WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis spalam rekordowo! A Amelia to juz w ogole
poszla spac o 19.00 i spala do 9.00 z przerwa na karmienie o 23.30 (po karmieniu ja do niej dolaczylam) i o 5.00. Chyba wyspala sie w zapasie za caly przyszly tydzien
-
Dariah ja to mam juz chyba 3tydzien, w dzien dziecko jest marudne, praktycznie nie spi, wybrzydza przy jedzeniu. Nocy tez nie przesypiala (z wyjatkiem kilku), placze, ale nadgania z jedzeniem. Masakra, nie zazdroszcze ci tej dzisiejszej nocy.
-
Ah mam nadzieję że to jest skok więc minie za jakiś czas
noc to jedno...ale jaka jest marudna w dzień. ..
Jejku Natka nie wiem jaką anielksą cierpliwość Ty masz...3 tygodnie tak..?
A wiecie co..czytałam, że skok w 4 miesiącu może trwać nawet 6 tygodni. .!! To tak na pocieszenie....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariah, oj, cierpliwosc, daleko mi czasem do tego. Mam chwile, ze chetnie bym przez okno wyskoczyla hihi
u mnie najgorsze sa noce. Maz spi, ta wyje, ja padam na twarz a od noszenia boli mnie kregoslup. Wole stokroc by byla marudna w dzien ale noce przesypiala ladnie tak jak dzis
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane - wpadłam życzyć Wam wesołych świat Bożego Narodzenia - jakoś mnie tu ostatnio nie widać, ale czasem podglądnę
. Wiec życze Wam pięknych, białych świat, smacznego karpia i przy stole wigilijnym - GADAJĄCYCH LUDZKIM GŁOSEM teściowych (teściów, bratowych, bratow męża, żon bratow, mężów sióstr, cioć i kuzynek, mam?, etc..). A ponadto, w 2017stym - ZDROWYCH i szczęśliwych bobasków, niepogryzionych cycków, udanych dziennych drzemek (dzieci, ale Waszych tez, jesli trzeba) i przespanych nocy.
Ściskam świątecznie
U mnie 3 nad ranem i snu ani widu ... Adasisko mruczy przez sen - a gdzie moj sen(?)Darusia, Ulfenstein, Madziuuuula, AJrin, Anulka01, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Behemotka, mimo, ze nie zdazylysmy sie blizej poznac, to serdecznie dziekujemy i ze swojej striny rowniez zyczymy ci z Mela wspanialych, pelnych milosci i spokoju Swiat.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mamy taką malutką (40 cm wysokości?) i do tego sztuczną...
Mamy małe mieszkanie...kota...i do tego wyjeżdżamy na Święta do moich rodzicówwięc nie zrobiliśmy choinki w tym roku. Za rok jak Zosia będzie już bardziej kumata to dla niej zrobimy
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas chyba też skok bo ostatnio coś Antoś mniej je po kąpieli, wczoraj zjadł ledwo co i usnął praktycznie bez jedzenia. A później od 23 do 1 nie spał i pobudki co 2 h na cyca. Ostatnie noce problem z zasypianiem i pobudki o 4-5 a wcześniej tak ładnie spał do 7. Oby szybko wszystko wróciło do formy.
Ale za to synek ładnie rośnie, byliśmy wczoraj w przychodni i waży już 5380 g i ma 62 cmkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Hej,hej kolezanko a czemu nie masz choinki ?
Odkąd mieszkam z M to na święta albo u moich rodziców albo u jego rodzeństwa.
Teraz z reszta tez: na wigilie i w drugi dzień świat jedziemy do rodziców.
I tak jakoś niepotrzebna.
Dziecko jeszcze nie kumate. Miejsca nie ma.
Wiesz, my jesteśmy bezbożnikiagatia lubi tę wiadomość