WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:Ulf gratulacje dla Kostka!
A z jakiej butelki wypił? Pytam tak z ciekawości. I daj znać za jakiś czas jak Wam idzie z kaszka i jak Kostek ja toleruje:) może i za jakiś czas my spróbujemy.
A moje dziecko spało wczoraj 14 godz! Usnął po karmieniu ok 17 i spał do 8 rano. Brałam go tylko do karmienia na spiocha. Albo tak działają na niego leki albo kończy nam się skok i odsypial ostatnie dni.
Lovi. Taka do mikrofali. Bo mi coś waliło ze sterylizatora a nie mam takiego do mikrofali.
Będziemy w niego inwestować. Macie jakieś fajne?
Będę dawać znać na pewno
AJrin wrote:Obiecuję nigdy wiecej słownik
Problem w tym ze ja zawsze na szybko pisze i nie zawsze przeczytam swoje brednie ale obiecuję poprawę
Ulf u nas lewy polik dzis tak samo szorstki i czerwony tez czytalam czy to skaza ale tylko jeden poki co.
U nas tez lewy.
Jeśli to objaw. Hehe. -
nick nieaktualny
-
Hello hello

Jejku ile tu się dzieje przez ten długi weekend
staram się czytać na bieżąco ale żeby zapamiętać i skomentować coś. .to nie mam głowy 
Załamałam się bo te szorstkie-bąbelkowe czerwone plamy co miała na skroniach jej się powiększają a nie znikają
do tego mróz temu nie służy bo po spacerze ma czerwone jak ogień 
Nie wiem co ją uczuliło, jedyny typ do konfitury. Odstawiłam i dziś już nie jadłam. Zobaczymy czy jutro, pojutrze będzie jakaś poprawa..
Nie mam innego pomysłu co może ją uczulać
No to się wyżaliłam..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
U nas juz cale ręce i nozki szorstkie i nawet na plecach kilka szorstkich miejsc

Jutro kapi w krochmalu i w aptece kupię cos z tego co dziewczyny polecaly na smarowanie młodego.
Ulf ja mam sterilizator do mikrofali avent i jest naprawde ok ale porownania z innymi nie mam. Jedyne co to ciezko go otwierac ma 2 zaczepy ja je delikatnie łyżeczka podwazam jak jest cieply. Jak zimny to paznokciem.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nas chyba można uznać za kp.sarcia123 wrote:A mamusie ktore karmia kp dajcecie juz tez jakies kleiki,kaszki czy innerzeczy co dziewczyny pisza ?
My chcieliśmy dla wagi. Pani dr sama zasugerowała kaszkę. Nam to na rękę. -
nick nieaktualnyJa jutro muszę odwiedzić rosman i znaleźć inna kaszke bezmleczna o innym smaku.
A jak nie to nakupuje słoiczkow z hippa ta na dobranoc
My już lezymy w łóżeczku i się usypiamy.
Uśpie go i idę do wanny moczyć się
Edition: zaskoczył mnie nowością rozplakal się na widok grającej zabawki łzy leciały i mina w podkowke a jeszcze wczoraj się do niej śmiał
I trzymając go na rękach wtula się we mnie takie przytulaski robi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 20:18
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja od godziny leze w wannie oh jak mi dobrze ! Ciepla, woda, bąbelki, zapach soli do kąpieli, muzyka relaks pelna geba ! Zaraz czas zaczac kosmetyczne rytualy czyli maseczki itd "

Tego mi bylo trzeba no i oczywiscie spiewanie ulubionych piosenek na cala lazienke hhaha
Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ulfe mój tez dziś już spokojniejszy. To był jednak skok, bo dziś odsypia.
Ja szczerze do kąpieli polecam Oilatum. Wie co tu pisaliście o jego składzie ale my po nim mamy cudowną skórę. Do buzi stosuje emolium.
Sara my kp i jeszcze nic nie daje. Zaczynam w przyszłym miesiącu od warzyw i owoców.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia

-
Ajrin,
My mamy ten Mediderm oraz olejek migdałowy. Krem jest super na codzień tak jakby zapobiegawczo lub przy słabym rzucie. Ale teraz to ma takie prawie rany
i mam wrażenie że nawet ten olejek bardziej łagodzi jej to... ale jeśli nie znajdę od czego ma alergię to to będzie taka walka z wiatrakami. ..
Sarcia,
My narazie nic nie dajemy. Jest tylko na piersi.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[