WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziękujemy za życzonka i dla was też wszystkiego najlepszego
Dużo zdrówka i pociechy z maleństw dużo przesłanych nocy hihi.
Moj młody znowu śpi tylko po 2 godziny z jedzeniem i usypianiem mi zostaje niespełna godzina. Dziś nad ranem budził się co godzinę od 4 w nocy to byłam tak nieprzytomny że nawet nie słyszałam płaczu M mi go podawał.Anulka01 lubi tę wiadomość
-
A co do jedzenia jednego pierogi z kapusta i grzybami już dziś zjadłam ale nie będę jeść za dużo jutro może zjem 2 bardziej boję się grzybów niż kapusty. Sama ich nie zbierałem a i ufać nikomu z grzybami nie zamierzam. Dla siebie zrobiłam z kasza gryczana i na słodko z białym serem.
A tak śledzia pod pieczenia zjem rybę po grecku też. -
Dziękujemy bardzo za życzenia i również życzymy Wam i Waszym rodzinom Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
to będą wyjątkowe Święta bo z naszymi Maleństwami
Co do jedzenia. ..to będą chyba pierwsze Święta kiedy nie przytyje hehe wszystko z kapustą i grzybami odpada - próbowałam jakiś czas temu Mała miała mega kolki..i wszystko co zawiera mleko i pochodne teżwięc siadam koło karpia i ziemniaków hehe
)
Na szczęście Mama ma mi zrobić jakieś ciasto wegańskie..uwaga uwaga. ..sernjk bez sera !zobaczymy co to jest za cudo ale jaki by nie był zjem go całego
Anulka01 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spokojnych, rodzinnych Świąt, dużo miłości i radości. Niedlugo minie rok jak zaczęliśmy się dowiadywać o naszych Małych Cudach.
Dla mnie tamte święta to był czas cudów, bo nie mogłam zajsc w ciążę i kolejny cykl juz miał być wspomagany, ale obyło się bez. Pojawią się zaraz wrzesniowki 2017. -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Dziewczyny spokojnych, rodzinnych Świąt, dużo miłości i radości. Niedlugo minie rok jak zaczęliśmy się dowiadywać o naszych Małych Cudach.
Dla mnie tamte święta to był czas cudów, bo nie mogłam zajsc w ciążę i kolejny cykl juz miał być wspomagany, ale obyło się bez. Pojawią się zaraz wrzesniowki 2017. -
Ja się dowiedziałam 6 stycznia, ale ale było coś w święta Kot teściów którego nie znam prawie wcale grzal mi podbrzusze. Choć mnie nie znał, wybrał moje kolana i siedział siedział siedział 25 grudnia.
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja dowiedzialam sie dokladnie rok temu 23 grudnia ok godziny 10:00, ze transfer sie powiodl (wynik bety) i nosze juz mala fasolke. Och, jak ja sie denerwowalam
na poczatku stycznia widzielismy serduszko. Najpiekniejszy obrazek. I zostalismy nazwani szczesciarzami przez naszego prof
ech... az mi sie mokro na oczach zrobilo
Madziuuuula, AJrin lubią tę wiadomość
-
Nasza Amelka juz 2tyg temu nauczyla sie pelzac,ale robila to baardzo powoli. Teraz nauczyla sie robic to szybciej i przemierza kocyk w zawrotnym tempie
dzis jednak pokonala rekord, wyszlam tylko do kuchni (a mamy aneks, skad widze wspomniany kocyk) a ona w minute znalazla sie po drugiej stronie kocyka, baaa.... postanowila zaprzyjaznic sie z psem
-
U nas całe jedzonko zrobione. Jutro jedynie na świeżo usmazymy rybkę, obsmazymy Krokiety
Piotrek dał się we znaki hihi. Mama bawiła a tata robił lub mama robiła i tata bawił. Z przerwą na obowiązkowy spacer
mamy skok, do tego średni katar, charakterek synka oj ciekawie się robiło. Jutro z rana tylko porządki
i kot nam pięknie się podleczylNatka-matka wariatka :), Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Tak to mi dzis moja coreczka uciekla
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8173c80dc9f.jpgkamciaelcia, Dariah, marta258, Darusia lubią tę wiadomość
-
My dopiero robiliśmy Kosia
Obstawiam ze 25.12
A teraz łobuz nie chce spać. Coś mu sie poprzestawiało i od niedzieli po odłożeniu wieczornym budzi sie po 15-20 minutach.
Trzeba odczekać kilkanaście minut i znów go uśpić i wtedy już śpi.
Czy to skok?
Mam nadzieje, bo było tak fajnieoby wróciło