X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze, że on raz strzeli ładną kupę, a raz takie paskudztwo że nie wiem od czego :(

• Darusia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:45

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho, Pan Prezes się obudził :P

• Broszka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko jeszcze śpi! Mąż mnie zabije, albo jego w pracy zabija:P

W nocy po karmieniu uratował nas tulik bo Młody ani myślał spać - budziło go ciumkanie rączek.

Skali trzymamy kciuki!

Natka moje dziecko w życiu by nie usnelo na brzuchu-u nas tylko plecy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:12

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chyba jakiegoś kota w domu, leży na brzuchu, główkę podnosi i chce żebym go pod brodą drapała i się chichra przy tym jak szalony. Widziałam dziś te przeklęte jedynki :/ ale dużo im brakuje do zębisk w pełnej krasie, ok poranna gimnastyka za nami, czas na śniadanko! :) my dziś w domu siedzimy bo na minusie sporo, a komplet czapka+szalik dziś mają przyjść paczką.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pięknie, za dużo chwale mojego żuczka: spac poszedł o 24, o 2.30 karmienie i do 4 nie spał :/ potem 7 i teraz zasnął w leżaczku. Dużego tez chwaliłam wiec mi sie to tez zemściło: przeziębiony wiec został w domu. Ja dzis oszaleje...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali właśnie sie chciałam pytać która przy kp dostała juz okres bo mnie jakoś tak podejrzanie pobolewa po bokach :/ jeszcze tego mi na dokładkę brakuje...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj prezes właśnie uskutecznia pierrwsza drzemkę :) wczoraj babcia troche nam w godzinach namieszala i spał jej 3 godziny ciurkiem w dzień. I nam sie o 2 w nocy wyspany obudzil hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka

ze mna wczoraj córka w domu siedziala, to dziś z wielka checia poslalam ja do przedszkola tyle wczoraj mi nerwow napsula :/ wisc wiem cos na ten temat i nie zazdroszcze.

moj Igunio dobrze dzis spal wsrawal 3,6,9 i teraz tez jeszcze usnal po karmieniu na godzinna drzemke :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka tylko mnie nic nie boli a bolało bardzo nawet mamie mówię ze dostałam to się przejęła ze pewnie ledwo żyje ale nie tylko nie wiem czy to do końca okres chyba że się rozkręca bardzo powoli i raczej taka jasny kolor ma zobaczymy dziwię się bo raczej karmię co 4 h nawet częściej ale w sumie przed ciążą miałam bardzo wysoka prolaktyne a okres reguralny więc to nie jest wyznacznik no nic czekam

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

u mojego malego standardowo to 36,9-37,1 takze mysle ze sie, nic nie dzieje

hmm...mnie od kilku dni tez podejrzanie boli po bokach raz z jednrj raz z dfugiej strony czyzby to paskudztwo sie do mnie mialo przyplatac ?? O nie, nie, nie ! Ja go wcale nie zapraszam

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ślicznie śpi i niech tak zostanie :D
    ciekawe jak się te przespane noce przełożą na jego przyrost, bo je mniej
    w dzień się domagał więcej, ale ulewał, więc zaczęłam podawać butlę częściej

• Darusia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie w nocy strasznie bolała blizna :/
    mam jedną na twarzy i zawsze mnie mrowiło na zmianę pogody
    ciekawe co tym razem miałoby to oznaczać??

• Darusia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria

a po co chcesz ja tego ofuczsc ? To naturalny odtuch dziecka na tym etapie rozwoju i nie ma w tym nic dziwnego dz7ecko odkrywa i poznaje swoje czesc ciala. Moj Igi tex bietze obie rece fo buzi zamiast smoka ^)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia wrote:
    Dziewczyny jak oduczyć dziecko brania rączki do buzi i ssania jej? Julka bierze prawą rączkę do buzi i ciągle ją ssie... nanajedzona jest na pewno. Ja już nie wyrabiam :|
    ja ciągle mu z buzi wyciągam i daję zabawkę do ręki np gryzaka lub pieluszkę.
    Mój jest antysmoczkowy więc czasem szkoda, z drugiej strony w przyszłości jeden problem mam z głowy :D

ok, uwielbiam ten moment kiedy Filip próbuje trafić gryzakiem do buzi i celuje prosto między oczy :D
    haha, jak tu się nie śmiać z własnego dziecka??

• Darusia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pokonałam PCO...

4K5ap1.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba przestanę lubić karmienie małego! !! Co on wydziwia? ?w sumie już któryś dzień. Dobrze ze mąż dziś wraca i pewnie tacierzynski weźmie i do pracy pójdzie po nowym roku.
    A więc tak. Przerwa w jedzeniu 7h wiec powinien być głodny. W nocy ładnie zjadł. A rano pociągnął 50 i koniec laby. 3 lyki wypluwal spojrzal na butelkę i paszcze otwierał po więcej. ..znów 3 lyki, wyplul patrzy na butlę i buzię otwiera. A w międzyczasie widzę ze chichra się do mnie zza tego smoczka. Zmieniałam smoczek, odbijalam, stanęło na wypitych 80 ml i koniec. Poszłam do niego do pokoju, odkurzacz, znów żyrandol ciekawy. Butla do buzi -nerwy. Zła włożyła do łóżeczka a ten się chichra :) no ok. Dziecko mało je ostatnio wiec więcej cierpliwości. Poszłam po kaszkę. Miarę od mm wyspalam na to 120 ml które zostało. Pojawiło się zaciekawienie. 3 lyki wyplul i się chichra. I jak opętany w miejscu biega :) wspypalam druga miarę, większy smoczek i skubaniec wypił niemal do dna. ... nie rozumiem juz tego
    ale na pewno zasada chcę jeść ale nie chcę jeść o.O

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2971 2972 2973 2974 2975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ