SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Czy jak jestem w ciazy i mam człowieczka w brzuchu, to chodzą za mną dwa anioły stróże? Ha ha:). Na pewno nikt o tym nie pomyślał. Na pewno mamy po dwa! :D Taka super ochrona ;) No dobrze, ewidentnie pora na mnie. Dobranoc.
    Oczywiście, że tak właśnie jest.

Behemottka lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki w Naszym dniu życzę Wam przede wszystkim ciazy bez zmartwień, dużo spokoju i samych słonecznych chwil:)

kamciaelcia, żabka04, Dzierzba, YvonnElizabeth, Pysiaczek89, szpilka, Gumcia, violett, _izunia_, maluutka90, haneczka, Bratek lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Czy jak jestem w ciazy i mam człowieczka w brzuchu, to chodzą za mną dwa anioły stróże? Ha ha:). Na pewno nikt o tym nie pomyślał. Na pewno mamy po dwa! :D Taka super ochrona ;) No dobrze, ewidentnie pora na mnie. Dobranoc.
    Dzierzba ma trzy!:)

Macioszczyczka, Dzierzba, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś dla wścibskich sąsiadek :D
    http://pl.dawanda.com/product/96378083-granatowe-body-dugi-rkaw-moja-mama-rozm6268

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoł hoo:) ja wczoraj odpadałm, wróciłam do domu po 20:00 dałam rade zjeść obiad, zrbic pół sałatki i poszłam spać zostawiajać w kuchni stos garów, na szczeście małż umył:)

Ale macie fajnie z tą płcią;p u mnie było za wcześnie, na zdjęciach ja nic nie widzę. Może na następnej wizycie.Czy któraś z Was ma wizyty tak jak jak co 4-5 tygodni czy raczej macie cześciej? Moja szwagierka chodzi co 2 tygodnie i się zastanawiam czy ja nie za rzadko mam.
    Miłego dnia, udanych wizyt:) Dziś nasz dzień:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Hejoł hoo:) ja wczoraj odpadałm, wróciłam do domu po 20:00 dałam rade zjeść obiad, zrbic pół sałatki i poszłam spać zostawiajać w kuchni stos garów, na szczeście małż umył:)

Ale macie fajnie z tą płcią;p u mnie było za wcześnie, na zdjęciach ja nic nie widzę. Może na następnej wizycie.Czy któraś z Was ma wizyty tak jak jak co 4-5 tygodni czy raczej macie cześciej? Moja szwagierka chodzi co 2 tygodnie i się zastanawiam czy ja nie za rzadko mam.
    Miłego dnia, udanych wizyt:) Dziś nasz dzień:)
    Ja w poprzedniej ciąży miałam co 4 tygodnie i z tego co rozmawiałam z koleżankami to norma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje chłopaczków tak w ogóle. No i wszystkiego najlepszego moje Panie.

Mój synek kupił mi dzisiaj za swoje zaskórniaki tulipanka i mówił "Przecież musisz dostać kwiatka! Jesteś kobietą, a dziś 8 marca - dzień kobiet!". Kocham tego smerfa!!

Wracając do chińskiego zawsze bawie się tylko jednym kalendarzem i dla śmieszności sprawdziło się u mojej mamy, kuzynki i teściowej. :P

żabka04, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Ja to nie kupie dla sąsiadki tylko dla teściowej xD

Szybka kawka i spadam na mikrodermabrazję;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 07:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chodzę co ok 4 tygodnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję kupić takie body:

1400487091-744.jpg

mychakruszyna, bisacz, mysza0406, Strazaczka1990, Anulka01, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    My mamy problem z imieniem dla chlopaka i szukam inspiracji :) Podoba mi sie Jaś, Filip i Mikołaj, ali Miki juz mezowi nie.
    Z imionami dla dziewczynek jakos latwiej.
    u nas to samo -problem z imieniem dla chlopca
    mamy dwie dziewczynki i zawsze chcialam chlopaka
    prawdopodobnie bedzie
    moje corki to Emilie(i),Milena
    jak bedzie trzecia to Kaja
    a dla chlopca hmmm-Nathan,Sebastian,Adrian ,albo Dawid

74700tc7xapwpc4i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym jestem zauroczona - szkoda że niektóre takie drogie, ale od czego są promocje - zawsze można na nie liczyć, tylko sprawdzać na bieżąco co jest przeceniane:

http://pl.dawanda.com/product/95062683-rozm-74---rosn-od-kochania-i-tulenia

haneczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam koleżankę co maluję na ubraniach. Dostarczę jej body np różowe i beżowe i ona mi sprawi każdy napis jaki chcę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobietki :)
    Wszystkiego Naj Naj Naj, a przede wszystkim jak najmniej uciążliwych objawów :)
    Mój Bobo niestety mnie dziś nie oszczędził - 2 dni był spokój, wiec musiał nadgonić ;) aż mnie podbrzusze boli od tych torsji.
    Macioszczyczka - super bodziak!!!!! Podasz link??
    A wiecie co z Haneczka? Bo coś długo sie nie odzywa :/

mychakruszyna, YvonnElizabeth, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla milosnikow gier- z tego conwiem mamy takich!:)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8ce8a4373d6.png

alinka, Strazaczka1990, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam sie z Wami!:)

Jejaas dziewczynki poznawajcie plec dzieci bo to tak piekne uczucie co tam sie skrywa :)

Ja dawno tak dobrze nie spalalam jak dzis!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)

Wszystkiego najlepszego najbardziej najlepszego kobitki:-)

Ja dziś z bananem na buzi :-) Mąż mnie zaskoczył po 8 latach słuchajcie!!!!
    Aż się pochwalę!!!
    Dostałam piękny wielki bukiet kwiatów pachną.... My nie kupujemy sobie prezentów ani nie obchodzimy jakiś np. Walentynek itp :-) A tu dziś takie zaskoczenie yupiiiiii cieszę się jak dziecko do cukierka:-) Co mu się stało?????
    Dla córki kupił różyczke i mam jej wręczyć bo jedzie do pracy za chwilę:-(

Ja też marzę o siurku zostawcie i dla mbie jednego:-)
    Mam nadzieję że w poniedziałek (nareście) się dowiem kto zamieszkuje te lokum.:-)

U mnie pogoda do dupy od samego rana cały czas pada deszcz chyba od kogoś przyszedł????:-).....
    Ale wam życzę miłego dnia oraz udanych wizyt:-)

szpilka, haneczka, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie pewnie kupi czekoladki, bo wie że ostatnio nie mam na nie apetytu, więc będę musiała się podzielić :( jak się kiedyś pokłóciliśmy to kupił mi dużą milkę, a jak spytałam się czemu mi nigdy kwiatów nie kupuje to odpowiedział, że z kwiatków nie miałby żadnych korzyści, niech żyją romantycy! :P

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie pewnie kupi czekoladki, bo wie że ostatnio nie mam na nie apetytu, więc będę musiała się podzielić :( jak się kiedyś pokłóciliśmy to kupił mi dużą milkę, a jak spytałam się czemu mi nigdy kwiatów nie kupuje to odpowiedział, że z kwiatków nie miałby żadnych korzyści, niech żyją romantycy! :P

Mój nawet czekoladek nie kupił bo twierdził że dzień jak co dzień!!!!
    Ja się już przyzwyczaiłam było mi nie raz przykro ze nie którzy faceci tak dbają o kobietki a przez jakiś czas to mi to już latało cieszyłam się z tego że mam dobrego normalnego męża czyt nie pijak i rozrabiaka:-) A dziś pobił samego siebie no takiego banana na buzi mam że szok:-)
    Kochany :-) albo się podlizuhe bo ostatnio się pytał kiedy będziemy wrescie współżyc hahaha to mu powiedziałam że w drugim trymestrze a on kiedy to będzie a ja ze nie długo :-) miał takiego banana jak ja teraz hahahahaha faceci hmmmm

haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka ostatecznie zabierze mnie na sklepy i każe wybrać samej :P

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ