Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Jak to trzy? :)

Trzy aniołki stróże;P My mamy po dwa bo mamy jedną dzidzię w brzuchu:P

haneczka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kto mi zda relację z weekendu? Nic nie rozumiem, czyżby dzierzba miała już trojaczki? :D

• bbeczka91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w drugim trymestrze :)
    Dzięki wczorajszym wizytom w toalecie co ok. 3 minuty, dziś już z pęcherzem chyba wszystko ok. Tyle się Was naczytałam i już zapomniałam do czego się miałam odnieść.
    AAA gratuluje kolejnego chłopca :) Jak podczytywałam inne fora, to na nich też najpierw ujawniali się chłopcy, a dopiero później dziewczynki, u nas pewnie też tak będzie :)
    Ja też całe życie mieszkałam w mieście, jedyne zwierzęta jakie widziałam na żywo to domowe(psy,koty,rybki) i w ZOO. Jak wprowadziłam się do mojego męża a za domem na polu codziennie rano biegały sarny, bażanty, to nie mogłam się napatrzeć.

Miłego dnia kobiet! Mój mąż jak zwykle mnie nie zaskoczył- nawet nie złożył mi życzeń, on do takich rzeczy nie przywiązuje uwagi. Po tych kilku latach to już kwestia przyzwyczajenia ;)

haneczka, Dzierzba, nick nieaktualny, Bratek, Skali89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Nie martw się, ja już od 12 tygodnia nie czułam ani mdłości, ani podbrzusza. Teraz już będzie przede wszystkim bezobjawowo, aż do pierwszego kopniaka i może żywieniowych zachcianek. ;)
    Myslisz ze tak jest ok dziwi mnie to nagle przejscie ze juz nie czuje podbrzusza :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Trzy aniołki stróże;P My mamy po dwa bo mamy jedną dzidzię w brzuchu:P
    Achaaaaaaaaaa. I pomyśleć, że miałam piątkę z matmy :P

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Dzierzba - to wyślij mi proszę fluidy, zeby i mnie było lepiej!!!! O jejusiu... Wstałam z drzemki, brzuch dalej boli, mdli niemiłosiernie, a do tego doszedł ból w kostkach i kolanach :/ nie moge sie ruszyć z łóżka. Ja tak nie chce!!!!
    Kochana ja ci życzę, żebyś się czuła jak ja i wysyłam pozytywne wibracje. :P Jeszcze trochę i ci powinno minąć. II trymestr już niedługo.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie zabrać Siusiaki, chce sukienki, opaski chce moja Alicję ;-)
    Ale chłop to byłoby wydarzenie, bo u mnie to same baby hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynki są super ale jakie z nich łobuzy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 11:04

haneczka, Ulfenstein lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No i kto mi zda relację z weekendu? Nic nie rozumiem, czyżby dzierzba miała już trojaczki? :D

Dzierzba ma swojego i każde jej dziecko też ma swojego aniołka stróża.;P

haneczka lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś bola pośladki ;\ co ja w nocy robilam ?nie wiem...

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja nie czuję podbrzusza też. ;P
    Ok skoro też tak masz to czekam do 15:40 i sie nie nakrecam. Zobaczymy w praniu tzn w badaniu :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Mnie dziś bola pośladki ;\ co ja w nocy robilam ?nie wiem...
    nie udowadniałaś mężowi za mocno żze go kochasz??? :D

Dzierzba, Strazaczka1990, haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz jeszcze na kontrolna rehabilitację z córką idziemy oby ostatnia i wypis. No i o 16 wizyta.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Tfu! Nie!!! :D A miałam podejrzenie na początku bo miałam dwa pęcherzyki i trzy ciałka żółte, ale jeden pęcherzyk się wchłonął. Skąd ja taka płodna to nie wiem, w rodzinie nie ma bliźniaków, nigdy się nie leczyłam w tym temacie, no ktoś chyba musi być pierwszy w takim razie. Tzn są bliźniaczki ale po linii chrzestnego i to wpływu nie ma.

AAaa w ogóle jak czekałam na wizytę to gadałam z taką babką i się pyta co mi jest, ja mówie, że ciąża, twinsy jednojajowe itp. a ona do mnie, że pewnie in vitro, ja, że nie, naturalnie i mnie rozwaliła tekstem: "to dobrze, chociaż prawdziwe." Tak sobie myślę, a to z in vitro to z plastiku są? Śmieszna baba. . Nie jestem po in vitro, a nawet jakbym była to co? Gorsza? Zacofanie i ciemnogród.

A_n_k_a_80, haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    nie udowadniałaś mężowi za mocno żze go kochasz??? :D
    Haha ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie babcia przyniosła mi do pracy słoik zupy jarzynowej! Kochana babunia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Właśnie babcia przyniosła mi do pracy słoik zupy jarzynowej! Kochana babunia :D
    Dobra, jarzynowa nie jest zła ;) moja właśnie sie podgrzewa :):):)
    Dzierzba - dziękuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 11:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Tfu! Nie!!! :D A miałam podejrzenie na początku bo miałam dwa pęcherzyki i trzy ciałka żółte, ale jeden pęcherzyk się wchłonął. Skąd ja taka płodna to nie wiem, w rodzinie nie ma bliźniaków, nigdy się nie leczyłam w tym temacie, no ktoś chyba musi być pierwszy w takim razie. Tzn są bliźniaczki ale po linii chrzestnego i to wpływu nie ma.

AAaa w ogóle jak czekałam na wizytę to gadałam z taką babką i się pyta co mi jest, ja mówie, że ciąża, twinsy jednojajowe itp. a ona do mnie, że pewnie in vitro, ja, że nie, naturalnie i mnie rozwaliła tekstem: "to dobrze, chociaż prawdziwe." Tak sobie myślę, a to z in vitro to z plastiku są? Śmieszna baba. . Nie jestem po in vitro, a nawet jakbym była to co? Gorsza? Zacofanie i ciemnogród.
    O matko. Co za świat... dobrze że Ci nie zaczęła sprawdzać na brzuchu czy nie masz bruzdy po ivf. Co za ludzie. Ale co się dziwić. Jak ksiądz powiedział że ivf jest zle, to złe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież o jednojajowe to nawet ciężko w in vitro. Przynajmniej tak mi się zawsze wydawało... :P

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze, że temat in vitro to dla mnie czarna magia. Nigdy się nie interesowałam tym zagadnieniem... Co to jest bruzda po ivf?

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ ‹ 305 306 307 308 309 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ