WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:
Wczoraj z moim gadam i się żalę, że jeszcze trochę i będę się depilować na czuja, a on będzie nawigował, to ta łajza stwierdziła, że co się martwię. Kupi mi Rundup (środek na chwasty) i z głowy.
Rundup!Mocniejszego już nie ma. Nic by Ci tam już nigdy nie wyrosło
Mąż mojej siostry kiedyś w drogerii, jak poszukiwała płynu do higieny intymnej, powiedział: "Po co? Przecież mamy w domu Kreta"haha przypomniałaś mi!
Dzierzba, Sabina, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Też tak mieszkałam w domu rodzinnym 20 lat więc wiem o czym mówisz. Sarny na podwórko wchodziły jak była brama otwarta i jabłonie obgryzały. Wiejska dziewucha ze mnie i bardzo mi brakuje przyrody
Spoko do końca roku się pomęczę w Łodzi, a potem już w domku na wsi i bardzo blisko lasów. Ostatnio na działce nam dzik rozrył dookoła i siatkę wgniótł.
A widzisz, ja odwrotnie, wychowana we Wrocławskim śródmieściu, na "stare lata" trafiłam do lasu.U nas za ogrodem rośnie dzika wiśnia i dziki ją wpierniczają, aż jest głośno w nocy latem.
PS. Wybudowaliście się na terytorium dzikażabka04, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!! Aby każdej spełniły się wszystkie plany i marzenia o tych siurakach i muszelkach
by dzieci nasze zdrowe były
Naj, naj, naj
i dziś tylko leżeć i pachnieć
Co do tych bodziaków z nadrukiem, mój mąż wykonuje takie więc ja będę mogła często zmieniać grafikiostatnio kuzynce zrobilismy body, ze słynnym napisem - piękna, mądra, skromna
_izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:A widzisz, ja odwrotnie, wychowana we Wrocławskim śródmieściu, na "stare lata" trafiłam do lasu.
U nas za ogrodem rośnie dzika wiśnia i dziki ją wpierniczają, aż jest głośno w nocy latem.
PS. Wybudowaliście się na terytorium dzikahaneczka lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dziewczyny.
Ja mam dzisjaj prenatalne, ale bede z Wamj szczera, boję się go, mam jakies dziwne uczucie od dwoch dni, nie czuje podbrzusza od soboty rano, juz powinnam coś czuć i mam doła bo innych objawów też brak, czy to tak ma wygladac, jakos mi sie nie chce wiezyc, wczesniej wiecej czulam. Maz mowi ze bedzie ok, zobaczymy tydzien temu bylo ok. Nic nie czuje ino jak wczoraj poszlam do sklepu to sie zmeczylam i tyle, ale pobrzusze nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:40
-
Ksosia wrote:Uffff.. w końcu udało mi się poprawić pierwsza stronę, ale bajzel z tymi kodami i kolorami
haneczka super, że wróciłaś.. nie opowiadaj tyle, bo się rozmarzyłam!
Dużo ludzi było? Bo to w sumie weekend najblizszy dnia kobiet...
Nic ogromnego się nie wydarzyło za wyjatkiem, ze dużo siurków się ukazuje
Ide odpocząć bo to forum mnie sponiewierało intelektualnie
Czy ja wiem? Właściwie nie dużo, bo to już po najwyższym sezonie. Hotel położony dosłownie ulicę obok wyciągu, a mimo to już niewiele było narciarzy. Za to sporo ludzi z małymi dziećmi, ciekawe dlaczegoMoże ferie po feriach? Trochę niższe ceny niż jeszcze tydzień wcześniej.
-
violett wrote:Milego naszego dnia dziewczyny
U mnie z chinskiego kalendarza wychodzi dziewczynka, kurcze fajnie by bylo miec pierwsza dziewczynke i poszalec z ubrankami i dodatkami, ale od samego poczatku czuje, ze to chlopak. Maz sie smieje, ze dziewczynka na bank i sie zakladamy.
Ale w sumie to juz nie takie wazne, najwazniejsze, ze jest
Jak to się sprawdza??? -
A_n_k_a_80 wrote:Witam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dziewczyny.
Ja mam dzisjaj prenatalne, ale bede z Wamj szczera, boję się go, mam jakies dziwne uczucie od dwoch dni, nie czuje podbrzusza od soboty rano, juz powinnam coś czuć i mam doła bo innych objawów też brak, czy to tak ma wygladac, jakos mi sie nie chce wiezyc, wczesniej wiecej czulam. Maz mowi ze bedzie ok, zobaczymy tydzien temu bylo ok. Nic nie czuje ino jak wczoraj poszlam do sklepu to sie zmeczylam i tyle, ale pobrzusze nic...A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Witam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dziewczyny.
Ja mam dzisjaj prenatalne, ale bede z Wamj szczera, boję się go, mam jakies dziwne uczucie od dwoch dni, nie czuje podbrzusza od soboty rano, juz powinnam coś czuć i mam doła bo innych objawów też brak, czy to tak ma wygladac, jakos mi sie nie chce wiezyc, wczesniej wiecej czulam. Maz mowi ze bedzie ok, zobaczymy tydzien temu bylo ok. Nic nie czuje ino jak wczoraj poszlam do sklepu to sie zmeczylam i tyle, ale pobrzusze nic...
Nie zamartwiaj się kochana! Dzidzia jest malutka, jeszcze jej nie musisz czuć. Poza tym na tym etapie wszędzie się czyta, że objawy mdłości i zmęczenia ustępują. Wszystko jest dobrze i dzisiaj nam to potwierdzisz.A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLink do body:
http://kajalandia.pl/pl/c/Z-poczuciem-humoru/132
Mój dzisiaj zaszaleje z pyszną kolacją - makaron z krewetkami z sosem tapenadeJestem mega ciekawa efektu.
Foksik mój też przeważnie zabiera mnie na zakupy i każe sobie coś wybraćTylko określi kwotę najpierw;P
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Nie martw się. Ja też nie mam objawów od dłuższego czasu, ogólnie miałam ich bardzo mało (ból brzucha, 3 razy mdłości) i wszystko jest ok. Teraz już słabną objawy u większości z nas. Stres jest wrogiem nr jeden. Trzymam kciuki.
nie moge sie ruszyć z łóżka. Ja tak nie chce!!!!
-
Ulfenstein wrote:Widzisz tam siurka? Ja myślałam ze to nogi
Jak odpadnie to bedzie Martynka - tez git
Martynka, Martynka! Ja chcę Martynkę. Na kwietniówkach Angela urodziła moją Martynkę, teraz pewnie Ty mi zabierzesz.A ja zostanę sama z trzema chłopami w domu!
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Witam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dziewczyny.
Ja mam dzisjaj prenatalne, ale bede z Wamj szczera, boję się go, mam jakies dziwne uczucie od dwoch dni, nie czuje podbrzusza od soboty rano, juz powinnam coś czuć i mam doła bo innych objawów też brak, czy to tak ma wygladac, jakos mi sie nie chce wiezyc, wczesniej wiecej czulam. Maz mowi ze bedzie ok, zobaczymy tydzien temu bylo ok. Nic nie czuje ino jak wczoraj poszlam do sklepu to sie zmeczylam i tyle, ale pobrzusze nic...
Nie martw się, ja już od 12 tygodnia nie czułam ani mdłości, ani podbrzusza. Teraz już będzie przede wszystkim bezobjawowo, aż do pierwszego kopniaka i może żywieniowych zachcianek.A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Nie martw się. Ja też nie mam objawów od dłuższego czasu, ogólnie miałam ich bardzo mało (ból brzucha, 3 razy mdłości) i wszystko jest ok. Teraz już słabną objawy u większości z nas. Stres jest wrogiem nr jeden. Trzymam kciuki.
Tydzien temu fasol byl duzy i serce jak dzwon, ale czemu go nie czuje nic wiecie podbrzusza
.
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Martynka, Martynka! Ja chcę Martynkę. Na kwietniówkach Angela urodziła moją Martynkę, teraz pewnie Ty mi zabierzesz.
A ja zostanę sama z trzema chłopami w domu!
Jak dla mnie też wszystkie siusiaki możecie sobie zabrać.Ja chcę moją Hanię.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Moze i tak ma byc, ale brak jakich kolwiek oznak w podbrzuszu mnie zastanawia, czyzby nic nie roslo???, no i jak ide zrobic pierwsze siku po nocy to wczesniej bylo ciemniejsze teraz jakby jasniejsze. Wyjdzie w praniu bedzie co ma byc
Tydzien temu fasol byl duzy i serce jak dzwon, ale czemu go nie czuje nic wiecie podbrzusza
.
Ja nie czuję podbrzusza też. ;PA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość