WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my się karmimy
tzn próbujemy
przecież z wami piszę czyli ręce wolnedodatkowo słucham odkurzacza. Piotruś związany kocem na budde i tez słucha odkurzacza. W dodatku żyrandol najfajniejszy. Butla niedobra. Troszkę oczka do spania mruzy no bo ile można słuchać odkurzacza? ? Nie chce znów kaszki dodawać. A spacer o tej godz zaczynamy
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:to robię podejście obcinania na żywca!
zjadł 3,5 miarki, zauważyłam że w środku dnia nie za bardzo chce jeść, rano i pod wieczór zawsze nadrabianajwazniejsze, ze przybiera
-
nick nieaktualny
-
O kto w tym karmieniu wygrał? ?no kto? ?jak mogłoby być inaczej -pewnie ze Piotruś
mama kaszki dodała i zjadł 180 mleczka
nie powiem o tym mężowi. On będzie karmil po 15 wiec niech się męczy i będzie kreatywny! !
Piotrek usnal. ..pora szykować się na spacereksarcia123, Darusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydaria
gorsi niz pis są jescze p.PETRU i Tusk
edit. ogolem Pis zle nie mysli, ja ogolem nie mam nic przeciwko ich rządom, przynajmniej w ogololnym znmaczeniu cokolwiek robią dla kraju i obywateli byle by nie podejmowali pochopnych wnioskow i nie robili wszystkiego na raz bo Polska przez ostatnie lat 8 rzadow PO jest tak rozpieprzona ze posklada ten burdel po poprzednich rzadzacych to nie lada wyzwanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 13:02
-
nick nieaktualny