WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka torcik prześliczny
zjedz kawałeczek i za ciotunie
buziaczki dla Robercika. A temperatura się nie martw bo u nas norma to 37.4 a wystarczy ze zaplacze i podrosnie. Katar tez mamy ale taki gesty i nie scieka. Katarek do odkurzacza robi swoje ale mały przestał go lubić
teraz drzemie. Spacer nie wypali bo pada. ..zostały mi tylko podłogi do mycia. Zasiadamy do stołu o której malutki pozwoli hihi pewnie około 17
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam dopiero zjadłam obiad.
Te święta były najdroższe w życiu moim hahah no ale chrzciny więc trzeba doliczyć.
Torta dowiozlam całego piękny
Koleżanka ma zdolności
U nas pada deszcz lipa ze spaceru
Mały ma temp dalej i sciekajacy przezroczysty katar
Nic biorę się za sprzątanie a pot szykowne kolacji
Kamcia dzięki zjem z chęcią hahahah p.s
Tyłek rośnie mi hihihi
Uciekam odezwę się po chrzcinach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas czarny scenariusz.
Po 5 minutach od przyjechania do rodziców płacz, histeria.
Matko. Jeśli tak wyglądają kołki to najszczersze współczucia. Zjadłam w sumie grzybowa, kawałek ryby i sałatkę
Lol
Na zmianę z M Kosia nosiliśmy
Uspokoił sie po godzinie. Zaczął sprzedawać uśmiechy. Na 15 minut- naładował akumulator
Już jesteśmy w domu. Póki co jest grzecznyje.
Zobaczymy jak noc
Niektórzy mówią - jaka wigilia taki cały rok.
CóżOby nie
Mam nadzieje ze Kostek był najmniej grzecznym dzieckiem z naszych wszystkich i Wasze wigilie były spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 21:47
-
No u nas zawsze miedzy 17 a 20 był wesoły i uśmiechnięty. Stad pomyśleliśmy ze idealnie na wigilie będzie miał aktywność
Nadmiar bodźców pokonał nas wszystkich
Nigdy tak nie płakał. Spazmy i histeria. Kilkadziesiąt minut.
Od razu te myśli czy nic mu nie jest.
Borze! Ja miałam w planach go szczepić wczoraj. Dobrze ze pomyślałam, ze nie chce przed świetami, bo za dużo wolnego.
Przecież już byśmy byli na pogotowiu.
A Kosio po prostu nie lubi być w centrum uwagiwszyscy do niego 'a gugu', 'a blibli'.
No i brak choinki w domu Wiec tez taka nowość u dziadków -
Tez tak mówiliśmy
Ja tu myślałam ze ta będzie superprzecież Kosio to takie grzeczne i przewidywalne dziecko
Ze Kosio sie rozchichra głośno, bo kilka razy mu si zdarzyło ale tylko do mnie.
A on całkiem w druga stronę
Myśleliśmy już ze to zęby. Z taka intensywnością ssał paluszki
Na sophie póki co nie spojrzał -
Hahah.
Dokładnie tak M podsumował
Jedyna w swoim rodzaju i niezapomniana
Wałówki dostaliśmy tyle, ze trzeba tetrisa w lodowce urządzać.
Dojadlam, mogę iść sie myć i spać
-
U nas wigilia ok, Amelka śmiała się do wszystkich, wesoło gaworzyła, zdrzemnęla się nawet i dalej uśmiechy
Za to teraz jest masakra. Położyliśmy ją ok 20:30 i co 10min płacz. Nadmiar emocji i bodźców nie daje jej teraz spaćbiedna płacze przez sen,aż się chwilami zanosi.
-
nick nieaktualnyNie znałam tego powiedzenia o całym roku ale jeżeli tak jest to mi sie podoba
Kuba zachowywal sie na medal, młoda tez, dopóki Mikołaj nie przyszedł ale szybko sie musiał sie ulotnic. Nie polubila Mikołaja jeszcze
no ale później byla w raju. Prezenty zgarnela swoje i prezesa
Kubuś siedzial w centrum widział wszystkich i każdemu sprzedał uśmiecha no ale to on, on bez uśmiechów nie umie żyć. A gdy już usypialismy młodego w niespodziewanej wizycie przyjechali chrzestni więc troche nam szyki popsuli ale dzieciaki zadowolone to najważniejsze. Kubus od 15 do 20.30 nie spał wiec bez problemu zasnal. Bo miał tylko 2 drzemki. Ti był udany dzień. Jutro jedziemy w goście oby było tak samo dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 22:22
-
O kurczę to szybko
ja jeszcze nie wiedziałam o Szymku dowiedziałam się 2 stycznia. Ale rok temu w święta po 12 miesiącach starań po pijaku glosilam że nie chce mieć dzieci a nawet nie wiedziałam że Szymus już sobie słodko siedzi w brzuszku. Jemy jaki to cud narodzin i poczęcia
-
Mysle, ze zawsze znajdzie sie ktos taki jak Blair (czytalam was od poczatku i kojarze ja) i sama dalam sie jej nabrac. Mysle tez, ze takim osobom nalezy wspolczuc, skoro wymyslaja sobie takie zycie to nie akceptuja swojego i samego siebie. To przykre jedym slowem.