Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    żabka ostatecznie zabierze mnie na sklepy i każe wybrać samej :P

Też dobrze:-)
    Przynajmniej kupisz sobie to co ci będzie się podobać:-)

Udanych zakupów a t na lody go zabierz przy okazji się najesz:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a tym jestem zauroczona - szkoda że niektóre takie drogie, ale od czego są promocje - zawsze można na nie liczyć, tylko sprawdzać na bieżąco co jest przeceniane:

http://pl.dawanda.com/product/95062683-rozm-74---rosn-od-kochania-i-tulenia
    Fajne, ale nie dam czterech dych za body na chwilę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka dzisiejszy dzień z nawiązką zrekompensuje ci wczorajszy :)

U nas dziś mroźno ale pięknie świeci słonko, które przesyłam wszystkim mamom z okazji naszego święta :) :) Mnie mąż obdarował wczoraj (tzn juz dzisiaj bo jak wróciłam z pracy było po północy) merci i perfumami >)

nick nieaktualny, haneczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    też bym nie dała, ale mają naprawdę śliczne rzeczy, tylko ceny z kosmosu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski
    Najlepszego dla nas w dniu naszego święta :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dzierzba ma trzy!:)
    Ha! Ja mam wersję premium i to dzięki turbo plemnikowi jak mój mężczyzna stwierdził. Chodzi dumny jak paw i mówi, że jeden potężny strzał, że aż bramka się rozpadła na dwoje. :D

Tak w ogóle to się witam znad miski biedronkowych flaczków, życzę udanych wizyt. Ja swoją wizytę zaliczyłam, dowiedziałam się, że macicę mam już 5 cm pod pępkiem, wszystko po macanku ok. Kolejna za dwa tyg. Pytałam się o wielkość bobasów, bo jest różnica 5 mm między nimi, to się dowiedziałam, że albo jeden wolniej rośnie, albo mam syndrom podkradania i nic się teraz nie da zrobić także tego no... ciąża loteria. Nawet się nie martwię, bo co to da jak nie mam na wiele spraw wpływu. Pytałam się o poród i na 100% będzie cc bo nikt nie zaryzykuje przy jednokosmówkowej sn :( Mam żreć witaminki, dużo leżeć i rosnąć.

Wczoraj z moim gadam i się żalę, że jeszcze trochę i będę się depilować na czuja, a on będzie nawigował, to ta łajza stwierdziła, że co się martwię. Kupi mi Rundup (środek na chwasty) i z głowy. :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, haneczka, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Behemottka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co ja ubieram koszulkę to co druga ciasna się już wydaje, a co mi tam - idę do pracy w tak upinającej, co ja się będę wstydzić swojego wielkiego bandziora :P gorzej jak sobie pojem i zaczną szwy puszczać, a jeszcze mnie wizyta u kosmetyczki czeka :D

• szpilka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Powodzenia na wizytach ja mam na 14.40.noc katastrofa mlody od 0.40 gdzies do 4 nie spal tylko sie krwcil jeczal i poplakiwal. Ehh chcielusmy mala różnice wieku to mamy za swoje. Postaram sie odezwac po wizycie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet :D Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać :P

haneczka, _izunia_, nick nieaktualny, Strazaczka1990, bbeczka91, Bratek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Wszystkim życzę z okazji naszego święta spokojnego dnia, bez jakichkolwiek nieprzyjemnych objawów, udanych wizyt i słoneczka na niebie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_, Behemottka, martta lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kobitki z najlepszymi życzeniami :)

Mi na dzień kobiet pięknie na fioletowo zakwitł storczyk na parapecie. :) Mężu wraca dziś po 15 i może mnie czymś miłym zaskoczy. :)

Weekend w Karpaczu był cudowny, wypoczęłam, najadłam się pysznych rzeczy, wymoczyłam w jacuzzi. Hotel niby 3*, ale ja dałabym zdecydowanie 4! :) Bardzo eleganckie wnętrza i pokoje, ręczniki basenowe, szlafroki, kapcie, masa kosmetyków w pokoju, pyszne jedzonko i spa. Masaż gorącymi kamieniami zastąpili mi masażem twarzy olejem kokosowym- świetna sprawa, pierwszy raz miałam coś takiego i powiem, że rewelacja, bardzo relaksujące. :) Synkowi bardzo się podobało, najbardziej w łazience, kiedy rozwijał sobie papier toaletowy :) W pokoju wykładziny, więc rewelacja przy wstającym i raczkującym dziecku, kontakty wysoko, żadnych zbędnych rzeczy na wysokości jego łapek. :) Na basen rozbieraliśmy się do strojów, szlafroki na wierzch i windą na -1. Wysiadaliśmy na basenie. :D Dużo spacerowaliśmy, tam jest jeszcze mnóstwo śniegu i dużo chłodniej, ale jak się zasuwa pod górę z wózkiem to wcale nie czuć zimna. :P Fajnie było się wyrwać, zawsze to inne powietrze, otoczenie, inne tematy do rozmowy. :) Już nie mogę się doczekać wakacji w czerwcu.

Pewnie nie dam rady nadrobić tych kilku dni, ale może powiecie mi, czy były jakieś rewelacje, anty-rewelacje, radości i smutki, trolle, krasnale? :)

kamciaelcia, Dzierzba, Strazaczka1990, nick nieaktualny, bbeczka91, nick nieaktualny, szpilka, Anulka01, Bratek, _izunia_, mmargol, martta lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet :D Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać :P

Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi. :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/694171239970.jpg Wszystkiego najlepszego !!!

nick nieaktualny, Anulka01 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Dzień dobry Kobietki :)
    Wszystkiego Naj Naj Naj, a przede wszystkim jak najmniej uciążliwych objawów :)
    Mój Bobo niestety mnie dziś nie oszczędził - 2 dni był spokój, wiec musiał nadgonić ;) aż mnie podbrzusze boli od tych torsji.
    Macioszczyczka - super bodziak!!!!! Podasz link??
    A wiecie co z Haneczka? Bo coś długo sie nie odzywa :/

Żyję żyję i mam się dobrze, niedźwiedzie mnie nie zjadły. :P Tylko wróciliśmy późno w niedzielę, bo jeszcze odwiedziliśmy znajomych w Świebodzicach, a wczoraj było pranie, sprzątanie, odgruzowywanie mieszkania. :P

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi. :D
    Też tak mieszkałam w domu rodzinnym 20 lat więc wiem o czym mówisz. Sarny na podwórko wchodziły jak była brama otwarta i jabłonie obgryzały. Wiejska dziewucha ze mnie i bardzo mi brakuje przyrody ;) Spoko do końca roku się pomęczę w Łodzi, a potem już w domku na wsi i bardzo blisko lasów. Ostatnio na działce nam dzik rozrył dookoła i siatkę wgniótł. :D

haneczka, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff.. w końcu udało mi się poprawić pierwsza stronę, ale bajzel z tymi kodami i kolorami :/

haneczka super, że wróciłaś.. nie opowiadaj tyle, bo się rozmarzyłam! :)

Dużo ludzi było? Bo to w sumie weekend najblizszy dnia kobiet...

Nic ogromnego się nie wydarzyło za wyjatkiem, ze dużo siurków się ukazuje :D

Ide odpocząć bo to forum mnie sponiewierało intelektualnie :)

Strazaczka1990, haneczka lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) witam się z rana.

Wchodzimy w 14tc ;)

Wszystkiego Najlepszego w Dniu Kobiet.; D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:29

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:

Mnie bardziej szlag by trafił, jakby na tym pięknym nowym body pojawiła się wielka marchewkowa shaftowana plama nie do sprania :D A zdarzały się takie historie. Dlatego piękne ciuchy dla dzidków jak najbardziej, ale na wyjście, na wakacje i od święta. A na co dzień zwyczajnie szkoda pieniędzy, bo potem serce boli. :P

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Ale czad ja też chcę do ciebie!!!!!!!

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego naszego dnia dziewczyny :)

U mnie z chinskiego kalendarza wychodzi dziewczynka, kurcze fajnie by bylo miec pierwsza dziewczynke i poszalec z ubrankami i dodatkami, ale od samego poczatku czuje, ze to chlopak. Maz sie smieje, ze dziewczynka na bank i sie zakladamy.
    Ale w sumie to juz nie takie wazne, najwazniejsze, ze jest :)

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ