WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nie alergiczny. On był chory (coś z gardłem i mega katar) i miał antybiotyk, który już skończył...ale katar nadal ma
Oczywiście będziemy się starać aby nie dotykał Małej...ale czy to coś da..? Druga sprawa to jego powstrzymać od zrobienia czegoś. ..hmmm09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałam uśpić Kostka a on sie wydarł i darł jakby go obdzierali ze skory.
Pakował łapy do gęby i wrzask. Od razu myśl - zęby.
Jeżu, jak on płakał
Teraz śpi. Usnal na cycu. Nie chciał na początku, ale w końcu dał sie namówić.
Nie wiem co to było. Ale jeśli tak (tylko dłużej) wyglądają kołki to współczuje wszystkim dzieciom i ich rodzicom, którzy przezbto przechodzili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 17:09
-
nick nieaktualny
-
Agatia, u mnie jest to samo. Czasem mam wrazenie, ze z piersi musi mi leciec kawa espresso skoro ona taka ciagle pobudzona
a wolalabym by byla to tlusciutka smietanka jak u sarci
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia, podziwiam cię normalnie. Ja to nie mam nic zrobione, porządki przedświąteczne sobie odpuściłam całkiem. Ostatnie takie porządki na fest zrobiliśmy z mężem pod koniec ciąży. Za potrawy świąteczne też się jeszcze nie zabrałam, ale postęp jest- byłam dziś na zakupach
-
My się właśnie nakarmiłyśmy, odłożyłam Mele do łóżeczka i jeszcze chwilę poczekam. Mam nadzieje, że zaśnie i ja też będę mogła się położyć
-
nick nieaktualnyNatka
ja jutro ruszam z robota kuchenna upieke makowca, babke i rogaliki, bo w piatek musze upiec wuzetke, a dodatkowo w piatek potrawy wigilijne bede robic gotowac zupy, farsz na pierogi itd. Porzaskimzeobione wystarczy odkurzyc i umyc w domu. Nie martw siemja ostafnie 3 dni od rana jezdzilam po sklepach.
Iguniu moj tez spi od15 minut -
nick nieaktualnyMały się obudził, nakarmiłam, odłożyłam do łóżeczka i chyba trochę powalczy sam ze sobą.
Może zaśnie i choć do 7. pośpija sobie zaraz jakąś kawkę strzelę i kanapki zrobię, bo coś głodna jestem
i przydałoby się zacząć pakować! ale to później, mniej więcej wiem co zabrać to się na szybko wrzuci do torby a najwyżej mąż dowiezie nam w wigilię, prezenty też chcę zabrać dopiero w sobotę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój jeszcze śpi w łóżku z Tatą, bo się wiercił i marudził, wzięłam do siebie. Na 9:30 jadę do kosmetyczki, a potem muszę dokupić kilka ostatnich rzeczy przed Świętami i już mnie coś skręca
jadę autobusem bo jakaś masakra będzie w centrum, pewnie nie znajdę żadnego sensownego miejsca, a nie mam na tyle wprawy żeby zaparkować na wpych
-
nick nieaktualny
-
Ja tez już na nogach m przyniósł małego do nas bo się wiercil dałam cyca i uciekam się organizować bo na 9 do kosmetyczki pot jeszcze muszę kupić ostatnie prezenty a zaczęłam w listopadzie żeby mieć z głowy i zupa tak muszę chodzić przydałoby się jeszcze jakąś bluzkę no i dziś gotowanie rusza i pieczenie