WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Aleeee sie wyspalam! Po poniedzialkowych 3h, wtorkowych 1,5h, dzis spalam az 5h!! (Co prawda ominelam jedno nocne kaemienie, ale wlasnie nadrabiamy. Dawno nie czulam sie tak wyspana
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia gratki dla Ignasia nasz Iguś 3 miesiące ma równo tydzień po twoim
Ja wczoraj po raz pierwszy od ponad miesiąca musiałam usypia młodego. Cały dzień był markowy to i po kąpieli nie chciał sam zasnąć. Tata próbował ululac ale jak to facet po 10min wyszedł z małym na rękach że nie jest śpiący.
Więc matka musiała uśpić śpiewając kołysanka ochrypla.
Za to nocka standardowa 23,2 i dziś 6 libudka6wiec młody dosypialismy a ja się pakuje.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela super fajne wspomnienia u mnie dopiero 4 test pokazał 2 kreski ale 24 grudnia obchodzimy Roczek życia naszego szczęścia bo dokładnie 24 został poczty
Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF
Myślę, że to możliwe, że Filip przubiera mniej jak przesypia noce. Nasza Mała zwolniła tempo od kiedy przesypia nocki i je tylko 1 raz w nocy (około 5-6 rano). Choć po takiej nocce rano je co godzinę ze 3 razy hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Młody dalej śpi a ja wypiłam femantiker godzinę temu! Ale niech śpi nie budzę nam czas wypić kawę
i to ciepła hihi
Czy mówiłam znienawidzony się pakować.
M się śmiej że kazałem mu wyciągnąć dla mnie największą walizkę 120 litrów. Ale mam dość pakowania siebie wredna młodego w drugą w 3 buty w czwarta odciągnąć i inhalator a i jeszcze osobno paczka pampersow. Postanowiłam przetestować spakowane się do jednej walizy.
A na jego komentarz no chyba spakuje się w mniejsza odpowiedziałam ano spakuje ale pytanie czy wolisz znieść jedna walizkę czy 4 torby -
nick nieaktualny
-
Pewnie, to tak jak my dorośli - mamy swoje preferencje i charakter. Skoro je ale według własnych preferencji - widocznie tak mu dobrze
) Młody już się naczytał opinii dietetyków, że należy jeść często a mało
) taki widzisz Mądrala
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Szymek od rana na nogach ale ma tatusia w domu więc matka odpoczywa trochę zaraz lecimy na miasto potem na urodziny do chrzesniaka męża w międzyczasie zakupy i dzień zleci
Wczoraj dekorowalismy pierniczki śmiechu była co nie miara północ nas zastała ale nie skończyliśmy
Czeka mnie jeszcze papierologia chrztowa ale to jutro
-
nick nieaktualny