaść. Jak pilnujesz, co jesz, to nie powinnaś nagle ważyć kilka kg więcej, to nie ten etap ciąży. -
nick nieaktualnyBratek wrote:macioszczyczka, ooooo, lubię takie stronki
Ja już parę razy zaopatrywałam się na zrobsobiekrem.plWcale nie wychodzi tak drogo, a skóra potraaaaafi się odwdzięczyć
Ksosia, brawo Mąż!!!!
No i gratulacje!!!!!!!!! CUDNY ANTOŚ!!!!!!!!!!
(ja wciąż się łudzę, po wpisach Behemottki, że to jednak nie siusiak tam latał na USG)
A z wyrostkiem nie taka prosta sprawa - 2 razy mi go zaleczyli, zanim go wycięli))) (3x szpital w ciągu 6 miesięcy
)))) )
Sabina, ja Lutkę odstawiam od kilku tygodni - po prostu na raty trzeba i obserwować czy nic się nie dzieje.
Malutka - na takie bóle dobrze też wziąć No-spę - bo może być tak, że Ci się bebeszki rozciągają i trzeba je troszkę ukoić))))
ANiu-liczą ten trymestr różnie, taka prawda. Tak samo, jak moment przejścia zarodka w płód. Czy to aż takie ważne?
A waga może na tym etapie stać, może wręcz spaść. Jak pilnujesz, co jesz, to nie powinnaś nagle ważyć kilka kg więcej, to nie ten etap ciąży.
Ja pilnuje co jem i mam prawie 3 do przodu!
Co do usg u mnie jak się wyciągnęła nic nie wystawało. ;P
Stronę znalazłam przez przypadek, szukałam żelu z aloesem - podobno rewelacja na rozstępy. I chyba sobie taki miks zrobie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:I siusiak, w którym mąż się zakochał
http://iv.pl/images/40498128835647360640_thumb.jpg
No na 100% chłopak, toż to kat rozwarty od kręgosłupa!.
Dzien dobry wszystkim.
Macioszczyczka, A_n_k_a_80, Sabina, Agata9000, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:strazaczka mi Pan w sklepie zrobił prezentację wózka bebetto - pisałam o tym wcześniej. I z tego krótkiego "wykładu" (tak to nazywał
) wyniosłam tyle, że lepsze są kółka pompowane niż kauczukowe i ten konkretny wózek ma świetną amortyzację w kółkach. Ponoć krawężniki, kamienie, wydmy mu nie straszne i jak czytałam opinie to dziewczyny właśnie najbardziej chwalą te koła w tym wózku.
Angela ja mam bzika na punkcie wyrostka.. Zawsze chciałam żeby w końcu go wycieli, bo nie daj Bóg w ciąży się trafi. I gdy pierwszy raz pisałaś, że miałaś operację w 19tc to tak pomyślałam że ot wyrostek. Powiedz mi proszę z doświadczenia, czy to może być niebezpieczne?
Czekam na zdjecia!
Dzięuję dziewczyny za dobre słowa!Potrzebowałam ich, bo po ostatnim USG nie byłam usatysfakcjonowana, a dziś paluszki liczyłyśmy, serduszko sprawdzałyśmy i tego siusiaczka!
Kolejną wizytę mam po świętach, a 2 tygodnie później już połówkowe
Dostaliśmy dziś 3-minutowy film z wesela. Jakiś taki szczęśliwy dzień dziś
wysyłam WAM pozytywną ENERGIĘ!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny