WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajne, ale nie dam czterech dych za body na chwilęLittle Red Fox wrote:a tym jestem zauroczona - szkoda że niektóre takie drogie, ale od czego są promocje - zawsze można na nie liczyć, tylko sprawdzać na bieżąco co jest przeceniane:
http://pl.dawanda.com/product/95062683-rozm-74---rosn-od-kochania-i-tulenia
-
nick nieaktualnyŻabka dzisiejszy dzień z nawiązką zrekompensuje ci wczorajszy

U nas dziś mroźno ale pięknie świeci słonko, które przesyłam wszystkim mamom z okazji naszego święta
Mnie mąż obdarował wczoraj (tzn juz dzisiaj bo jak wróciłam z pracy było po północy) merci i perfumami >)
żabka04, haneczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha! Ja mam wersję premium i to dzięki turbo plemnikowi jak mój mężczyzna stwierdził. Chodzi dumny jak paw i mówi, że jeden potężny strzał, że aż bramka się rozpadła na dwoje.Anulka01 wrote:Dzierzba ma trzy!

Tak w ogóle to się witam znad miski biedronkowych flaczków, życzę udanych wizyt. Ja swoją wizytę zaliczyłam, dowiedziałam się, że macicę mam już 5 cm pod pępkiem, wszystko po macanku ok. Kolejna za dwa tyg. Pytałam się o wielkość bobasów, bo jest różnica 5 mm między nimi, to się dowiedziałam, że albo jeden wolniej rośnie, albo mam syndrom podkradania i nic się teraz nie da zrobić także tego no... ciąża loteria. Nawet się nie martwię, bo co to da jak nie mam na wiele spraw wpływu. Pytałam się o poród i na 100% będzie cc bo nikt nie zaryzykuje przy jednokosmówkowej sn
Mam żreć witaminki, dużo leżeć i rosnąć.
Wczoraj z moim gadam i się żalę, że jeszcze trochę i będę się depilować na czuja, a on będzie nawigował, to ta łajza stwierdziła, że co się martwię. Kupi mi Rundup (środek na chwasty) i z głowy.
AniaLewandowska, żabka04, haneczka, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Behemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet
Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać
haneczka, _izunia_, żabka04, Strazaczka1990, bbeczka91, Bratek, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Witam się kobitki z najlepszymi życzeniami

Mi na dzień kobiet pięknie na fioletowo zakwitł storczyk na parapecie.
Mężu wraca dziś po 15 i może mnie czymś miłym zaskoczy. 
Weekend w Karpaczu był cudowny, wypoczęłam, najadłam się pysznych rzeczy, wymoczyłam w jacuzzi. Hotel niby 3*, ale ja dałabym zdecydowanie 4!
Bardzo eleganckie wnętrza i pokoje, ręczniki basenowe, szlafroki, kapcie, masa kosmetyków w pokoju, pyszne jedzonko i spa. Masaż gorącymi kamieniami zastąpili mi masażem twarzy olejem kokosowym- świetna sprawa, pierwszy raz miałam coś takiego i powiem, że rewelacja, bardzo relaksujące.
Synkowi bardzo się podobało, najbardziej w łazience, kiedy rozwijał sobie papier toaletowy
W pokoju wykładziny, więc rewelacja przy wstającym i raczkującym dziecku, kontakty wysoko, żadnych zbędnych rzeczy na wysokości jego łapek.
Na basen rozbieraliśmy się do strojów, szlafroki na wierzch i windą na -1. Wysiadaliśmy na basenie.
Dużo spacerowaliśmy, tam jest jeszcze mnóstwo śniegu i dużo chłodniej, ale jak się zasuwa pod górę z wózkiem to wcale nie czuć zimna.
Fajnie było się wyrwać, zawsze to inne powietrze, otoczenie, inne tematy do rozmowy.
Już nie mogę się doczekać wakacji w czerwcu.
Pewnie nie dam rady nadrobić tych kilku dni, ale może powiecie mi, czy były jakieś rewelacje, anty-rewelacje, radości i smutki, trolle, krasnale?
kamciaelcia, Dzierzba, Strazaczka1990, żabka04, bbeczka91, Sabina, szpilka, Anulka01, Bratek, _izunia_, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet
Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać 
Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi.
żabka04, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
AniaLewandowska wrote:Dzień dobry Kobietki

Wszystkiego Naj Naj Naj, a przede wszystkim jak najmniej uciążliwych objawów
Mój Bobo niestety mnie dziś nie oszczędził - 2 dni był spokój, wiec musiał nadgonić
aż mnie podbrzusze boli od tych torsji.
Macioszczyczka - super bodziak!!!!! Podasz link??
A wiecie co z Haneczka? Bo coś długo sie nie odzywa
Żyję żyję i mam się dobrze, niedźwiedzie mnie nie zjadły.
Tylko wróciliśmy późno w niedzielę, bo jeszcze odwiedziliśmy znajomych w Świebodzicach, a wczoraj było pranie, sprzątanie, odgruzowywanie mieszkania.
-
Też tak mieszkałam w domu rodzinnym 20 lat więc wiem o czym mówisz. Sarny na podwórko wchodziły jak była brama otwarta i jabłonie obgryzały. Wiejska dziewucha ze mnie i bardzo mi brakuje przyrodyhaneczka wrote:Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi.

Spoko do końca roku się pomęczę w Łodzi, a potem już w domku na wsi i bardzo blisko lasów. Ostatnio na działce nam dzik rozrył dookoła i siatkę wgniótł.
haneczka, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUffff.. w końcu udało mi się poprawić pierwsza stronę, ale bajzel z tymi kodami i kolorami

haneczka super, że wróciłaś.. nie opowiadaj tyle, bo się rozmarzyłam!
Dużo ludzi było? Bo to w sumie weekend najblizszy dnia kobiet...
Nic ogromnego się nie wydarzyło za wyjatkiem, ze dużo siurków się ukazuje
Ide odpocząć bo to forum mnie sponiewierało intelektualnie
Strazaczka1990, haneczka lubią tę wiadomość
-
bisacz wrote:Fajne, ale nie dam czterech dych za body na chwilę

Mnie bardziej szlag by trafił, jakby na tym pięknym nowym body pojawiła się wielka marchewkowa shaftowana plama nie do sprania
A zdarzały się takie historie. Dlatego piękne ciuchy dla dzidków jak najbardziej, ale na wyjście, na wakacje i od święta. A na co dzień zwyczajnie szkoda pieniędzy, bo potem serce boli.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilego naszego dnia dziewczyny

U mnie z chinskiego kalendarza wychodzi dziewczynka, kurcze fajnie by bylo miec pierwsza dziewczynke i poszalec z ubrankami i dodatkami, ale od samego poczatku czuje, ze to chlopak. Maz sie smieje, ze dziewczynka na bank i sie zakladamy.
Ale w sumie to juz nie takie wazne, najwazniejsze, ze jest