WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne dziewczyny mają te wasze chłopaki siuraki - będą zaludniać planetę że ho, ho
Ja już po kolacji, znów trochę boli mnie głowa, więc obejrzę M jak miłość i Drugą Szansę jak dotrwam i idę w kimę.
Do jutra Dziewuchy :*
Ps. Mam pytanie - jak myślicie czy można w ciązy używać tych dezodorantów hamujących wydalanie potu??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż zamówiłam spodnie z h&m tylko jest za pobraniem a nie wiem jak oni mnie w domu zastana zawsze w punkcie odbieram, ale nie dało się zapłacić, bo karty nie mam.
A co do usg to postanowiliśmy z mężem, że nie czekamy 2 msc tylko na dzikusa idziemy za msc:)Angela89 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam po usg.
6,4cm. 12t6d wg usg. Nos jest. NT 1,8. Przepływy ok.
Wszystko ok.
I lekarz bez zastanowienia powiedział, ze chłopak!
(Wiem ze to sie jeszcze moze zmienić, ale póki co yeah! Konstanty!)
Angela89, kamciaelcia, Strazaczka1990, szpilka, Magdziulla, AniaLewandowska, Sabina, violett, megg, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, claudiuszek, _izunia_, Behemottka, bisacz, Bratek, żabka04, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Wróciłam po usg.
Wszystko ok.
(Wiem ze to sie jeszcze moze zmienić, ale póki co yeah! Konstanty!)
Dawaj zdjęcie usg z ptaszkiem dziewczyny sprawdzą kąt nachyleniaGratuluje udanej wizyty!
Strazaczka1990, Ksosia, stardust87, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Wróciłam po usg.
Wszystko ok.
(Wiem ze to sie jeszcze moze zmienić, ale póki co yeah! Konstanty!) -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:A gdzie Wy arbuzy kupujecie? Ja nigdzie nie widziałam.
W Tescoa jak nie widać na regale, to musisz na chamca tak jak ja, wsadZic głowę na magazyn i zapytać czy nie maja gdzieś ukrytego
Strazaczka1990, Ksosia, Bratek lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dawaj zdjęcie usg z ptaszkiem dziewczyny sprawdzą kąt nachylenia
Gratuluje udanej wizyty!
Wiec nie potwierdzony teorii o nachyleniu interesu
Próba fotki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/538c5487a437.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 21:18
Malutka92, Angela89, Ksosia, claudiuszek, stardust87, _izunia_, Ewelina.Irl, Bratek, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia sliczne zdjecia, gratuluje chlopaka
Gratulacje udanych wizyt dziewczyny, widze, ze chlopcy dominujaja tez czuje, ze bedzie chlopak, na prenatalnym nawet nam lekarz pokazal cos miedzy nozkami, ale stwierdzil, ze jeszcze nie moze potwierdzic, takze czekamy
Jakie imiona dla chlopcow Wam sie podobaja?
Ania91 ja tak mam, nie przytylam jeszcze nic, a brzuszek juz lekko widaca jak cos zjem to wifac calkiem mocno
Ja dzis bylam na wizycie kontrolnej po l4, wszystko ok, mam nadal brac Duphaston, ale po 1x1. Nastepna wizyta za miesiac, a genetyczne 9 maja.
Tylko troche przecholowalam, bo caly dzien poza domem, jezdzilismy na budowe i teraz pobolewa mnie brzuch. Nospe bralam jakies 4 h temu, ale to ta forte. Teraz juz grzecznie leze, myslicie zeby przetrzymac czy lepiej wziac znowu? Na badaniu lekarka stwierdzila, ze mam dosc napiety brzuch wlasnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 21:24
-
nick nieaktualny
-
Mnie lekarz polecał femibion Natal 2 plus, jak pytałam o kwas foliowy, to mówił, że cały czas trzeba brać tylko już nie w tak dużym stężeniu.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze