WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro zobaczę ile przybrał od szczepienia ale nie czuje po rękach żeby to było dużo tym bardziej że go wyciągnęli chyba
Przyszedł wczoraj komplet na chrzest muszevodrslac bo nie da się bodziaka ubrać jeszcze rozcielam palca o kolniezyk i zaolamilam ale namoczylam i zeszło wyschnie to odsyłam i muszę coś kupić bo zostaje bez niczego cholera jasna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Zdrówka dla Szymona niech rośnie zdrowo i podejrzenia lekarzy akysz.
Kurde mój młody też się poci ręce raczej chłodne nogi też a stopki źle potem mówicie wit. D mnhmm poproszę może o skierowanie aby ją oznaczyć.
Co do karmienie piersią Skali łącze się z tobą przeklinam KP sutki non stop mnie bolą młody hardcorowo i często wisi na piersi. Jeden sutek mam na stałe uszkodzony jest pekniety w 1/4 wygląda to nieładnie i odstaje i boli.
Ale jak młody nie chce ssać i musiałam podać butle ryczałam jak głupia! Więc się cieszę że jakoś nam idzie i nadal przybiera my w stałym tempie.
A wagę to u nas do d... bo młody dostał katar -
Be szpital że każe tak długo czekać, ale ponoć takie mają opóźnienia, dużo dzieciaczków czeka to i my czekamy.
Dziecko mi się zepsuło. Od kilku dni mamy problem z wieczornym jedzeniem i usypianiem. Zaczęło się od pobudek po ostatnim karmieniu - ale dojadał i zasypiał. A dzisiaj trzeci wieczór kiedy wyczynia cyrki przy cycku. Dzisiaj odpuściliśmy jedno wieczorne karmienie i zrobiliśmy wcześniej kąpiel bo tak się darł jak chciałam go nakarmić. Po kąpieli z jedzeniem poszło lepiej, ale potem ze spaniem gorzej - już usnął, odłożyłam do łóżeczka to oczywiście się obudził, obrzygał - trzeba było przebrać to się królewicz rozbudził i usypianie od nowa.
Jutro jadę spytać o wyniki krwi bo jakieś powinny być to może się trochę uspokoje, albo i nie.
Piję pokrzywę i spadam spać!
O! I fajna akcja jest u nas w schronisku - proszą o żarełko w puszkach, żeby każdy piesek mógł na święta zjeść lepsze jedzonko:) Jak jutro mi się uda to podjadę i podrzucę, muszę tylko wybadać gdzie to schronisko jest, bo kiedyś sprawdzałam to strasznie daleko, drugi koniec miasta, a mąż musi zostać z dzieckiem a będzie się śpieszył do pracy. Moze się uda:) -
Uwaga chwale sie!!! Byliśmy na kontroli bioderek i ortopeda zachwycony mowi ze takich kostnien to nie mają czasami i 8 miesięczne dzieci! Jest wręcz idealnie
Ale się cieszę
Teraz dopiero jak będzie sam juz biegać
kamciaelcia, Skali89, AJrin, żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
zaliczyłam własnie korepetycje-u mnie w domu po tym jak piotrek poszedł spac. cudowne dziecko przez godzine nawet sie nie poruszyło
jak nie on dostał za to buziaczka. Maz jutro wraca
i on tez ostanio swiruje...ale ja wiedziałam, ze duzo popsuje sie po skonczonym 3m.za pieknie miałam
ostTNIO Mło je, a kolacje wrecz na raty-jak nigdy...je o 18, kończy troszeczke przed spaniem...a i tak w sumie mniej
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zaliczyłam własnie korepetycje-u mnie w domu po tym jak piotrek poszedł spac. cudowne dziecko przez godzine nawet sie nie poruszyło
jak nie on dostał za to buziaczka. Maz jutro wraca
i on tez ostanio swiruje...ale ja wiedziałam, ze duzo popsuje sie po skonczonym 3m.za pieknie miałam
ostTNIO Mło je, a kolacje wrecz na raty-jak nigdy...je o 18, kończy troszeczke przed spaniem...a i tak w sumie mniej
Może zaskoczy Cię za chwilę nowościami. Tak jak mój leniuszek, choć on miał skok bez jakiegoś marudzenia. Ale dziś mnie cały dzień zaskakiwał. Zaczyna pełzać,czołgać się czy raczkować nawet nie wiem jak to nazwać. Ale rusza się jak dżdzownica do przodu nogi pod pupę i hop do przodu. Tylko o rączkach zapomina i ryje twarzą w matę