WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pamiętacie Blair? Czasami z czystego sentymentu wchodzę sobie na wrześniówki 2017. Lubie sobie poczytać o tych pierwszych objawach ciąży i takie tam. No więc coś mi tam normalnie śmierdzi Blair
Jedna dziewczyna S..Y teraz przeżywa podwójne życie swojego chłopaka. Dowiedziała się od swoich rodziców a oni od detektywa. W sumie dopiero powiedzieli i pokazali jej zdjęcia z tych zdrad (facet wynajął drugie mieszkanie i tam się zabawia z drugą dziewczyną a jej mówi, że jest w delegacji) jak ona oznajmiła im, że jest w ciąży. Może to zbieg okoliczności, może faktycznie dziewczyna ma pecha strasznego i facet ją w rogi wali że tak powiem, ale coś wyczuwam w tym niezły przekręt.
-
Ucięło mi posta
Wczoraj podaliśmy jej marchewkę, dosłownie 2-3 łyżeczki wyszły tego takie małe i noc to był koszmar. W sumie to może nie cała noc, ale początek. Nasilone kolki, płakała strasznie a ja nic innego niż dotychczas nie jadłam. Ma ostatnio nawrót kolek ale ta wczoraj ewidentnie po marchewce. Dziś po kaszce (też parę łyżeczek) śpi spokojniej. Nie było akcji brzuszkowych a dostała ją w tej samej godzinie co marchewkę ok. 12:30. Zatem my z marchewką nadal czekamy. Spróbuje za parę dni jeszcze raz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Eeee, Sarcia bez przesady. Mnie tam ona ani ziębi ani parzy. Czyżbyś mnie podejrzewała hihi?
Nie no ja nic takiego nie powiedzialam, ale zadziwia mnie ze tyle miesiecy sledzisz watek znasz wszystkie postacie z tego forum a dopiero napisalas miesiac temu. Ja dolaczylam bodajze w marcu i nie znam tej historii a ty juz nie raz wspomnialas wiec znasz ja swietnie. Nie wiem ale ja tam nie ifna jestem az tak bardzo, zwlaszcza ze juz tu jakas afer byla z dziwnymi ludźmiNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia, w sumie to tak zastanawiając się to faktycznie trochę to dziwnie wygląda, że tak postąpiłam i dołączyłam do was dopiero teraz.
Tak jak już wspominałam lubię cię za to, że zawsze napiszesz co sądzisz i faktycznie zastanawiając się to jest to dziwneale nie mam nic do ukrycia generalnie. Pisałam już wam, że "śledzę" was od samego początku i tą aferę znam akurat. Może nie dokładnie co do każdej okoliczności ale wiem dlaczego potem starałyście się by każdy kto dołączy pokazał/ udowodnił swoją ciążę.
Jestem wam wdzięczna, że tak serdecznie mnie teraz przyjęłyście i jeśli zechcecie bym udowodniła jakoś posiadanie dziecka to no problem
A tak jak wspominałam, poprostu dziś weszłam na wrześniówki 2017 z czystego sentymentu, zobaczyć czy już widzą serduszka, bo ja serduszko widziałam właśnie tuż przed świętem Trzech Króli. -
nick nieaktualnyNatka
luzik-arbuzik nic do Ciebie nie mam i absplutnie nie przeszkadza mi ze dolaczylasfajnie im nas widcej tym wiecej nowych doswiadczen, problemow i rozwiazan w zwiazku z wychowaniem co nie jest latwe
ale moj prawniczy umysl wszedzie wietrzy podstep i ma sie na bacznosciNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Sarcia i prawidlowo, prawidlowo hihi
no wlasnie ja tez za duzo mysle stad te podejrzenia co do tej dziewczyny z watku. No az mi sie rzucilo to w oczy.
A ty nie w lozeczku? Ja czekam jeszcze 15min i karmie -
Ja już jesresm po drugim karmieniu Szymek o 21 30 zjadł mm z kleikiem obudził się o 23,20 zjadł cycka odłożyłam go za 10 minut zaczął stekac obudził się z płaczem nie wiem czemu dostał cycka i teraz go odłożyłam ale jakoś dziwnie oddycha brzuszek ma pełny więc albo go boli albo mu się coś śniło albo żeby poczuwam chwile zobaczę jak śpi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
i co planujesz jako pierwsze? ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya Mały się obudził, zawsze tak jest. Mąż wstaje do pracy to budzi się razem z nim, a ostatnio jak miał urlop zdarzyło się nawet spanie do 9. Miałam zjeść śniadanie i obejrzeć do końca film
ale chociaż w dobrym humorze wstał
zobaczymy czy Mały katar złapał czy zatkało mu nosek jak mi od grzejnika w sypialni -
nick nieaktualny