WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:Ulf gratulacje dla Kostka!
A z jakiej butelki wypił? Pytam tak z ciekawości. I daj znać za jakiś czas jak Wam idzie z kaszka i jak Kostek ja toleruje:) może i za jakiś czas my spróbujemy.
A moje dziecko spało wczoraj 14 godz! Usnął po karmieniu ok 17 i spał do 8 rano. Brałam go tylko do karmienia na spiocha. Albo tak działają na niego leki albo kończy nam się skok i odsypial ostatnie dni.
Lovi. Taka do mikrofali. Bo mi coś waliło ze sterylizatora a nie mam takiego do mikrofali.
Będziemy w niego inwestować. Macie jakieś fajne?
Będę dawać znać na pewno
AJrin wrote:Obiecuję nigdy wiecej słownik
Problem w tym ze ja zawsze na szybko pisze i nie zawsze przeczytam swoje brednie ale obiecuję poprawę
Ulf u nas lewy polik dzis tak samo szorstki i czerwony tez czytalam czy to skaza ale tylko jeden poki co.
U nas tez lewy.
Jeśli to objaw. Hehe. -
nick nieaktualny
-
Hello hello
Jejku ile tu się dzieje przez ten długi weekendstaram się czytać na bieżąco ale żeby zapamiętać i skomentować coś. .to nie mam głowy
Załamałam się bo te szorstkie-bąbelkowe czerwone plamy co miała na skroniach jej się powiększają a nie znikajądo tego mróz temu nie służy bo po spacerze ma czerwone jak ogień
Nie wiem co ją uczuliło, jedyny typ do konfitury. Odstawiłam i dziś już nie jadłam. Zobaczymy czy jutro, pojutrze będzie jakaś poprawa..
Nie mam innego pomysłu co może ją uczulać
No to się wyżaliłam..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
U nas juz cale ręce i nozki szorstkie i nawet na plecach kilka szorstkich miejsc
Jutro kapi w krochmalu i w aptece kupię cos z tego co dziewczyny polecaly na smarowanie młodego.
Ulf ja mam sterilizator do mikrofali avent i jest naprawde ok ale porownania z innymi nie mam. Jedyne co to ciezko go otwierac ma 2 zaczepy ja je delikatnie łyżeczka podwazam jak jest cieply. Jak zimny to paznokciem.Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A mamusie ktore karmia kp dajcecie juz tez jakies kleiki,kaszki czy innerzeczy co dziewczyny pisza ?
My chcieliśmy dla wagi. Pani dr sama zasugerowała kaszkę. Nam to na rękę. -
nick nieaktualnyJa jutro muszę odwiedzić rosman i znaleźć inna kaszke bezmleczna o innym smaku.
A jak nie to nakupuje słoiczkow z hippa ta na dobranoc
My już lezymy w łóżeczku i się usypiamy.
Uśpie go i idę do wanny moczyć się
Edition: zaskoczył mnie nowością rozplakal się na widok grającej zabawki łzy leciały i mina w podkowke a jeszcze wczoraj się do niej śmiał
I trzymając go na rękach wtula się we mnie takie przytulaski robi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 20:18
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja od godziny leze w wannie oh jak mi dobrze ! Ciepla, woda, bąbelki, zapach soli do kąpieli, muzyka relaks pelna geba ! Zaraz czas zaczac kosmetyczne rytualy czyli maseczki itd "
Tego mi bylo trzeba no i oczywiscie spiewanie ulubionych piosenek na cala lazienke hhaha
Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ulfe mój tez dziś już spokojniejszy. To był jednak skok, bo dziś odsypia.
Ja szczerze do kąpieli polecam Oilatum. Wie co tu pisaliście o jego składzie ale my po nim mamy cudowną skórę. Do buzi stosuje emolium.
Sara my kp i jeszcze nic nie daje. Zaczynam w przyszłym miesiącu od warzyw i owoców.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ajrin,
My mamy ten Mediderm oraz olejek migdałowy. Krem jest super na codzień tak jakby zapobiegawczo lub przy słabym rzucie. Ale teraz to ma takie prawie ranyi mam wrażenie że nawet ten olejek bardziej łagodzi jej to... ale jeśli nie znajdę od czego ma alergię to to będzie taka walka z wiatrakami. ..
Sarcia,
My narazie nic nie dajemy. Jest tylko na piersi.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny