WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Behemottka wrote:Czy jak jestem w ciazy i mam człowieczka w brzuchu, to chodzą za mną dwa anioły stróże? Ha ha:). Na pewno nikt o tym nie pomyślał. Na pewno mamy po dwa!
Taka super ochrona
No dobrze, ewidentnie pora na mnie. Dobranoc.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Kobietki w Naszym dniu życzę Wam przede wszystkim ciazy bez zmartwień, dużo spokoju i samych słonecznych chwil:)
kamciaelcia, żabka04, Dzierzba, YvonnElizabeth, Pysiaczek89, szpilka, Gumcia, violett, _izunia_, maluutka90, haneczka, Bratek lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Behemottka wrote:Czy jak jestem w ciazy i mam człowieczka w brzuchu, to chodzą za mną dwa anioły stróże? Ha ha:). Na pewno nikt o tym nie pomyślał. Na pewno mamy po dwa!
Taka super ochrona
No dobrze, ewidentnie pora na mnie. Dobranoc.
Macioszczyczka, Dzierzba, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnycoś dla wścibskich sąsiadek
http://pl.dawanda.com/product/96378083-granatowe-body-dugi-rkaw-moja-mama-rozm6268 -
Hejoł hoo:) ja wczoraj odpadałm, wróciłam do domu po 20:00 dałam rade zjeść obiad, zrbic pół sałatki i poszłam spać zostawiajać w kuchni stos garów, na szczeście małż umył
Ale macie fajnie z tą płcią;p u mnie było za wcześnie, na zdjęciach ja nic nie widzę. Może na następnej wizycie.Czy któraś z Was ma wizyty tak jak jak co 4-5 tygodni czy raczej macie cześciej? Moja szwagierka chodzi co 2 tygodnie i się zastanawiam czy ja nie za rzadko mam.
Miłego dnia, udanych wizyt:) Dziś nasz dzień
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Hejoł hoo:) ja wczoraj odpadałm, wróciłam do domu po 20:00 dałam rade zjeść obiad, zrbic pół sałatki i poszłam spać zostawiajać w kuchni stos garów, na szczeście małż umył
Ale macie fajnie z tą płcią;p u mnie było za wcześnie, na zdjęciach ja nic nie widzę. Może na następnej wizycie.Czy któraś z Was ma wizyty tak jak jak co 4-5 tygodni czy raczej macie cześciej? Moja szwagierka chodzi co 2 tygodnie i się zastanawiam czy ja nie za rzadko mam.
Miłego dnia, udanych wizyt:) Dziś nasz dzień -
nick nieaktualnyGratulacje chłopaczków tak w ogóle. No i wszystkiego najlepszego moje Panie.
Mój synek kupił mi dzisiaj za swoje zaskórniaki tulipanka i mówił "Przecież musisz dostać kwiatka! Jesteś kobietą, a dziś 8 marca - dzień kobiet!". Kocham tego smerfa!!
Wracając do chińskiego zawsze bawie się tylko jednym kalendarzem i dla śmieszności sprawdziło się u mojej mamy, kuzynki i teściowej.żabka04, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:coś dla wścibskich sąsiadek
http://pl.dawanda.com/product/96378083-granatowe-body-dugi-rkaw-moja-mama-rozm6268
Ja to nie kupie dla sąsiadki tylko dla teściowej xD
Szybka kawka i spadam na mikrodermabrazję;PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 07:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:My mamy problem z imieniem dla chlopaka i szukam inspiracji
Podoba mi sie Jaś, Filip i Mikołaj, ali Miki juz mezowi nie.
Z imionami dla dziewczynek jakos latwiej.
mamy dwie dziewczynki i zawsze chcialam chlopaka
prawdopodobnie bedzie
moje corki to Emilie(i),Milena
jak bedzie trzecia to Kaja
a dla chlopca hmmm-Nathan,Sebastian,Adrian ,albo Dawid -
nick nieaktualnya tym jestem zauroczona - szkoda że niektóre takie drogie, ale od czego są promocje - zawsze można na nie liczyć, tylko sprawdzać na bieżąco co jest przeceniane:
http://pl.dawanda.com/product/95062683-rozm-74---rosn-od-kochania-i-tuleniahaneczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kobietki
Wszystkiego Naj Naj Naj, a przede wszystkim jak najmniej uciążliwych objawów
Mój Bobo niestety mnie dziś nie oszczędził - 2 dni był spokój, wiec musiał nadgonićaż mnie podbrzusze boli od tych torsji.
Macioszczyczka - super bodziak!!!!! Podasz link??
A wiecie co z Haneczka? Bo coś długo sie nie odzywamychakruszyna, YvonnElizabeth, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Wszystkiego najlepszego najbardziej najlepszego kobitki:-)
Ja dziś z bananem na buziMąż mnie zaskoczył po 8 latach słuchajcie!!!!
Aż się pochwalę!!!
Dostałam piękny wielki bukiet kwiatów pachną.... My nie kupujemy sobie prezentów ani nie obchodzimy jakiś np. Walentynek itpA tu dziś takie zaskoczenie yupiiiiii cieszę się jak dziecko do cukierka:-) Co mu się stało?????
Dla córki kupił różyczke i mam jej wręczyć bo jedzie do pracy za chwilę
Ja też marzę o siurku zostawcie i dla mbie jednego:-)
Mam nadzieję że w poniedziałek (nareście) się dowiem kto zamieszkuje te lokum.
U mnie pogoda do dupy od samego rana cały czas pada deszcz chyba od kogoś przyszedł????.....
Ale wam życzę miłego dnia oraz udanych wizyt:-)szpilka, haneczka, Strazaczka1990, Anulka01, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie pewnie kupi czekoladki, bo wie że ostatnio nie mam na nie apetytu, więc będę musiała się podzielić
jak się kiedyś pokłóciliśmy to kupił mi dużą milkę, a jak spytałam się czemu mi nigdy kwiatów nie kupuje to odpowiedział, że z kwiatków nie miałby żadnych korzyści, niech żyją romantycy!
haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mnie pewnie kupi czekoladki, bo wie że ostatnio nie mam na nie apetytu, więc będę musiała się podzielić
jak się kiedyś pokłóciliśmy to kupił mi dużą milkę, a jak spytałam się czemu mi nigdy kwiatów nie kupuje to odpowiedział, że z kwiatków nie miałby żadnych korzyści, niech żyją romantycy!
Mój nawet czekoladek nie kupił bo twierdził że dzień jak co dzień!!!!
Ja się już przyzwyczaiłam było mi nie raz przykro ze nie którzy faceci tak dbają o kobietki a przez jakiś czas to mi to już latało cieszyłam się z tego że mam dobrego normalnego męża czyt nie pijak i rozrabiaka:-) A dziś pobił samego siebie no takiego banana na buzi mam że szok:-)
Kochanyalbo się podlizuhe bo ostatnio się pytał kiedy będziemy wrescie współżyc hahaha to mu powiedziałam że w drugim trymestrze a on kiedy to będzie a ja ze nie długo
miał takiego banana jak ja teraz hahahahaha faceci hmmmm
haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny