X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno bo pamietam jak ja dostawałam kąśliwe uwagi na ten temat. Zle sie to skończyło...

Ale wazne ze zdrowy, a wagę łączę ze zdrowiem :) i mowie sobie ze moze silniejszy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do sądu mam już dalej :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu
    A od kogo te uwagi wstrętne? ???

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jak Kuba nasika mi do tego woreczka co się go mocuje do siusiaka to ten mocz mam przelać do pojemniczka?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak anulka

Anulka01 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dziewczyny czy jak Kuba nasika mi do tego woreczka co się go mocuje do siusiaka to ten mocz mam przelać do pojemniczka?
    Tak ale spróbuj może bezpośrednio złapać, wtedy masz pewność że mocz jest sterylnie złapany. Ja woreczką nie wierzę. Ostatnio córce musiałam założyć i niestety nie wyszedł mi...

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tomozliwe ze Iguniowi ida juz zeby??? Slini sie jak poes, pcha obie rece do buzi tak je cycka ze az na wymkoty go bierze, smoczek tez jak chwyci to jak by chcial zjesc ta gumę. ?..nl i przez godzine wrzezzczal bez przyczyny(na

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, spróbuje bezpośrednio.

Sara oby nie... raczej zaczęły pracować ślinianki a wszystko do buzi to taki etap. Mój ślini się jak buldog, śliniaki tylko susze na kalafiorach bo nie nadążam prac ;) Odruch wymiotny tez się zdarza.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ja podejrzewam zeby od jakis 2tyg. Sliny tyle, ze moglabym szklanka zbierac, paluszkami ciagle mietosi dolna czesc dziaselek, nocne histerie, nagly placz, ktory ciut ustaje po pomasowaniu dziaselek dolnych jedynek. Temp brak na szczescie. Placz, brak snu, marudnosc tez mi na skok pasuje, wiec sama juz nie wiem.
    P.S. Amelia od godziny spi... chwilo trwaj. Az dziwnie mi w tej ciszy.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 03:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...moze to itaki etap Anulka kto wie ? Wczoraj juz meza do apteki wyskalam po 23 po zel na zabkowanie bo jus sama nie wiedzialam co robic.

wladciwie to moj Igi albo jest rozsrojony pl tych swietach albo ma skok skoro to nie zeby.zasnal o 1 ijuz wstal o.O

• Darusia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 03:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:50

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Igj znow wstal o.O koniec dobrej passy przespajych nocy to pewnie skok

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, mojemu jak ślinianki zaczęły pracować to się ślinił okrutnie, teraz jak jedynki idą to dopiero jest masakra, oby się w tej ślinie nie utopił o.O

• Darusia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:50

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia kwaśna woda może być altacet albo alta Ziaja
    Ja myślę że slinienie to taki etap bo mój też ręce pcha do buzi a zębów brak
    My dziś pierwsze karmienie o 4 drugie o 6 ale po 10 poszedł spać zazdroszczę wam ze kladzuecie o 7 Bo ja nawet jak wykapie i położe spać o 7 to i tak o 9 wstaje i wtedy do 11 nie chce spać więc o 7 idzie na drzemkę a o 9 wstaje i go kapie wtedy

Kurde coś mi się w dziaslo stało przyfryzlam czy co i tak mnie boli że jeść nie mogę wysłałam tatę po jogurt

A do nosa ja psikalam sudafed 4 razy i po Katarze wydaje mi się że krople do mleka nie przenikają

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia alcatelem to potraktuj.

A ja od 1 do 5 uspakajalam córkę oczywiście wstała o 1 ona się wyspala, gdzie jest tata(w pracy), ona będzie czekać na niego włącz jej tv!!! Uspalam ja to mały się obudził przysneło się nam wszystkim na jakieś 40min i znowu to samo córka,Robert wrrrr do tego płacz córki:-(
    Wzięłam ja do swego łóżka małego dałam do łóżeczka a maly oczka jak 5zł bo nie umie/nie lubi w łóżeczku spać.
    Szwagierka powiedziała mi ostatnio ze to łóżeczko jej dzieci też w dupe pazylo, córkę moja też więc coś w tym jest!
    zabrałam małego i przenioslam się do dużego pokoju bo córka stwierdziła że napewno będzie spała w małym pokoju nie minelo 10min ryczy śniły się jej pająki wrrr zabrałam ja do siebie spaliśmy w trójkę do 7:30 mąż Zdziwiony że śpimy w trójkę ale i pewnie się domyślil że nockę miałam zarwana. :-(
    I nie obyło się u mnie ze snem śnił mi się pająk i moj zmarły ojciec już trzeci raz od święta zmarłych :-( był umnie w domu i czekał na mnie i moje dzieci (były tam trzy córeczki)... Chyba muszę jechać i znicz zapalić na grobie...

Głowa mi pęka, gardło boli strasznie.
    Junior marudzi chce chyba się zdrzemnac potem wyjdziemy na dwór.
    Za oknem mróz ale ważne że nie wieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 08:53

• Broszka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my tak jak myślałam nie zaszczepieni. Ale osluchowo Młody czysty. Więc dalej walczymy z katarem. I czekamy na poprawę kup.

Zabko współczuję nocki.

Idę sprzątać i tworzyć listę zakupow-zachcialo się sylwestra organizować:P

o14882c3tzwz2hbc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    broszka
    a jak u was ten katar wyglada?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Kamcia jego nie widać. Tylko słychać. Teraz może i mniej więc nie zawsze. Na początku byłam w stanie coś odciągnąć-przezroczyste gluty. A teraz po inhalacji kładę go na brzuszek i tak trzymam aż zacznie stekac i trochę wydmuchiwac-wtedy z powrotem na plecy i odciagam, ale idzie mało i jest przezroczysto-bialy.

Nam nic nie wypływało z noska tylko było słychać w środku. Jak poszliśmy do pediatry to od razu powiedziała że słychać katar. A dzisiaj (tydzień po) mówi że nie słychać. Więc rzeczywiście jest go mniej. Bo rano harczal. Więc wszystko spływa do gardła.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli podobnie jak u nas
    ale zeby było smiesznie u nas zatyka sie tylko lewa dziurka od nosa
    zobaczymy co nasza powie bo wstepnie idziemy na szczepienie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3009 3010 3011 3012 3013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ