X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Jak to trzy? :)

Trzy aniołki stróże;P My mamy po dwa bo mamy jedną dzidzię w brzuchu:P

haneczka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kto mi zda relację z weekendu? Nic nie rozumiem, czyżby dzierzba miała już trojaczki? :D

• bbeczka91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w drugim trymestrze :)
    Dzięki wczorajszym wizytom w toalecie co ok. 3 minuty, dziś już z pęcherzem chyba wszystko ok. Tyle się Was naczytałam i już zapomniałam do czego się miałam odnieść.
    AAA gratuluje kolejnego chłopca :) Jak podczytywałam inne fora, to na nich też najpierw ujawniali się chłopcy, a dopiero później dziewczynki, u nas pewnie też tak będzie :)
    Ja też całe życie mieszkałam w mieście, jedyne zwierzęta jakie widziałam na żywo to domowe(psy,koty,rybki) i w ZOO. Jak wprowadziłam się do mojego męża a za domem na polu codziennie rano biegały sarny, bażanty, to nie mogłam się napatrzeć.

Miłego dnia kobiet! Mój mąż jak zwykle mnie nie zaskoczył- nawet nie złożył mi życzeń, on do takich rzeczy nie przywiązuje uwagi. Po tych kilku latach to już kwestia przyzwyczajenia ;)

haneczka, Dzierzba, bisacz, Bratek, Skali89, violett lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Nie martw się, ja już od 12 tygodnia nie czułam ani mdłości, ani podbrzusza. Teraz już będzie przede wszystkim bezobjawowo, aż do pierwszego kopniaka i może żywieniowych zachcianek. ;)
    Myslisz ze tak jest ok dziwi mnie to nagle przejscie ze juz nie czuje podbrzusza :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Trzy aniołki stróże;P My mamy po dwa bo mamy jedną dzidzię w brzuchu:P
    Achaaaaaaaaaa. I pomyśleć, że miałam piątkę z matmy :P

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Dzierzba - to wyślij mi proszę fluidy, zeby i mnie było lepiej!!!! O jejusiu... Wstałam z drzemki, brzuch dalej boli, mdli niemiłosiernie, a do tego doszedł ból w kostkach i kolanach :/ nie moge sie ruszyć z łóżka. Ja tak nie chce!!!!
    Kochana ja ci życzę, żebyś się czuła jak ja i wysyłam pozytywne wibracje. :P Jeszcze trochę i ci powinno minąć. II trymestr już niedługo.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie zabrać Siusiaki, chce sukienki, opaski chce moja Alicję ;-)
    Ale chłop to byłoby wydarzenie, bo u mnie to same baby hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynki są super ale jakie z nich łobuzy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 11:04

haneczka, Ulfenstein lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No i kto mi zda relację z weekendu? Nic nie rozumiem, czyżby dzierzba miała już trojaczki? :D

Dzierzba ma swojego i każde jej dziecko też ma swojego aniołka stróża.;P

haneczka lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś bola pośladki ;\ co ja w nocy robilam ?nie wiem...

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja nie czuję podbrzusza też. ;P
    Ok skoro też tak masz to czekam do 15:40 i sie nie nakrecam. Zobaczymy w praniu tzn w badaniu :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Mnie dziś bola pośladki ;\ co ja w nocy robilam ?nie wiem...
    nie udowadniałaś mężowi za mocno żze go kochasz??? :D

Dzierzba, Strazaczka1990, haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz jeszcze na kontrolna rehabilitację z córką idziemy oby ostatnia i wypis. No i o 16 wizyta.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Tfu! Nie!!! :D A miałam podejrzenie na początku bo miałam dwa pęcherzyki i trzy ciałka żółte, ale jeden pęcherzyk się wchłonął. Skąd ja taka płodna to nie wiem, w rodzinie nie ma bliźniaków, nigdy się nie leczyłam w tym temacie, no ktoś chyba musi być pierwszy w takim razie. Tzn są bliźniaczki ale po linii chrzestnego i to wpływu nie ma.

AAaa w ogóle jak czekałam na wizytę to gadałam z taką babką i się pyta co mi jest, ja mówie, że ciąża, twinsy jednojajowe itp. a ona do mnie, że pewnie in vitro, ja, że nie, naturalnie i mnie rozwaliła tekstem: "to dobrze, chociaż prawdziwe." Tak sobie myślę, a to z in vitro to z plastiku są? Śmieszna baba. . Nie jestem po in vitro, a nawet jakbym była to co? Gorsza? Zacofanie i ciemnogród.

A_n_k_a_80, haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    nie udowadniałaś mężowi za mocno żze go kochasz??? :D
    Haha ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie babcia przyniosła mi do pracy słoik zupy jarzynowej! Kochana babunia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Właśnie babcia przyniosła mi do pracy słoik zupy jarzynowej! Kochana babunia :D
    Dobra, jarzynowa nie jest zła ;) moja właśnie sie podgrzewa :):):)
    Dzierzba - dziękuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 11:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Tfu! Nie!!! :D A miałam podejrzenie na początku bo miałam dwa pęcherzyki i trzy ciałka żółte, ale jeden pęcherzyk się wchłonął. Skąd ja taka płodna to nie wiem, w rodzinie nie ma bliźniaków, nigdy się nie leczyłam w tym temacie, no ktoś chyba musi być pierwszy w takim razie. Tzn są bliźniaczki ale po linii chrzestnego i to wpływu nie ma.

AAaa w ogóle jak czekałam na wizytę to gadałam z taką babką i się pyta co mi jest, ja mówie, że ciąża, twinsy jednojajowe itp. a ona do mnie, że pewnie in vitro, ja, że nie, naturalnie i mnie rozwaliła tekstem: "to dobrze, chociaż prawdziwe." Tak sobie myślę, a to z in vitro to z plastiku są? Śmieszna baba. . Nie jestem po in vitro, a nawet jakbym była to co? Gorsza? Zacofanie i ciemnogród.
    O matko. Co za świat... dobrze że Ci nie zaczęła sprawdzać na brzuchu czy nie masz bruzdy po ivf. Co za ludzie. Ale co się dziwić. Jak ksiądz powiedział że ivf jest zle, to złe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież o jednojajowe to nawet ciężko w in vitro. Przynajmniej tak mi się zawsze wydawało... :P

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze, że temat in vitro to dla mnie czarna magia. Nigdy się nie interesowałam tym zagadnieniem... Co to jest bruzda po ivf?

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ