WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Można można
Robi się taki wymuszacz -wyduszacznormalnie nie placze. Ale ryk na zawołanie to ma opanowany. Zrób coś inaczej niż królewicz sobie życzy! Odkurzacz przekrzyczy. Czasem matka wygra a czasem królewicz
najczęściej walka o to (ze strony Piotrusia ) żeby matka nosiła przodem do świata a z drugiej strony (tej matczynej -co lepiej wie ) żeby dziecko poszło spać bo marudzi ze zmęczenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maly tak jak przewidywalam jak usnal o 9.30 tak wstal o 10.30 i od tej pory nie spi, dalam mu grzechotki wiszace do wozka i lezy i sie patrzy na nie chwilami walnie w nie reka ze sie porusza i cos tam do nich gada
moj za to opanowal przywolujacy kaszel jak chwile nie gadam do noego to zaczyna kaszleca ro ci maly cwaniaczek! Tez wlasnie z niwgo jest taki wymuszacz kombinator a jak go odloze do wozka to zrobi takie wielkie oczy wiekszeniz 5 zl
Hmm i znow slini sie jak bernardynno tak w koncu za 5dni konczy 3 miesiace to juz kawal facecika
-
sarcia123 wrote:Moj maly tak jak przewidywalam jak usnal o 9.30 tak wstal o 10.30 i od tej pory nie spi, dalam mu grzechotki wiszace do wozka i lezy i sie patrzy na nie chwilami walnie w nie reka ze sie porusza i cos tam do nich gada
moj za to opanowal przywolujacy kaszel jak chwile nie gadam do noego to zaczyna kaszleca ro ci maly cwaniaczek! Tez wlasnie z niwgo jest taki wymuszacz kombinator a jak go odloze do wozka to zrobi takie wielkie oczy wiekszeniz 5 zl
Hmm i znow slini sie jak bernardynno tak w koncu za 5dni konczy 3 miesiace to juz kawal facecika
od bez tych '3 miesiecy" jest kawałem facecika hihisarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha Kamcia masz racje
przeciez ja juz nie mam sily go nosicmo.O w pn mamy szczepienie i az mam strach klasc go na wage
ale serio ciekawa jestem ile ma kg bo ostatnie wazenie mial na szczepieniu 6 t temu, w miedzy czasie wazylam go w domu metoda domowa zobaczymy
-
nick nieaktualnyNo moj mlodszy od Twojego o 1 miesiac :)a to duza różnica przy takich maluszkach.
Powiem ci ze moja cora 7 kg wazyla wlasnie jqk skonczyla 4 miesiace, ale juz nie bede znow gadac ze ona byla na mm to tez inqczej przybierala na wadze co prawda, a maly jest kp i to dla mnie niealze nowosc a to przybieranie to juz na maksa nowosc, on dopiero trzy miechy skończy i tez napewno wazy ponad 7 kgpewnie nie dlugo troche zwolni z przybieraniem na wadze, bo jescze chwila to bedzie wygladal jakmoponka Michelin xD chociazmon teraz urosl sporo w cm to ta waga tez sie rozlozyla
-
nick nieaktualny