X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Czy jak jestem w ciazy i mam człowieczka w brzuchu, to chodzą za mną dwa anioły stróże? Ha ha:). Na pewno nikt o tym nie pomyślał. Na pewno mamy po dwa! :D Taka super ochrona ;) No dobrze, ewidentnie pora na mnie. Dobranoc.
    Oczywiście, że tak właśnie jest.

Behemottka lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki w Naszym dniu życzę Wam przede wszystkim ciazy bez zmartwień, dużo spokoju i samych słonecznych chwil:)

kamciaelcia, żabka04, Dzierzba, YvonnElizabeth, Pysiaczek89, szpilka, Gumcia, violett, _izunia_, maluutka90, haneczka, Bratek lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Czy jak jestem w ciazy i mam człowieczka w brzuchu, to chodzą za mną dwa anioły stróże? Ha ha:). Na pewno nikt o tym nie pomyślał. Na pewno mamy po dwa! :D Taka super ochrona ;) No dobrze, ewidentnie pora na mnie. Dobranoc.
    Dzierzba ma trzy!:)

Macioszczyczka, Dzierzba, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś dla wścibskich sąsiadek :D
    http://pl.dawanda.com/product/96378083-granatowe-body-dugi-rkaw-moja-mama-rozm6268

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoł hoo:) ja wczoraj odpadałm, wróciłam do domu po 20:00 dałam rade zjeść obiad, zrbic pół sałatki i poszłam spać zostawiajać w kuchni stos garów, na szczeście małż umył:)

Ale macie fajnie z tą płcią;p u mnie było za wcześnie, na zdjęciach ja nic nie widzę. Może na następnej wizycie.Czy któraś z Was ma wizyty tak jak jak co 4-5 tygodni czy raczej macie cześciej? Moja szwagierka chodzi co 2 tygodnie i się zastanawiam czy ja nie za rzadko mam.
    Miłego dnia, udanych wizyt:) Dziś nasz dzień:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Hejoł hoo:) ja wczoraj odpadałm, wróciłam do domu po 20:00 dałam rade zjeść obiad, zrbic pół sałatki i poszłam spać zostawiajać w kuchni stos garów, na szczeście małż umył:)

Ale macie fajnie z tą płcią;p u mnie było za wcześnie, na zdjęciach ja nic nie widzę. Może na następnej wizycie.Czy któraś z Was ma wizyty tak jak jak co 4-5 tygodni czy raczej macie cześciej? Moja szwagierka chodzi co 2 tygodnie i się zastanawiam czy ja nie za rzadko mam.
    Miłego dnia, udanych wizyt:) Dziś nasz dzień:)
    Ja w poprzedniej ciąży miałam co 4 tygodnie i z tego co rozmawiałam z koleżankami to norma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje chłopaczków tak w ogóle. No i wszystkiego najlepszego moje Panie.

Mój synek kupił mi dzisiaj za swoje zaskórniaki tulipanka i mówił "Przecież musisz dostać kwiatka! Jesteś kobietą, a dziś 8 marca - dzień kobiet!". Kocham tego smerfa!!

Wracając do chińskiego zawsze bawie się tylko jednym kalendarzem i dla śmieszności sprawdziło się u mojej mamy, kuzynki i teściowej. :P

żabka04, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Ja to nie kupie dla sąsiadki tylko dla teściowej xD

Szybka kawka i spadam na mikrodermabrazję;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 07:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chodzę co ok 4 tygodnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję kupić takie body:

1400487091-744.jpg

mychakruszyna, bisacz, mysza0406, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    My mamy problem z imieniem dla chlopaka i szukam inspiracji :) Podoba mi sie Jaś, Filip i Mikołaj, ali Miki juz mezowi nie.
    Z imionami dla dziewczynek jakos latwiej.
    u nas to samo -problem z imieniem dla chlopca
    mamy dwie dziewczynki i zawsze chcialam chlopaka
    prawdopodobnie bedzie
    moje corki to Emilie(i),Milena
    jak bedzie trzecia to Kaja
    a dla chlopca hmmm-Nathan,Sebastian,Adrian ,albo Dawid

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym jestem zauroczona - szkoda że niektóre takie drogie, ale od czego są promocje - zawsze można na nie liczyć, tylko sprawdzać na bieżąco co jest przeceniane:

http://pl.dawanda.com/product/95062683-rozm-74---rosn-od-kochania-i-tulenia

haneczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam koleżankę co maluję na ubraniach. Dostarczę jej body np różowe i beżowe i ona mi sprawi każdy napis jaki chcę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobietki :)
    Wszystkiego Naj Naj Naj, a przede wszystkim jak najmniej uciążliwych objawów :)
    Mój Bobo niestety mnie dziś nie oszczędził - 2 dni był spokój, wiec musiał nadgonić ;) aż mnie podbrzusze boli od tych torsji.
    Macioszczyczka - super bodziak!!!!! Podasz link??
    A wiecie co z Haneczka? Bo coś długo sie nie odzywa :/

mychakruszyna, YvonnElizabeth, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla milosnikow gier- z tego conwiem mamy takich!:)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8ce8a4373d6.png

alinka, Strazaczka1990, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam sie z Wami!:)

Jejaas dziewczynki poznawajcie plec dzieci bo to tak piekne uczucie co tam sie skrywa :)

Ja dawno tak dobrze nie spalalam jak dzis!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)

Wszystkiego najlepszego najbardziej najlepszego kobitki:-)

Ja dziś z bananem na buzi :-) Mąż mnie zaskoczył po 8 latach słuchajcie!!!!
    Aż się pochwalę!!!
    Dostałam piękny wielki bukiet kwiatów pachną.... My nie kupujemy sobie prezentów ani nie obchodzimy jakiś np. Walentynek itp :-) A tu dziś takie zaskoczenie yupiiiiii cieszę się jak dziecko do cukierka:-) Co mu się stało?????
    Dla córki kupił różyczke i mam jej wręczyć bo jedzie do pracy za chwilę:-(

Ja też marzę o siurku zostawcie i dla mbie jednego:-)
    Mam nadzieję że w poniedziałek (nareście) się dowiem kto zamieszkuje te lokum.:-)

U mnie pogoda do dupy od samego rana cały czas pada deszcz chyba od kogoś przyszedł????:-).....
    Ale wam życzę miłego dnia oraz udanych wizyt:-)

szpilka, haneczka, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie pewnie kupi czekoladki, bo wie że ostatnio nie mam na nie apetytu, więc będę musiała się podzielić :( jak się kiedyś pokłóciliśmy to kupił mi dużą milkę, a jak spytałam się czemu mi nigdy kwiatów nie kupuje to odpowiedział, że z kwiatków nie miałby żadnych korzyści, niech żyją romantycy! :P

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie pewnie kupi czekoladki, bo wie że ostatnio nie mam na nie apetytu, więc będę musiała się podzielić :( jak się kiedyś pokłóciliśmy to kupił mi dużą milkę, a jak spytałam się czemu mi nigdy kwiatów nie kupuje to odpowiedział, że z kwiatków nie miałby żadnych korzyści, niech żyją romantycy! :P

Mój nawet czekoladek nie kupił bo twierdził że dzień jak co dzień!!!!
    Ja się już przyzwyczaiłam było mi nie raz przykro ze nie którzy faceci tak dbają o kobietki a przez jakiś czas to mi to już latało cieszyłam się z tego że mam dobrego normalnego męża czyt nie pijak i rozrabiaka:-) A dziś pobił samego siebie no takiego banana na buzi mam że szok:-)
    Kochany :-) albo się podlizuhe bo ostatnio się pytał kiedy będziemy wrescie współżyc hahaha to mu powiedziałam że w drugim trymestrze a on kiedy to będzie a ja ze nie długo :-) miał takiego banana jak ja teraz hahahahaha faceci hmmmm

haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka ostatecznie zabierze mnie na sklepy i każe wybrać samej :P

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ