WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Jeny mamy dziś 3 miesiące te magiczne oczekiwane hehe ale czas leci.
Dziś wracamy do domu ciekawe ile waga pokaże.
Dziś dopadło mnie zmęczenie totalne już pomijam że chora jestem no i faktycznie od ponad 2 miesięcy chora z jedną przerwa chyba 4 dniowa gdzie byłam zdrowa haha. Lekarz nic nie poradzi byłam już 5 razy miałam morfologie crp i przeswietlwniw płuc wszystko ok. Teraz męczy mnie ewidentnie katar a o tym prenatal nie słyszałam i nie brałam. Ja inhalacje i tak naprawdę herbapect na kaszel.
Najgorsze jest to że moje dziecko budzi się w nocy co godzinę max 1.5 i nie mam jak się wygrać i odpocząć. Od 2 dni M w ciągu dnia bierze młodego na 2 godzinny a ja odsyłam ale dziś już w pracy. Kurde mam nadzieję że jak wrócimy do domu to przejdzie mojemu dziecku i zacznie spać lepiej bo ja długo tak nie pociągne. Miał już taki etap i 12 nocy było częste budzenie przeszło na tydzień i znowu od tygodnia mam jazdę błagam niech przejdzie bo zwariuje nie mam na nic siły do tego chora i nie ma jak się wykurowac. Nawet nie mam siły z nim się bawić ani ćwiczyć czuje się jak wyrodna matko a bo tylko czekam aż pójdzie spać w ciągu dnia abym i ja mogla się położyć
Kamcia walcz co za sku....
Dsriusia łącze się w bólu katar owym ale dziś u mnie poprawa już nie mam wodospadu z nosa więc katar gestnieje.
Żabka zdrówka.
Slinie nie pchnięcie rączek do buzi gryzienia sutkow i smoka to etap mój też tak ma. Wszystko mokre swoje ubranka po pachy ma zaslinione.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia 3mamy
Ile wasze pociechy śpią w ciągu dnia? Bo może to kwestia zbyt dużej ilości drzewek w ciągu dnia u mnie. Mój od początku co 2, 3 godziny musi mieć drzemka bo zaczyna strasznie marudzić. A wystarczy na ręce dać smoka przytulić i śpi. Więc w zależności o której wstanie ma albo 3 albo 4 drzemki w ciągu dnia. Ostatnio jedna jest nawet długa bo do 2 godzin a tak to 40 min max godzina. A wagę ile śpią? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf
Ja nie umiem na to odpu Emilki zeby szły i od razu wychodziły po 2 na raz bez jakichkolwiek objawów. Kupiłam to na dziąsła ale ani razu nie użyłam. 6 zębów wyszło q miesiąc przy czym górne dwójki przed hedynkami i mieliśmy pięknego wampirka
Ja tam wierzę że zęby małego wyjdą podobnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas chyba znowu skok bo Antoś nie chce butelki, strasznie marudzi, nawet krzyczy jak tylko poczuje smoczka w buzi. Próbujemy jakoś go przekonać a on walczy i odpycha butelkę. Myśleliśmy że nie jest głodny ale jak w końcu daje mu pierś to całą obje i zasypia. Wczoraj obudził się w nocy o 2 bo już głodny, zjadł tylko 80 ml i resztę dojadł z piersi i spał do 9:30. A dzisiaj obudził się dopiero po 8 czyli spał 10 h i to tylko po 30 ml mm i na piersi. Ciekawe jak będzie dzisiaj wieczorem z butelką, już się boję.