WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też Noe mierzy to główkę mierzą czy rośnie i wagę.
My po spacerku póki co kataru nie ma
Zamówienie przyszło z Gemini więc dziś mam katarek plus do testowania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytanie z serii prezentu last minute
co kupic mezowi pod choinke ? Jeden preaent juz mu dalam teoche wczesniej i on mi tes, a taz sie okazuje ze ma dla mnie cos pod choinke a ja juz nie mam nic . Cos symbolicznego co na szybko moge dostac , bo juz pomyslu nie mam (perfumy, kosmetyki,bizuteria odpadaja-wszystko ma z yej serii)
-
AJrin wrote:U nas też Noe mierzy to główkę mierzą czy rośnie i wagę.
My po spacerku póki co kataru nie ma
Zamówienie przyszło z Gemini więc dziś mam katarek plus do testowania.
hmmm a nam główki ani razu nie mierzyli... może sama powinnam mierzyć..?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah drugi koniec - Wilda od strony Lubonia
więc całkiem drugi koniec
ale fajnie wiedzieć, że jest tutaj ktoś z Poznaniai Maluchu mają tylko tydzień różnicy
Anulka01 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mój je przez 6-8 min i koniec. Nawet nie dokarmiam bo nie dość ze na sile kilka razy pociągnie, to jeszcze i tak to uleje
Przed chwila z M zaliczyliśmy stany przedzawałowe. Siedzimy w salonie, ja z Kubusiem śpiącym na rękach i nagle huk! Mój M przekroczył barierę dźwięku biegnąc do pokoju starszaka, bo myśleliśmy ze przewrócił na siebie komodę! Okazało się ze to szafka w łazience się przewróciła... Do teraz trzęsą mi się ręce. Ale jak sobie przypomniałam susy mojego M to nie mogłam opanować histerycznego śmiechu!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Amelka spi poki co a Ja zamiast pasc do lozka w koncu zabralam sie za swiateczne gotowanie. Buraki na barszcz wstawione, salatka zrobiona, sledzie w oleju tez. Na wiecej narazie sily nie mam.
Angela, gdybym powiedziala mojemu D., ze kolacja wigilijna jest na jego glowie to moge sobie reke odciac, ze najpierw padlby z wrazenia, potem zapytalby sie mnie czy z moja glowa wszystko ok a finalnie skonczylby przegladajac firmy kateringowe -
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Amelka spi poki co a Ja zamiast pasc do lozka w koncu zabralam sie za swiateczne gotowanie. Buraki na barszcz wstawione, salatka zrobiona, sledzie w oleju tez. Na wiecej narazie sily nie mam.
Angela, gdybym powiedziala mojemu D., ze kolacja wigilijna jest na jego glowie to moge sobie reke odciac, ze najpierw padlby z wrazenia, potem zapytalby sie mnie czy z moja glowa wszystko ok a finalnie skonczylby przegladajac firmy kateringowepraca go nie ominie. Jego działka jezeli juz w domu jestem to salatka, sernik jeden, kapusta postna
-
Anulka,
Słyszałaś, że w Multikinie są w środy seanse dla mam z dziećmi o 12? Byłaś może kiedyś? Zamierzam się jakoś w styczniu wybrać, ale zależy jaki będzie repertuarsą też takie sense rodzinne w kinie Muza w niedziele
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, ja na jutro mam tyle do zrobienia, ze doby mi nie starczy a Mela spi mi doslownie 2razy po max 30min w dzien i zalicza sie raczej do dzieci, ktore trzeba zabawiac. Nie lubi sama lezec w bujaczku czy na kocyku nawet jak jestem w zasiegu wzroku. Musze byc obok,zagadywac itd. a moj D w domu bedzie dopiero wieczorem jak codzien w tym tygodniu
a jak wy sobie dajecie rade z ogarnieciem tematu swiat?