X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    żabka ostatecznie zabierze mnie na sklepy i każe wybrać samej :P

Też dobrze:-)
    Przynajmniej kupisz sobie to co ci będzie się podobać:-)

Udanych zakupów a t na lody go zabierz przy okazji się najesz:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a tym jestem zauroczona - szkoda że niektóre takie drogie, ale od czego są promocje - zawsze można na nie liczyć, tylko sprawdzać na bieżąco co jest przeceniane:

http://pl.dawanda.com/product/95062683-rozm-74---rosn-od-kochania-i-tulenia
    Fajne, ale nie dam czterech dych za body na chwilę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka dzisiejszy dzień z nawiązką zrekompensuje ci wczorajszy :)

U nas dziś mroźno ale pięknie świeci słonko, które przesyłam wszystkim mamom z okazji naszego święta :) :) Mnie mąż obdarował wczoraj (tzn juz dzisiaj bo jak wróciłam z pracy było po północy) merci i perfumami >)

żabka04, haneczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    też bym nie dała, ale mają naprawdę śliczne rzeczy, tylko ceny z kosmosu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski
    Najlepszego dla nas w dniu naszego święta :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dzierzba ma trzy!:)
    Ha! Ja mam wersję premium i to dzięki turbo plemnikowi jak mój mężczyzna stwierdził. Chodzi dumny jak paw i mówi, że jeden potężny strzał, że aż bramka się rozpadła na dwoje. :D

Tak w ogóle to się witam znad miski biedronkowych flaczków, życzę udanych wizyt. Ja swoją wizytę zaliczyłam, dowiedziałam się, że macicę mam już 5 cm pod pępkiem, wszystko po macanku ok. Kolejna za dwa tyg. Pytałam się o wielkość bobasów, bo jest różnica 5 mm między nimi, to się dowiedziałam, że albo jeden wolniej rośnie, albo mam syndrom podkradania i nic się teraz nie da zrobić także tego no... ciąża loteria. Nawet się nie martwię, bo co to da jak nie mam na wiele spraw wpływu. Pytałam się o poród i na 100% będzie cc bo nikt nie zaryzykuje przy jednokosmówkowej sn :( Mam żreć witaminki, dużo leżeć i rosnąć.

Wczoraj z moim gadam i się żalę, że jeszcze trochę i będę się depilować na czuja, a on będzie nawigował, to ta łajza stwierdziła, że co się martwię. Kupi mi Rundup (środek na chwasty) i z głowy. :D

AniaLewandowska, żabka04, haneczka, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Behemottka, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co ja ubieram koszulkę to co druga ciasna się już wydaje, a co mi tam - idę do pracy w tak upinającej, co ja się będę wstydzić swojego wielkiego bandziora :P gorzej jak sobie pojem i zaczną szwy puszczać, a jeszcze mnie wizyta u kosmetyczki czeka :D

• szpilka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Powodzenia na wizytach ja mam na 14.40.noc katastrofa mlody od 0.40 gdzies do 4 nie spal tylko sie krwcil jeczal i poplakiwal. Ehh chcielusmy mala różnice wieku to mamy za swoje. Postaram sie odezwac po wizycie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet :D Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać :P

haneczka, _izunia_, żabka04, Strazaczka1990, bbeczka91, Bratek, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Wszystkim życzę z okazji naszego święta spokojnego dnia, bez jakichkolwiek nieprzyjemnych objawów, udanych wizyt i słoneczka na niebie :)

violett, żabka04, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_, Behemottka, martta lubią tę wiadomość

uwo943r8sc6b8ien.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kobitki z najlepszymi życzeniami :)

Mi na dzień kobiet pięknie na fioletowo zakwitł storczyk na parapecie. :) Mężu wraca dziś po 15 i może mnie czymś miłym zaskoczy. :)

Weekend w Karpaczu był cudowny, wypoczęłam, najadłam się pysznych rzeczy, wymoczyłam w jacuzzi. Hotel niby 3*, ale ja dałabym zdecydowanie 4! :) Bardzo eleganckie wnętrza i pokoje, ręczniki basenowe, szlafroki, kapcie, masa kosmetyków w pokoju, pyszne jedzonko i spa. Masaż gorącymi kamieniami zastąpili mi masażem twarzy olejem kokosowym- świetna sprawa, pierwszy raz miałam coś takiego i powiem, że rewelacja, bardzo relaksujące. :) Synkowi bardzo się podobało, najbardziej w łazience, kiedy rozwijał sobie papier toaletowy :) W pokoju wykładziny, więc rewelacja przy wstającym i raczkującym dziecku, kontakty wysoko, żadnych zbędnych rzeczy na wysokości jego łapek. :) Na basen rozbieraliśmy się do strojów, szlafroki na wierzch i windą na -1. Wysiadaliśmy na basenie. :D Dużo spacerowaliśmy, tam jest jeszcze mnóstwo śniegu i dużo chłodniej, ale jak się zasuwa pod górę z wózkiem to wcale nie czuć zimna. :P Fajnie było się wyrwać, zawsze to inne powietrze, otoczenie, inne tematy do rozmowy. :) Już nie mogę się doczekać wakacji w czerwcu.

Pewnie nie dam rady nadrobić tych kilku dni, ale może powiecie mi, czy były jakieś rewelacje, anty-rewelacje, radości i smutki, trolle, krasnale? :)

kamciaelcia, Dzierzba, Strazaczka1990, żabka04, bbeczka91, Sabina, szpilka, Anulka01, Bratek, _izunia_, mmargol, martta lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Ja dostałam czołówkę i rękawiczki do biegania na dzień kobiet :D Kit, że teraz nie biegam, będzie na przyszłość. I w końcu będę mogła po lasach po zmroku biegać :P

Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi. :D

żabka04, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/694171239970.jpg Wszystkiego najlepszego !!!

Sabina, Anulka01 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Dzień dobry Kobietki :)
    Wszystkiego Naj Naj Naj, a przede wszystkim jak najmniej uciążliwych objawów :)
    Mój Bobo niestety mnie dziś nie oszczędził - 2 dni był spokój, wiec musiał nadgonić ;) aż mnie podbrzusze boli od tych torsji.
    Macioszczyczka - super bodziak!!!!! Podasz link??
    A wiecie co z Haneczka? Bo coś długo sie nie odzywa :/

Żyję żyję i mam się dobrze, niedźwiedzie mnie nie zjadły. :P Tylko wróciliśmy późno w niedzielę, bo jeszcze odwiedziliśmy znajomych w Świebodzicach, a wczoraj było pranie, sprzątanie, odgruzowywanie mieszkania. :P

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Dzierzba, Ty byś była szczęśliwa u mnie. Mieszkam pod samym lasem, czasem podchodzą jelenie, dziki, lisy. Pobiegałabyś z nimi. :D
    Też tak mieszkałam w domu rodzinnym 20 lat więc wiem o czym mówisz. Sarny na podwórko wchodziły jak była brama otwarta i jabłonie obgryzały. Wiejska dziewucha ze mnie i bardzo mi brakuje przyrody ;) Spoko do końca roku się pomęczę w Łodzi, a potem już w domku na wsi i bardzo blisko lasów. Ostatnio na działce nam dzik rozrył dookoła i siatkę wgniótł. :D

haneczka, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff.. w końcu udało mi się poprawić pierwsza stronę, ale bajzel z tymi kodami i kolorami :/

haneczka super, że wróciłaś.. nie opowiadaj tyle, bo się rozmarzyłam! :)

Dużo ludzi było? Bo to w sumie weekend najblizszy dnia kobiet...

Nic ogromnego się nie wydarzyło za wyjatkiem, ze dużo siurków się ukazuje :D

Ide odpocząć bo to forum mnie sponiewierało intelektualnie :)

Strazaczka1990, haneczka lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) witam się z rana.

Wchodzimy w 14tc ;)

Wszystkiego Najlepszego w Dniu Kobiet.; D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:29

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:

Mnie bardziej szlag by trafił, jakby na tym pięknym nowym body pojawiła się wielka marchewkowa shaftowana plama nie do sprania :D A zdarzały się takie historie. Dlatego piękne ciuchy dla dzidków jak najbardziej, ale na wyjście, na wakacje i od święta. A na co dzień zwyczajnie szkoda pieniędzy, bo potem serce boli. :P

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Ale czad ja też chcę do ciebie!!!!!!!

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego naszego dnia dziewczyny :)

U mnie z chinskiego kalendarza wychodzi dziewczynka, kurcze fajnie by bylo miec pierwsza dziewczynke i poszalec z ubrankami i dodatkami, ale od samego poczatku czuje, ze to chlopak. Maz sie smieje, ze dziewczynka na bank i sie zakladamy.
    Ale w sumie to juz nie takie wazne, najwazniejsze, ze jest :)

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ