X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne te wasze chłopaki i dziewczyny :-)

Ja w podłym nastroju.
    Pojechałam po 10 do diabetolog a wróciłam po 14 do domu.
    Zapomniałam o emerytach sory ale przegięcie siedzą i klepka głupoty do tych lekarzy. Ahhh
    Dostałam opr za wyniki cukru twierdzi że się nie pilnuje z dietą.
    Dostałam insuline mam ją wziąść sama sobie wstrzyknac jeśli wynik cukru po posiłku po 1h przekroczy 125 mg.
    Ewentualnie jak się nie poprawia wyniki polecę sobie w szpitalu. Wrrrr
    Zazdraszczam tego co jecie :-(

Inzynierka krówki hmmmmmm:-)
    Ja na swoje jedzenie rano już patrzeć nie mogłam nie daje rady z tym żarciem dla cukrzykow.

Zamówiłam u mamy bo będzie po porodzie u mnie torta i sama go pozre! :-)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela- u Ciebie to chyba kąt prosty, czyli chłopak. Ale nie wiem czy widzę nub, czy pępowinę ;). U Madziulli sie siurek schował. Masz wstydliwego bobasa ;)

Angela89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Angela- u Ciebie to chyba kąt prosty, czyli chłopak. Ale nie wiem czy widzę nub, czy pępowinę ;). U Madziulli sie siurek schował. Masz wstydliwego bobasa ;)
    to fiutek lekarz określił że to chłopak i nawet sprzęt s9zmierzył i bardzo pewnie powiedział że to chłopak. Ja chciałam tylko sprawdzić czy nasza teoria pokrywa się ze zdjęcie czyli TAK

Behemottka lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka jak grypa się zaczyna i kości i mięśnie bolą to może wicksem się natrzyj.

Jestem z siebie dumna :) Mimo ogromnego lenia, pochmurnego i deszczowego dnia byłam ponad godzinkę na spacerku. Na szczęście tylko tak ciapie a nie leje. Chyba maleństwo potrzebowało świeżego powietrza bo zazwyczaj szukam sobie wymówek ;)
    Teraz już po ciepłym prysznicu zjadam bułeczkę z dżemem porzeczkowym i pije gorące kakao mniammm... :) Zaraz trzeba się za obiad zabierać i może w szafie posprzątać. Teraz jakoś lepiej się czuję po tym spacerze więc trzeba to wykorzystać.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, u mnie oberwanie chmury, burza z piorunami i wichura. Takiej pogody tu po prostu nigdy nie ma! Która mi pozazdrościła słoneczka wczoraj?? Bije sie do pracy jechać, ale chyba powinno byc dobrze. Mam dobre auto.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiej wichury jedna osoba nie przywołała. :P wszystkie pozazdrościły ;)

• KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Jeszcze raz nie wkleiło się77ae679c30478520med.jpg

U nas podobnie i lekarz powiedział, że dziewoja. W tym tygodniu mam wizytę, zobaczymy czy się nie zmieniło :) Dziewczyny, które walczą z przeziębieniem/grypą - polecam imbir! Trzymajcie się!

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzidzia ok, więcej napiszę za chwilę

Sabina lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4925aa1c12a1.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13616dbaedf4.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08d4b9738a13.jpg

Są zdjęcia, nie wiem czemu przekręcone, na tel mam prosto.
    Z dzidzią ok, ale NT wyszła za mała więc za dwa tygodnie mam kontrolę. A tak to wszystko dobrze :)

Sabina, Malutka92, Pysiaczek89, Ewelina.Irl, Anulka01, mmargol, A_n_k_a_80, Ania91, żabka04, AniaLewandowska, Strazaczka1990, _izunia_, bisacz, Bratek, martta lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    urocze te Wasze małe smyki, ja myślałam, że może uda mi się załatwić wcześniej wizytę, ale nie zdążę zrobić badań :( trochę czarno to widzę, bo ostatnio zanim zjem śniadanie czuję się strasznie... :(
    póki co czekam aż małżonek wróci do domu i szykuję chińszczyznę na obiadek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj na obiad miałam sałatkę z surimi i bułkę szpinakową. ;P Jak wrócę to chyba skuszę się na parówkę z dzika. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam świeży szpinak i coś muszę z nim wymyślić, skoro idę jutro rano do kosmetyczki nie zdążę zrobić przed pracą naleśników, a jak wrócę to trzeba będzie zrobić coś na bardzo szybko... hmm.. hm... zastanawiam się nad łososiem w sosie śmietanowo-szpinakowym...

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt ❤
    Oraz gratuluje siusiorkow ❤
    Ja tez licze po cichu na synka :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja kupiłam świeży szpinak i coś muszę z nim wymyślić, skoro idę jutro rano do kosmetyczki nie zdążę zrobić przed pracą naleśników, a jak wrócę to trzeba będzie zrobić coś na bardzo szybko... hmm.. hm... zastanawiam się nad łososiem w sosie śmietanowo-szpinakowym...

Też jutro idę przed pracą. A co będziesz robiła?

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust a NT moze byc za male? Pierwsze słyszę...
    Dzidzie są piękne:)
    Behemottka ja Ci pozazdrościłam pogody! A wichury i burze tez lubię;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Stardust a NT moze byc za male? Pierwsze słyszę...
    Dzidzie są piękne:)
    Behemottka ja Ci pozazdrościłam pogody! A wichury i burze tez lubię;)
    chyba dziecko jest za małe aby poprawnie zmierzyć nt

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam ze któraś z was była na spacerze i też przyszła mi ochota :)więc wybrałam się po kołaczyki do piekarni bo piecza o 16...były pyszne z ciepłym kakao:) eh w moim małżeństwie mam wrażenie że jakoś chłodem powiało :( mąż do 14.30 w pracy, tylko zje i zasypia przed tv, wstaje o 17 i pędzi na trening wraca o 20...chyba muszę sprawy wziąć w swoje ręce i zaatakować go seksualnie to pewnie humor mu poprawi:) bo inaczej ja się psychicznie wykoncze:(

_izunia_ lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś u dentysty się trochę podlamalam miałam do ukończenia kanałówke ale okazało się że jeden kanał jest zablokowany na ostatniej wizycie dała mi jakieś lekarstwo aby to odblokować. No i teraz do niej wróciłam już chciała robić zdjęcie aby zobaczyć czy się odblokował. Ale ja w ciąży więc nie da rady to otworzyła zęba i patrz. Coś tam robiła i dupa zablokowany i podejrzewa że to jakieś narzędzie dentystyczne się złamało i tam zostało kiedyś. Bo ktoś inny to kiedyś już leczył. Tak więc leczenie pod mikroskopem mnie czeka ale po ciąży. Inne kanały wypełnione A ten dostał jakiś lek aby nie psuł się i zamknęła. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Też jutro idę przed pracą. A co będziesz robiła?
    idę na hennę i regulację brwi :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Przeczytałam ze któraś z was była na spacerze i też przyszła mi ochota :)więc wybrałam się po kołaczyki do piekarni bo piecza o 16...były pyszne z ciepłym kakao:) eh w moim małżeństwie mam wrażenie że jakoś chłodem powiało :( mąż do 14.30 w pracy, tylko zje i zasypia przed tv, wstaje o 17 i pędzi na trening wraca o 20...chyba muszę sprawy wziąć w swoje ręce i zaatakować go seksualnie to pewnie humor mu poprawi:) bo inaczej ja się psychicznie wykoncze:(

Narobiłaś mi ochoty na kakao.
    Ja dziś do mojego po wizycie wypaliłam "To co, bzykniemy się z tej okazji, żebyś się zsolidaryzował z Antkiem?". Także dziś dokonam gwałtu na mężu, bo już mnie ssie.

Malutka92 wrote:
    W sumie nie mam,ale zaraz bede miala,dziekuje raz jeszcze i sprobuje sie przespac i wygrzac

Daj znać jak się będziesz czuła wieczorem :*

Behemottka wrote:
    No na 100% chłopak, toż to kat rozwarty od kręgosłupa! ;).

Dzien dobry wszystkim. :)

Nawet nie wiem jak tą wiaodmością ucieszyłaś mojego męża! :P
    I wciąz nie wiem jak Ty to widzisz.. bo mój mąż nawet niedowierza że to siusiak, a mama i tata musieli okulary założyć żeby cokolwiek zobaczyć :D

Trzymaj się w tej wichurze i jedź ostrożnie! :*

Bratku to 2 pierwsze wypisy na własne życzenie??

mychakruszyna, Behemottka lubią tę wiadomość

‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ