WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziękujemy za życzonka i dla was też wszystkiego najlepszego

Dużo zdrówka i pociechy z maleństw dużo przesłanych nocy hihi.
Moj młody znowu śpi tylko po 2 godziny z jedzeniem i usypianiem mi zostaje niespełna godzina. Dziś nad ranem budził się co godzinę od 4 w nocy to byłam tak nieprzytomny że nawet nie słyszałam płaczu M mi go podawał.
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
A co do jedzenia jednego pierogi z kapusta i grzybami już dziś zjadłam ale nie będę jeść za dużo jutro może zjem 2 bardziej boję się grzybów niż kapusty. Sama ich nie zbierałem a i ufać nikomu z grzybami nie zamierzam. Dla siebie zrobiłam z kasza gryczana i na słodko z białym serem.
A tak śledzia pod pieczenia zjem rybę po grecku też. -
Dziękujemy bardzo za życzenia i również życzymy Wam i Waszym rodzinom Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
to będą wyjątkowe Święta bo z naszymi Maleństwami

Co do jedzenia. ..to będą chyba pierwsze Święta kiedy nie przytyje hehe wszystko z kapustą i grzybami odpada - próbowałam jakiś czas temu Mała miała mega kolki..i wszystko co zawiera mleko i pochodne też
więc siadam koło karpia i ziemniaków hehe
)
Na szczęście Mama ma mi zrobić jakieś ciasto wegańskie..uwaga uwaga. ..sernjk bez sera !
zobaczymy co to jest za cudo ale jaki by nie był zjem go całego
Anulka01 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spokojnych, rodzinnych Świąt, dużo miłości i radości. Niedlugo minie rok jak zaczęliśmy się dowiadywać o naszych Małych Cudach.
Dla mnie tamte święta to był czas cudów, bo nie mogłam zajsc w ciążę i kolejny cykl juz miał być wspomagany, ale obyło się bez. Pojawią się zaraz wrzesniowki 2017. -
nick nieaktualnyPewnie juz nie ktore wiedza, ja juz wiedziałam. Beta potwierdzone mialamMadziuuuula wrote:Dziewczyny spokojnych, rodzinnych Świąt, dużo miłości i radości. Niedlugo minie rok jak zaczęliśmy się dowiadywać o naszych Małych Cudach.
Dla mnie tamte święta to był czas cudów, bo nie mogłam zajsc w ciążę i kolejny cykl juz miał być wspomagany, ale obyło się bez. Pojawią się zaraz wrzesniowki 2017.
-
Ja się dowiedziałam 6 stycznia, ale ale było coś w święta Kot teściów którego nie znam prawie wcale grzal mi podbrzusze. Choć mnie nie znał, wybrał moje kolana i siedział siedział siedział 25 grudnia.
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja dowiedzialam sie dokladnie rok temu 23 grudnia ok godziny 10:00, ze transfer sie powiodl (wynik bety) i nosze juz mala fasolke. Och, jak ja sie denerwowalam
na poczatku stycznia widzielismy serduszko. Najpiekniejszy obrazek. I zostalismy nazwani szczesciarzami przez naszego prof
ech... az mi sie mokro na oczach zrobilo
Madziuuuula, AJrin lubią tę wiadomość
-
Nasza Amelka juz 2tyg temu nauczyla sie pelzac,ale robila to baardzo powoli. Teraz nauczyla sie robic to szybciej i przemierza kocyk w zawrotnym tempie
dzis jednak pokonala rekord, wyszlam tylko do kuchni (a mamy aneks, skad widze wspomniany kocyk) a ona w minute znalazla sie po drugiej stronie kocyka, baaa.... postanowila zaprzyjaznic sie z psem
-
U nas całe jedzonko zrobione. Jutro jedynie na świeżo usmazymy rybkę, obsmazymy Krokiety
Piotrek dał się we znaki hihi. Mama bawiła a tata robił lub mama robiła i tata bawił. Z przerwą na obowiązkowy spacer
mamy skok, do tego średni katar, charakterek synka oj ciekawie się robiło. Jutro z rana tylko porządki
i kot nam pięknie się podleczyl
Natka-matka wariatka :), Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Tak to mi dzis moja coreczka uciekla

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8173c80dc9f.jpg
kamciaelcia, Dariah, marta258, Darusia lubią tę wiadomość
-
My dopiero robiliśmy Kosia

Obstawiam ze 25.12
A teraz łobuz nie chce spać. Coś mu sie poprzestawiało i od niedzieli po odłożeniu wieczornym budzi sie po 15-20 minutach.
Trzeba odczekać kilkanaście minut i znów go uśpić i wtedy już śpi.
Czy to skok?
Mam nadzieje, bo było tak fajnie
oby wróciło 

[