WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ltr hehe nie ten jest skomplikowany wyjątkowo

U nas znowu zdrowo powyżej minus 10 więc znowu siedzę w domu odciagam mleko i zaraz idę się kąpać bo już nie mam pomysłów wczoraj był maraton rodzinką.pl jeszcze z 5 odcinków mamy.
M meczy się z butla i z szymkiem
Jutro jak wyjdę z domu to chyba na pol dnia

-
Ja czuje sie okropnie
ledwo sie z lozka zwleklam
wszystko mnie boli: gardlo, glowa, zatoki. Dobrze, ze maz w domu do jutra i mi pomaga,bo bym niewyrobila.
Angela, jak tam Kubus?
Co do pampkow to z pampersow tych premium care kupa wylatuje mi gora, dada calkowicie do bani, nawet siuski przelatuja, tuzurki przeciekaja mi bokiem hmmm.... wg mnie pampers z tuzurem powinien sie dogadac i to bylby dla nas mixs idealny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mojemu coś się poprzestawialo?

Rano jak wstał 6:30 (wstaje przed 8 ) zjadł mm tylko 110ml posiedzial zrobił kupala i poszedł na drzemke aż 10min
Wstał pomeczylam na brzuszku powyglupialam się z nim zglodnial wiec zrobiłam mm nie chciał dałam dynie to wcinal nie minęło 15 min po karmieniu ryk!!!! Dałam mm zjadł 120ml beknal i śpi (jego pora to 12).
Ile się nabiegalam koło niego to moje a mąż sobie smacznie spał właśnie wstal.
Jestem trochę zła bo też bym pospala tym bardziej że poszłam spać późno no ale spoko odwdzięcze się wieczorem zamknę się w łazience i będę brała długo kąpiel.
U nas śniegu mnóstwo i słonko świeci
Mam nadzieję że mąż weźmie córkę na sanki a ja z małym pospacerujemy ale to po obiedzie bo właśnie wstawiłem kurczaczka
Ajrin ja też mam problem ze zrozumieniem twoich postów przez ten slowinik
P.s. Ja tez kiedyś walilam takie babole tzn mój słownik nie umiał czytać w moich myślach hahaha nawet do teraz:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 11:12
-
nick nieaktualnyDo mamusiek co ich dzieci mają skalę białkowa:
Jaki krem do buzi stosujecie!?
I gdzie go kupilyscie?
Będę wdzięczna za info bo mojemu juniorkowi zrobiły się szorstkie polika i mnie to denerwuje.
Nie jestem za tym żeby tak małemu dziecku buzię smarować ale nie mam wyjścia denerwuje mnie te polika a po drugie są mrozy więc boję się o odmrozenia
Dzięki:-) -
nick nieaktualny
-
My daliśmy na noc Viburcol w kroplach.
I z 7 wstawaj wczoraj dzis było jedno!
Odespalam
Podaliśmy tez młodemu kaszkę. Tego brzydkiego sinlaca.
Zajadał aż miło było patrzeć. Otwierał gębę na zbliżająca sie łyżeczkę i awanturował sie jak sie zagadalidmy i nie bulo kolejnej
Oby teraz rósł w oczach
Hehe. Póki co to kaszka była bardzo rzadka. Bałam sie ze za rzadka i wszystko będzie wypływać. Ale dzielnie jadł
Wczoraj byliśmy u znajomych dzieciatych (3,5 i rok). Było super. Młody grzeczny, my zadowoleni
fajnie.
Dzis sie obudził i ma jeden czerwony Polik. Internet mówi ze mróz.
Bo przy jakieś skazie byłyby oba. Prawda to? Oby
No a może zeby z jednej strony?
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:My daliśmy na noc Viburcol w kroplach.
I z 7 wstawaj wczoraj dzis było jedno!
Odespalam
Podaliśmy tez młodemu kaszkę. Tego brzydkiego sinlaca.
Zajadał aż miło było patrzeć. Otwierał gębę na zbliżająca sie łyżeczkę i awanturował sie jak sie zagadalidmy i nie bulo kolejnej
Oby teraz rósł w oczach
Hehe. Póki co to kaszka była bardzo rzadka. Bałam sie ze za rzadka i wszystko będzie wypływać. Ale dzielnie jadł
Wczoraj byliśmy u znajomych dzieciatych (3,5 i rok). Było super. Młody grzeczny, my zadowoleni
fajnie.
Dzis sie obudził i ma jeden czerwony Polik. Internet mówi ze mróz.
Bo przy jakieś skazie byłyby oba. Prawda to? Oby
No a może zeby z jednej strony?
Super widok jak dziecko z takim smakiem szeroko buzke otwiera
I krzyczy o więcej!
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez słonecznie. I wcale nie tak zimno.
Ale alarm powtarza dla Warszawy. Normy przekroczone o kilkaset procent
Chyba czas sie do lasu wyprowadzić.
Młody dzisiaj ma znakomity humor
Jejku jaka to radość
Chyba ez sie wyspał i mu dobrze.
Bawi sie z tata w ćwiczenie obrotów, a ja szykuje składniki na pizzę.
Z okazji dobrego humoru będziemy tez próbować dać mu butelkę. Hehe
Skaza białkowa nie byłaby na jednym policzku, tylko na dwóch, prawda?
bisacz lubi tę wiadomość
-
U nas kupy na plecach to były za małe pieluchy. Odkąd przeszliśmy na 3 to nie było wycieku.Skali89 wrote:My po nocy ok karmienie standard od 2 30 były trzy do tego kupa która wyleciała z pamoersa.
I tu moje pytanie używam 3 pampersow i nie czaje trzymam Szymka karmię na pół siedząco robi kupę czuję ciepło pod ręką oczywiście wyleciała z pampetsa dlaczego ona idzie do góry a nie na dół ? I wylatuje z pampersa cały usrany po pachy
U nas znów duży mróz więc zapowiada się kolejny dzień w domu
Tydzień intensywny trzech lekarzy w tym tygodniu mamy i szczepienie
Ale Szymek chyba jeszcze na 4 za mały.
A inna marka?

[