WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania91, tez sie nastawialam na prenatalne, ze poznam plec, ale maluch nie pokazal nic, odwracal sie i zaslanial, takze.... bylo mi przykro i czulam sie zawiedziona bo za bardzo sie nastawilam
nigdy nie wiadomo, ale zycze Ci zeby bylo wszystko widac
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:chyba dziecko jest za małe aby poprawnie zmierzyć nt
Edit: tzn nt było za małe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:53
-
Little Red Fox wrote:idę na hennę i regulację brwi
-
pewnie, ze kazda pozna plec tylko niekoniecznie na najblizszej wizycie, nie zawsze maluch wspolpracuje i przychodzi to rozczarowanie ze jeszcze nie wiadomo, a mocno sie na to liczylo. Nie ma sie co nastawiac, lepiej miec mila niespodzianke, ze juz wiadomo
-
nick nieaktualnyDziewczyny - gratulacje z udanych wizyt i kolejnych potwierdzonych płci
fajnie, ze siusiaczki u Was wychodzą
My tez wierzymy, ze siedzi Kuba
A mnie tradycyjnie znowu zaczęła bolec głowazjadłam właśnie kolacje, nabrała mnie ochota na pastę serowo-jajeczna z czosnkiem i łyżeczka majonezu - mmmmmm było pysznie
a w międzyczasie gotuje sie już na jutro zupka jarzynowa - tylko ciekawe, czy jutro będę miała na nią taka ochotę jak dzisiaj
-
Hello Babki,
Wracam po trzech dniach spędzony z poduszką. Normalnie nie mogłam się na nogach utrzymać. Pierwszego dnia tak mnie głowa bolała, że tylko apap popijałam mlekiem. Efekt - 2 kg. Kolejne dni to mega zawroty głowy. Aż chciałam dziś dodatkowe badania robić ale dziś obudziłam się jak nowonarodzona więc poczekam z badaniami do wizyty u gina. Może to normalny etap ciąży.
Zazdroszcze wam, że już tak dobrze znacie swoje maluchy. Zobaczymy na ile mój będzie chciał się przedstawić na kolejny USG. -
AniaLewandowska wrote:Dziewczyny - gratulacje z udanych wizyt i kolejnych potwierdzonych płci
fajnie, ze siusiaczki u Was wychodzą
My tez wierzymy, ze siedzi Kuba
A mnie tradycyjnie znowu zaczęła bolec głowazjadłam właśnie kolacje, nabrała mnie ochota na pastę serowo-jajeczna z czosnkiem i łyżeczka majonezu - mmmmmm było pysznie
a w międzyczasie gotuje sie już na jutro zupka jarzynowa - tylko ciekawe, czy jutro będę miała na nią taka ochotę jak dzisiaj
Swoją drogą to żadne danie obiadowe mi za bardzo nie smakuje. A jak wy tu piszecie to aż ślinka cieknie, a jak już na talerzu to wolę chleb z dżemem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySophia wrote:Jakoś nie potrafię w tej kwestii zaufać kosmetyczce. Już dziesiątki razy byłam niezadowolona. Robię sama i tak jest najlepiej. Marzy mi się permanentny ale skoro zwykłej henny czyjąś ręką nie potrafię zaakceptować to o trwały makijaż się martwie. Do kosmetyczni to tylko na maski, oczyszczanie, masaże i inne rozpustne przyjemności.
mam zaufaną kosmetyczkę, która zawsze mi pięknie brwi zrobi, wcześniej miałam jeszcze lepszą ale niestety pracuje już tylko w fryzjerstwie. Raz w życiu miałam spiep**ne okrutnie brwi, jak babeczka się bawiła przez pół godziny ciągle coś poprawiając, a ostatecznie przez tydzień dotknąć tych okolic nie mogłam, bo tak bolało... i pomyśleć że z polecenia była... brrr...
ojejkuuu... ale mnie się jabłek chce... -
nick nieaktualny
-
Witam się po weekendzie
Gratuluję udanych wizyt. Wreszcie dziś ugotowałam sobie fasolkę po bretońsku. Mniammm. Zjadłam 3 talerze, a teraz jak każdego popołudnia zdycham, bo od jakiegoś tygodnia znowu mam mdłości. Na dodatek rano odczułam znajome pieczenie w pipce, parcie na pęcherz i pójście do toalety tylko na "kropkę". Od razu zrobiłam sobie gorącej wody z cytryną, na szczęście mam też sok z czarnej porzeczki. Wypiłam już z 4 litry i odpukać nie jest gorzej. Jutro rano zrobię posiew, jak wyjdzie źle to zgłoszę się do gina.
Miłego wieczoru, my z mężem jedziemy do znajomych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ale że NT może być za małe? To chyba przecież dobrze. Przy córce miałam mierzone w 11+6 i wychodziło niespełna 1 cm i było ok. Nie musiałam już iść drugi raz