WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiękne te wasze chłopaki i dziewczyny
Ja w podłym nastroju.
Pojechałam po 10 do diabetolog a wróciłam po 14 do domu.
Zapomniałam o emerytach sory ale przegięcie siedzą i klepka głupoty do tych lekarzy. Ahhh
Dostałam opr za wyniki cukru twierdzi że się nie pilnuje z dietą.
Dostałam insuline mam ją wziąść sama sobie wstrzyknac jeśli wynik cukru po posiłku po 1h przekroczy 125 mg.
Ewentualnie jak się nie poprawia wyniki polecę sobie w szpitalu. Wrrrr
Zazdraszczam tego co jecie
Inzynierka krówki hmmmmmm:-)
Ja na swoje jedzenie rano już patrzeć nie mogłam nie daje rady z tym żarciem dla cukrzykow.
Zamówiłam u mamy bo będzie po porodzie u mnie torta i sama go pozre!
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Angela- u Ciebie to chyba kąt prosty, czyli chłopak. Ale nie wiem czy widzę nub, czy pępowinę
. U Madziulli sie siurek schował. Masz wstydliwego bobasa
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Malutka jak grypa się zaczyna i kości i mięśnie bolą to może wicksem się natrzyj.
Jestem z siebie dumnaMimo ogromnego lenia, pochmurnego i deszczowego dnia byłam ponad godzinkę na spacerku. Na szczęście tylko tak ciapie a nie leje. Chyba maleństwo potrzebowało świeżego powietrza bo zazwyczaj szukam sobie wymówek
Teraz już po ciepłym prysznicu zjadam bułeczkę z dżemem porzeczkowym i pije gorące kakao mniammm...Zaraz trzeba się za obiad zabierać i może w szafie posprzątać. Teraz jakoś lepiej się czuję po tym spacerze więc trzeba to wykorzystać.
-
nick nieaktualny
-
U nas podobnie i lekarz powiedział, że dziewoja. W tym tygodniu mam wizytę, zobaczymy czy się nie zmieniłoDziewczyny, które walczą z przeziębieniem/grypą - polecam imbir! Trzymajcie się!
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4925aa1c12a1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13616dbaedf4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08d4b9738a13.jpg
Są zdjęcia, nie wiem czemu przekręcone, na tel mam prosto.
Z dzidzią ok, ale NT wyszła za mała więc za dwa tygodnie mam kontrolę. A tak to wszystko dobrzeSabina, Malutka92, Pysiaczek89, Ewelina.Irl, Anulka01, mmargol, A_n_k_a_80, Ania91, żabka04, AniaLewandowska, Strazaczka1990, _izunia_, bisacz, Bratek, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyurocze te Wasze małe smyki, ja myślałam, że może uda mi się załatwić wcześniej wizytę, ale nie zdążę zrobić badań
trochę czarno to widzę, bo ostatnio zanim zjem śniadanie czuję się strasznie...
póki co czekam aż małżonek wróci do domu i szykuję chińszczyznę na obiadek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja kupiłam świeży szpinak i coś muszę z nim wymyślić, skoro idę jutro rano do kosmetyczki nie zdążę zrobić przed pracą naleśników, a jak wrócę to trzeba będzie zrobić coś na bardzo szybko... hmm.. hm... zastanawiam się nad łososiem w sosie śmietanowo-szpinakowym...
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja kupiłam świeży szpinak i coś muszę z nim wymyślić, skoro idę jutro rano do kosmetyczki nie zdążę zrobić przed pracą naleśników, a jak wrócę to trzeba będzie zrobić coś na bardzo szybko... hmm.. hm... zastanawiam się nad łososiem w sosie śmietanowo-szpinakowym...
Też jutro idę przed pracą. A co będziesz robiła? -
nick nieaktualny
-
Przeczytałam ze któraś z was była na spacerze i też przyszła mi ochota :)więc wybrałam się po kołaczyki do piekarni bo piecza o 16...były pyszne z ciepłym kakao:) eh w moim małżeństwie mam wrażenie że jakoś chłodem powiało
mąż do 14.30 w pracy, tylko zje i zasypia przed tv, wstaje o 17 i pędzi na trening wraca o 20...chyba muszę sprawy wziąć w swoje ręce i zaatakować go seksualnie to pewnie humor mu poprawi:) bo inaczej ja się psychicznie wykoncze:(
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziś u dentysty się trochę podlamalam miałam do ukończenia kanałówke ale okazało się że jeden kanał jest zablokowany na ostatniej wizycie dała mi jakieś lekarstwo aby to odblokować. No i teraz do niej wróciłam już chciała robić zdjęcie aby zobaczyć czy się odblokował. Ale ja w ciąży więc nie da rady to otworzyła zęba i patrz. Coś tam robiła i dupa zablokowany i podejrzewa że to jakieś narzędzie dentystyczne się złamało i tam zostało kiedyś. Bo ktoś inny to kiedyś już leczył. Tak więc leczenie pod mikroskopem mnie czeka ale po ciąży. Inne kanały wypełnione A ten dostał jakiś lek aby nie psuł się i zamknęła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Przeczytałam ze któraś z was była na spacerze i też przyszła mi ochota :)więc wybrałam się po kołaczyki do piekarni bo piecza o 16...były pyszne z ciepłym kakao:) eh w moim małżeństwie mam wrażenie że jakoś chłodem powiało
mąż do 14.30 w pracy, tylko zje i zasypia przed tv, wstaje o 17 i pędzi na trening wraca o 20...chyba muszę sprawy wziąć w swoje ręce i zaatakować go seksualnie to pewnie humor mu poprawi:) bo inaczej ja się psychicznie wykoncze:(
Narobiłaś mi ochoty na kakao.
Ja dziś do mojego po wizycie wypaliłam "To co, bzykniemy się z tej okazji, żebyś się zsolidaryzował z Antkiem?". Także dziś dokonam gwałtu na mężu, bo już mnie ssie.
Malutka92 wrote:W sumie nie mam,ale zaraz bede miala,dziekuje raz jeszcze i sprobuje sie przespac i wygrzac
Daj znać jak się będziesz czuła wieczorem :*
Behemottka wrote:No na 100% chłopak, toż to kat rozwarty od kręgosłupa!.
Dzien dobry wszystkim.
Nawet nie wiem jak tą wiaodmością ucieszyłaś mojego męża!
I wciąz nie wiem jak Ty to widzisz.. bo mój mąż nawet niedowierza że to siusiak, a mama i tata musieli okulary założyć żeby cokolwiek zobaczyć
Trzymaj się w tej wichurze i jedź ostrożnie! :*
Bratku to 2 pierwsze wypisy na własne życzenie??
mychakruszyna, Behemottka lubią tę wiadomość