WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
_izunia_ wrote:Mnie gin i internista zalecali wicksem smarować plecy i górę klatki tu gdzie obojczyki.
Widocznie zależy od lekarza.
Mi też termin porodu się zmienił na 29.09 a właściwie się nie zmienił tylko bbf jakoś głupio liczy bo i gin i położna i jakiś kalkulator w sieci na 29 liczą. A wizytę mam 23.03._izunia_ lubi tę wiadomość
-
A u mnie już w 12 tygodniu TP nie zmieniają, bo podobno dzieciory różne już są, jedne "wysokie", inne "niskie", zresztą wykres na Belly też się rozszerza. Mój maluch mierzył +2 dni, ale zostaje gdzie byłam
U mnie dla TP jest wczesne USG w 6-8 tyg.
Co kraj to obyczaj.
Przeżyłam dojazd do pracy i powrót też. Za to miałam tylko 2/3 studentów - wcale ich nie winie, sama, też bym nie przyszła, gdyby mi nie płaciliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 23:06
-
stardust87 wrote:Na ulotce jest chyba napisane że nie wolno.
Mi też termin porodu się zmienił na 29.09 a właściwie się nie zmienił tylko bbf jakoś głupio liczy bo i gin i położna i jakiś kalkulator w sieci na 29 liczą. A wizytę mam 23.03.
Na ulotce napisane jest: "Przed zastosowaniem leku należy poradzić się lekarza. Brak dowodów na bezpieczeństwo stosowania maści Vicks VapoRub u kobiet w ciąży, dlatego nie należy stosować w tym okresie bez konsultacji z lekarzem.
Nie stosować na klatkę piersiową w czasie karmienia piersią."
Więc trzeba się skonsultować. -
Ulfenstein wrote:Młody najpierw dał sobie zajrzeć miedzy nogi, a potem zaczął fikać i tyle było ze zdjęcia
Wiec nie potwierdzony teorii o nachyleniu interesu
Próba fotki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/538c5487a437.jpg
Ha ha:) No to klops! Moje niewytrenowane oko mówi, że siurek (może to pępowina?) jest równoległy do kręgosłupa, czyli dziewczynkaHahahaha:) No to jestem ekspertunio!
Lekarz na pewno wie lepiej.
Cieszę się, że wyniki wyszły Ci w normie i gratuluje dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 23:33
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Ksosiu - nieeeee, gdyby to ode mnie zależało, usunęłabym wyrostek już za pierwszym razem
Ból jest przeokropny. Zresztą za trzecim też nie od razu otwierali tylko dumali, dumali.... ja czułam się coraz gorzej, aż przyszedł inny lekarz i powiedział, że nie wie, co mi u licha jest, ale mam już objawy zapalenia otrzewnej, stan zagrożenia życia i czy zgadzam się na otwarcie. Powiedziałam, że niech robią, co chcą, byle nareszcie przestało tak cholernie boleć.....
Okazało się, że ropa się rozlała, wszystko było w niej ufajdane... Siwiejący już nieco chirurg powiedział, że w całej swej karierze nie ściągnął nigdy z nikogo tyle ropy((((
szpilka, ło matulu, życzę nastania spokojniejszego czasu :-*
Kurczę, niby się mówi, że jest problem z chromosomem Y, że kobiet więcej, moja ginka to samo.... A tu wysyp chłopaków taki, że hej!!!! Z ciekawości jakiś czas temu zajrzałam na pierwsza stronę któregoś ciut starszego wątku i tam to samo - przewaga chłopców!!! -
Behemottka wrote:Ha ha:) No to klops! Moje niewytrenowane oko mówi, że siurek (może to pępowina?) jest równoległy do kręgosłupa, czyli dziewczynka
Hahahaha:) No to jestem ekspertunio!
Lekarz na pewno wie lepiej.
Cieszę się, że wyniki wyszły Ci w normie i gratuluje dzidzi
Jak odpadnie to bedzie Martynka - tez gitBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Widzisz tam siurka? Ja myślałam ze to nogi
Jak odpadnie to bedzie Martynka - tez git
Słuchajcie, Małgorzatka ma chyba dzisiaj wynik Harmony, czy nie? Ktoś jest z nią w kontakcie? Trzymam kciuki, zeby tu do nas jak najszybciej wróciła pełną parą.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego Kobietki!
Ksosiu wpisz mi, ale ze znakiem zapytania chłopaka.
Ja ddziś informuję w pracy o ciąży, ciekawe co będzie trzymajcie kciuki, trochę mam stresa.Behemottka, Anulka01, żabka04, Malutka92, YvonnElizabeth, Pysiaczek89, szpilka, Gumcia, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy jak jestem w ciazy i mam człowieczka w brzuchu, to chodzą za mną dwa anioły stróże? Ha ha:). Na pewno nikt o tym nie pomyślał. Na pewno mamy po dwa!
Taka super ochrona
No dobrze, ewidentnie pora na mnie. Dobranoc.
_izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny