WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a tym jestem zauroczona - szkoda że niektóre takie drogie, ale od czego są promocje - zawsze można na nie liczyć, tylko sprawdzać na bieżąco co jest przeceniane:
http://pl.dawanda.com/product/95062683-rozm-74---rosn-od-kochania-i-tulenia -
nick nieaktualnyŻabka dzisiejszy dzień z nawiązką zrekompensuje ci wczorajszy
U nas dziś mroźno ale pięknie świeci słonko, które przesyłam wszystkim mamom z okazji naszego świętaMnie mąż obdarował wczoraj (tzn juz dzisiaj bo jak wróciłam z pracy było po północy) merci i perfumami >)
żabka04, haneczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Dzierzba ma trzy!
Tak w ogóle to się witam znad miski biedronkowych flaczków, życzę udanych wizyt. Ja swoją wizytę zaliczyłam, dowiedziałam się, że macicę mam już 5 cm pod pępkiem, wszystko po macanku ok. Kolejna za dwa tyg. Pytałam się o wielkość bobasów, bo jest różnica 5 mm między nimi, to się dowiedziałam, że albo jeden wolniej rośnie, albo mam syndrom podkradania i nic się teraz nie da zrobić także tego no... ciąża loteria. Nawet się nie martwię, bo co to da jak nie mam na wiele spraw wpływu. Pytałam się o poród i na 100% będzie cc bo nikt nie zaryzykuje przy jednokosmówkowej snMam żreć witaminki, dużo leżeć i rosnąć.
Wczoraj z moim gadam i się żalę, że jeszcze trochę i będę się depilować na czuja, a on będzie nawigował, to ta łajza stwierdziła, że co się martwię. Kupi mi Rundup (środek na chwasty) i z głowy.
AniaLewandowska, żabka04, haneczka, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Behemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet
Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać
haneczka, _izunia_, żabka04, Strazaczka1990, bbeczka91, Bratek, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Witam się kobitki z najlepszymi życzeniami
Mi na dzień kobiet pięknie na fioletowo zakwitł storczyk na parapecie.Mężu wraca dziś po 15 i może mnie czymś miłym zaskoczy.
Weekend w Karpaczu był cudowny, wypoczęłam, najadłam się pysznych rzeczy, wymoczyłam w jacuzzi. Hotel niby 3*, ale ja dałabym zdecydowanie 4!Bardzo eleganckie wnętrza i pokoje, ręczniki basenowe, szlafroki, kapcie, masa kosmetyków w pokoju, pyszne jedzonko i spa. Masaż gorącymi kamieniami zastąpili mi masażem twarzy olejem kokosowym- świetna sprawa, pierwszy raz miałam coś takiego i powiem, że rewelacja, bardzo relaksujące.
Synkowi bardzo się podobało, najbardziej w łazience, kiedy rozwijał sobie papier toaletowy
W pokoju wykładziny, więc rewelacja przy wstającym i raczkującym dziecku, kontakty wysoko, żadnych zbędnych rzeczy na wysokości jego łapek.
Na basen rozbieraliśmy się do strojów, szlafroki na wierzch i windą na -1. Wysiadaliśmy na basenie.
Dużo spacerowaliśmy, tam jest jeszcze mnóstwo śniegu i dużo chłodniej, ale jak się zasuwa pod górę z wózkiem to wcale nie czuć zimna.
Fajnie było się wyrwać, zawsze to inne powietrze, otoczenie, inne tematy do rozmowy.
Już nie mogę się doczekać wakacji w czerwcu.
Pewnie nie dam rady nadrobić tych kilku dni, ale może powiecie mi, czy były jakieś rewelacje, anty-rewelacje, radości i smutki, trolle, krasnale?kamciaelcia, Dzierzba, Strazaczka1990, żabka04, bbeczka91, Sabina, szpilka, Anulka01, Bratek, _izunia_, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet
Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać
Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi.żabka04, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
AniaLewandowska wrote:Dzień dobry Kobietki
Wszystkiego Naj Naj Naj, a przede wszystkim jak najmniej uciążliwych objawów
Mój Bobo niestety mnie dziś nie oszczędził - 2 dni był spokój, wiec musiał nadgonićaż mnie podbrzusze boli od tych torsji.
Macioszczyczka - super bodziak!!!!! Podasz link??
A wiecie co z Haneczka? Bo coś długo sie nie odzywa
Żyję żyję i mam się dobrze, niedźwiedzie mnie nie zjadły.Tylko wróciliśmy późno w niedzielę, bo jeszcze odwiedziliśmy znajomych w Świebodzicach, a wczoraj było pranie, sprzątanie, odgruzowywanie mieszkania.
-
haneczka wrote:Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi.
Spoko do końca roku się pomęczę w Łodzi, a potem już w domku na wsi i bardzo blisko lasów. Ostatnio na działce nam dzik rozrył dookoła i siatkę wgniótł.
haneczka, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUffff.. w końcu udało mi się poprawić pierwsza stronę, ale bajzel z tymi kodami i kolorami
haneczka super, że wróciłaś.. nie opowiadaj tyle, bo się rozmarzyłam!
Dużo ludzi było? Bo to w sumie weekend najblizszy dnia kobiet...
Nic ogromnego się nie wydarzyło za wyjatkiem, ze dużo siurków się ukazuje
Ide odpocząć bo to forum mnie sponiewierało intelektualnieStrazaczka1990, haneczka lubią tę wiadomość
-
bisacz wrote:Fajne, ale nie dam czterech dych za body na chwilę
Mnie bardziej szlag by trafił, jakby na tym pięknym nowym body pojawiła się wielka marchewkowa shaftowana plama nie do spraniaA zdarzały się takie historie. Dlatego piękne ciuchy dla dzidków jak najbardziej, ale na wyjście, na wakacje i od święta. A na co dzień zwyczajnie szkoda pieniędzy, bo potem serce boli.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilego naszego dnia dziewczyny
U mnie z chinskiego kalendarza wychodzi dziewczynka, kurcze fajnie by bylo miec pierwsza dziewczynke i poszalec z ubrankami i dodatkami, ale od samego poczatku czuje, ze to chlopak. Maz sie smieje, ze dziewczynka na bank i sie zakladamy.
Ale w sumie to juz nie takie wazne, najwazniejsze, ze jest