WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Darusia - super, że Julka dzisiaj taka radosna i pogodna
) trzymam kciuki aby tak było dalej! Usłyszała, jak będzie niegrzeczna to Mikołaj nie przyjdzie
)
Darusia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnya ja na iv.pl i później link między [img][/img]
Młody śpi - zasnął przed 11. myślałam że w przeciągu pół godziny się obudzi ale jednak nie. Może odsypia wczorajsze szczepienie? Ja przy okazji co nie co sobie poczytałam o rozszerzaniu diety, bo jak wczoraj lekarka się spytała skąd wiem że Filip nie jest gotowy to stwierdziła że nie mam racji. Mąż tylko kiwał głową i mówił że da mu na wigilię marchewki to chciałam go w łeb strzelić. 4.01 mamy następne szczepienie, a mnie już kusi żeby zabrać kartotekę i pier**ć drzwiami. -
nick nieaktualnyi już się obudził, zdążyłam podszykować obiad, będą dziś domowe frytki z piekarnika i kurczak ala stripsy z kfc, do tego jakiś sos na szybko ogarnę i gitara
My dziś mamy domowy dzień, nie dość że Małemu rano temperatura podskoczyła to jeszcze u nas dziś wysokie stężenie smoguWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 12:30
-
nick nieaktualny
-
My też na spacerze
super pogoda u nas! Trochę zimno na dłuższą chwilę, ale jest piękne słońce
Darusia,
Bardzo się cieszę !przy takim bobasku to nawet pochmurny dzień jest piękny
)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
U nas też nawet słonko się przebija ale mamy zakaz wychodzenia przez katar.
A młody marudzi 2 dzień. Jak się dziś wydarł jak go na brzuchu zostawiłam na chwilę na macie. Kurde jak by ktoś mu nockę odrabal nie mogłam go uspokoić tak szlochal. Dziwne bo n an brzuchu to jego ulubiona pozycja zawsze się uspokaja tak. -
Ajrin, dlaczego macie zakaz przez katar? Nam lekarz powiedzial, ze jak najbardziej mamy spacerowac (o ile nie ma dziecko goraczki), bo chlodne powietrze obkurcza naczynka i dziecku od razu lepiej sie oddycha, ma spokojniejszy sen w czasie takiego spaceru a po nim latwiej odciagnac wydzieline. W naszym przypadku swietnie spacer sie sprawil, mloda przesypiala spokojnie caly spacerek bez wybudzania z powodu zatkanego noska.
-
Kurde to mi pediatra zakazala
A specjalnie się pytałam. No nic może jutro się skuszę na jakiś spacer z młodym będę w lesie w domku łatwo będzie się ogarnąć bez schodów i targami gondoli że piętra.
Agatia a czemu sprzedajesz tule? Ja też spać nie mogłam i szukałam tuli używanej do kupienia -
Ajrin, jak masz las pod nosem to tym bardziej na spacer. Naturalna aromaterapia. W tych wszystkich aromaktivach itd sa wyciagi z sosny. Lec na krotki spacerek. Katar moze trwac czasem tygodniami (u nas juz 3tydzien leci), taki czas dziecko w domu trzymac tez niezdrowo moim zdaniem. Zrobisz oczywiscie jak uwazasz
-
A propos kataru..muszę się Wam poskarżyć i poradzić...
Na Święta jedziemy do moich rodziców gdzie będzie też wspomniany wcześniej kuzyn mojej Zosi (syn mojego brata). On jest nie do poskromienia, dziecko wychowywane "bez stresowo" znaczy się, że on decyduje co robi i generalnie robi co chce. No ale to nu tu leży problem.. Mały jest mega zakatarzony..i tu moje pytanie :czy jest jakiś sposób i szansa, że moja Mała się od niego nie zarazi? Czy mam się szykować, że wrócimy z katarem..?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡