X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    takie rzeczy nie tylko z powodu zebów, tak po prostu jest czasami, ja zeby z Emi przeszłam niezauwazalnie ale była ona typ nerwusa i złosnicy bez powodu-terrorystka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też nerwowy i nawet inni zauważyli, że lubi wymuszać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez kocisko kiedyś na zawał padnę, ostatnio sobie upodobała spanie w folii bombelkowej, czasem zapomnę a jak się ruszy to masakra, strzelają :P

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro zobaczę ile przybrał od szczepienia ale nie czuje po rękach żeby to było dużo tym bardziej że go wyciągnęli chyba

Przyszedł wczoraj komplet na chrzest muszevodrslac bo nie da się bodziaka ubrać jeszcze rozcielam palca o kolniezyk i zaolamilam ale namoczylam i zeszło wyschnie to odsyłam i muszę coś kupić bo zostaje bez niczego cholera jasna

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia holter na 24h. Rano zdjęliśmy i mąż odwiózł do szpitala. Ale wynik niestety dopiero za tydzień, takie mają zaległości. A więc czekamy:/

Foxik moje dziecko bardzo często samo nie wie czego chce, testują nasza cierpliwość chyba:P

o14882c3tzwz2hbc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli tak jak w Poznaniu robili, szkoda że na wyniki tak długo każą czekać !!!be szpital

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

kot nadal z wami mieszka ? Nie zostal oddelegowamy pk ostatnich wybrykach ? :) podziwiam Twoja sile woli :)

a co dl wymuszania hm... chyba taki urok jedynakow xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, no cóż i jedynakiem pozostanie, grunt go za bardzo nie rozpieścić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

ja po 1 corce tez takmowilam a po 2 latach mi sie zmienilo, a gdyby nie to ze mialam juz 2 cesarki to pewnie bym chciala miec wiecej dzieci moze nawet i ze 4 ale w moim przypadku to nie realne niestety :( dostalam z gory bana na potomstwo

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, długo by opowiadać czemu tak :)

ok, mój coś marudzi, więc zaraz go spać położę nieco wcześniej, bo on już nie wie czy jojczyć czy piszczeć z zadowolenia o.O

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, super, że u twojego malucha wszystko ok.
    LRF moja też jest na NIE. Masakra :(

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój póki co walczy ze sobą w łóżeczku - sam zwykle zasypia, czasem mu to zajmie 5 minut, czasem pół godziny, ale oczy przymrużone i powoli odpływa.

edit: chyba śpi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 19:29

• Darusia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:45

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Zdrówka dla Szymona niech rośnie zdrowo i podejrzenia lekarzy akysz.
    Kurde mój młody też się poci ręce raczej chłodne nogi też a stopki źle potem mówicie wit. D mnhmm poproszę może o skierowanie aby ją oznaczyć.
    Co do karmienie piersią Skali łącze się z tobą przeklinam KP sutki non stop mnie bolą młody hardcorowo i często wisi na piersi. Jeden sutek mam na stałe uszkodzony jest pekniety w 1/4 wygląda to nieładnie i odstaje i boli.
    Ale jak młody nie chce ssać i musiałam podać butle ryczałam jak głupia! Więc się cieszę że jakoś nam idzie i nadal przybiera my w stałym tempie.
    A wagę to u nas do d... bo młody dostał katar :/
    Niestety nie dostaniesz na ts skierowania bo nie ma na to refundacji. Jedynie na gospodarke fosforu i wapnia i nie raz po tym lekarz moze okreslic czy jest nie dobór a na to skierowania mozesz dostać. Na witaminę d trzeba 50 zl przygotować.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Be szpital że każe tak długo czekać, ale ponoć takie mają opóźnienia, dużo dzieciaczków czeka to i my czekamy.

Dziecko mi się zepsuło. Od kilku dni mamy problem z wieczornym jedzeniem i usypianiem. Zaczęło się od pobudek po ostatnim karmieniu - ale dojadał i zasypiał. A dzisiaj trzeci wieczór kiedy wyczynia cyrki przy cycku. Dzisiaj odpuściliśmy jedno wieczorne karmienie i zrobiliśmy wcześniej kąpiel bo tak się darł jak chciałam go nakarmić. Po kąpieli z jedzeniem poszło lepiej, ale potem ze spaniem gorzej - już usnął, odłożyłam do łóżeczka to oczywiście się obudził, obrzygał - trzeba było przebrać to się królewicz rozbudził i usypianie od nowa.

Jutro jadę spytać o wyniki krwi bo jakieś powinny być to może się trochę uspokoje, albo i nie.

Piję pokrzywę i spadam spać!

O! I fajna akcja jest u nas w schronisku - proszą o żarełko w puszkach, żeby każdy piesek mógł na święta zjeść lepsze jedzonko:) Jak jutro mi się uda to podjadę i podrzucę, muszę tylko wybadać gdzie to schronisko jest, bo kiedyś sprawdzałam to strasznie daleko, drugi koniec miasta, a mąż musi zostać z dzieckiem a będzie się śpieszył do pracy. Moze się uda:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga chwale sie!!! Byliśmy na kontroli bioderek i ortopeda zachwycony mowi ze takich kostnien to nie mają czasami i 8 miesięczne dzieci! Jest wręcz idealnie :) Ale się cieszę :) Teraz dopiero jak będzie sam juz biegać :)

kamciaelcia, Skali89, AJrin, żabka04, Sabina lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaliczyłam własnie korepetycje-u mnie w domu po tym jak piotrek poszedł spac. cudowne dziecko przez godzine nawet sie nie poruszyło :) jak nie on dostał za to buziaczka. Maz jutro wraca ;)

i on tez ostanio swiruje...ale ja wiedziałam, ze duzo popsuje sie po skonczonym 3m. :) za pieknie miałam :D ostTNIO Mło je, a kolacje wrecz na raty-jak nigdy...je o 18, kończy troszeczke przed spaniem...a i tak w sumie mniej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    zaliczyłam własnie korepetycje-u mnie w domu po tym jak piotrek poszedł spac. cudowne dziecko przez godzine nawet sie nie poruszyło :) jak nie on dostał za to buziaczka. Maz jutro wraca ;)

i on tez ostanio swiruje...ale ja wiedziałam, ze duzo popsuje sie po skonczonym 3m. :) za pieknie miałam :D ostTNIO Mło je, a kolacje wrecz na raty-jak nigdy...je o 18, kończy troszeczke przed spaniem...a i tak w sumie mniej

Może zaskoczy Cię za chwilę nowościami. Tak jak mój leniuszek, choć on miał skok bez jakiegoś marudzenia. Ale dziś mnie cały dzień zaskakiwał. Zaczyna pełzać,czołgać się czy raczkować nawet nie wiem jak to nazwać. Ale rusza się jak dżdzownica do przodu nogi pod pupę i hop do przodu. Tylko o rączkach zapomina i ryje twarzą w matę :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela, okaze się :) z mężem 2 dni nic nie gadalam, ale pierwsze co spytał, to co nowego mały umie :) NIC nadal leń na brzuchu, wczoraj marudzil, dzis znacznie mniej, ale z jedzeniem bije rekordy 140ml max i ryk jak nawet butle pokaze :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mam wrazenie ze on jakies 2 tygodnie pozniej umie co inne dzieci :) chociaz tu zaleznosc jest

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2969 2970 2971 2972 2973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ