WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się
Wstałam jakieś 30min musiałam się przespać bo dałam rady i już obiad zjadłam.
Właśnie mały wstał po 3h snu.
Tata podgrzal kurczaka,wstawił ziemniaki i małego bujal i usypial a teraz go nakarmie i idziemy na dwór.
Uff skaza bardziej na dwóch plikach.
Stawiam że odmrozil poliko.
Jeżeli jest czerwone i szorstkie to na pewnoUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:Małej za to wyskoczyły jakieś prypcie dziwne. Może to potówki- nie wiem. Jakby było uczulenie/alergia to chyba by miała wywalone na całe ciało? Jak sądzicie?
Dodam, że ma je od okolic intymnych aż do pępka i kilka prypci jest troszkę nad pępkiem
Stawiam na uczulenie od pieluch,chusteczek? Bardziej pieluchy np od warstwy z kleje jeżeli tylko w tym miejscu. -
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Ja czuje sie okropnie
ledwo sie z lozka zwleklam
wszystko mnie boli: gardlo, glowa, zatoki. Dobrze, ze maz w domu do jutra i mi pomaga,bo bym niewyrobila.
Angela, jak tam Kubus?
Co do pampkow to z pampersow tych premium care kupa wylatuje mi gora, dada calkowicie do bani, nawet siuski przelatuja, tuzurki przeciekaja mi bokiem hmmm.... wg mnie pampers z tuzurem powinien sie dogadac i to bylby dla nas mixs idealny
Dziekuje że pytasz, mamy skok więc noce są ciekawe, w dzień skubaniec próbuje odsypiać a ja staje na głowie aby jak najmniej w dzień spał bo w nocy daje nam popalić. Oby wrócił na swój tor. Dodatkowo na te noce wpływa fakt że został nam straszny katar. Walczymy dzielnie. Staram się jak najmniej odciągać mu nosek bo nie chce aby sluzówka produkowała kolejne nawilżenie. Liczę że będzie lepiej. Inhalujemy się i liczymy że będzie lepiej. -
nick nieaktualny
-
Ulf na 4 na pewno ledwo zaczął 3
nie wiem mam zielone pampersy i dady i w zasadzie i tu i tu wypływa tylko nie wiem czemu nie spływa w dół tylko do góry taki ma wyrzut czy co ? Jakbym go trzymała w dół głową to ok ale on prawie siedzi do jedzenia teraz a u tak plecy uwalone nic zobaczę moze te tuzur bo to głównie na noc chce jakieś dobre żeby mu nie zmieniać co chwila zielony pampers pod tym względem daje radę
-
żabka04 wrote:Witam się
Wstałam jakieś 30min musiałam się przespać bo dałam rady i już obiad zjadłam.
Właśnie mały wstał po 3h snu.
Tata podgrzal kurczaka,wstawił ziemniaki i małego bujal i usypial a teraz go nakarmie i idziemy na dwór.
Uff skaza bardziej na dwóch plikach.
Stawiam że odmrozil poliko.
Jeżeli jest czerwone i szorstkie to na pewno
Skali, jak u nas kupy wypływały to głównie na leżaczku. Może nie ma wtedy miejsca i pod ciśnieniem leci do góry? Nie wiem. Przy zmianie na większe problem zniknął.
Ale przeciakly zielone pampki i dady. Tużury nie.
U nas spektakularny sukces!!!
Kostek wypił 90ml z butli!
Zajęło mu to jakieś 5 minut
Dokończył cycem.
Widzę światełko w tunelu. Gdzieś w oddali ale jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 16:12
kamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali haha ale się uśmiałam z wyrzutu
My właśnie wróciliśmy.
Zmarzlam!!!
Córka pojedzila na sankach potem na górce z mamą i tata ale frajda.
A potem w drodze powrotnej zobaczyliśmy panią z konikiem piękny
Córka chciała bliżej podejść zobaczyć konika więc poszliśmy i pani podjechała zaproponowała przejażdżkę na koniku:-)
Musiałam namówić ja, przekonała się pod warunkiem mojej asekuracji.
Jestem dumna z córki a na widok konia ahhhh uwielbiam konie piękne zwierzeta:-)
Ale niespodzianka nas spotkała w mieście i w ten śnieg
A synek pół drogi oglądał świat
Dobrze że nie płakał.
Czas na gorąca herbatkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 16:36
Madziuuuula, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obiecuję nigdy wiecej słownik
Problem w tym ze ja zawsze na szybko pisze i nie zawsze przeczytam swoje brednie ale obiecuję poprawę
Ulf u nas lewy polik dzis tak samo szorstki i czerwony tez czytalam czy to skaza ale tylko jeden poki co.Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie mały dziś od rana ulewa:-(
Co bekniecie to mnie obrzyga tzn uleje.
Nie jest tego dużo bo uzbiera się z łyżeczkę mała?
Nie mówiłam nic bo myślałam że no zdarzyło się ale teraz się wściekła bo wszystkie bluzki mam brudne muszę od męża jakąś podomke przywlaszczyc
Lrf zazdraszczam
Starcia udanego relaksu:-)
Ja siadam do gorącej linii. Muszę się dodzwonić do prywatnego naszego pediatry zapytać czy już przyjmuje.
Doszły mnie słuchy że nie przyjmuje a to od grudnia się ciągnie -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Do mamusiek co ich dzieci mają skalę białkowa:
Jaki krem do buzi stosujecie!?
I gdzie go kupilyscie?
Będę wdzięczna za info bo mojemu juniorkowi zrobiły się szorstkie polika i mnie to denerwuje.
Nie jestem za tym żeby tak małemu dziecku buzię smarować ale nie mam wyjścia denerwuje mnie te polika a po drugie są mrozy więc boję się o odmrozenia
Dzięki:-)żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:My daliśmy na noc Viburcol w kroplach.
I z 7 wstawaj wczoraj dzis było jedno!
Odespalam
Podaliśmy tez młodemu kaszkę. Tego brzydkiego sinlaca.
Zajadał aż miło było patrzeć. Otwierał gębę na zbliżająca sie łyżeczkę i awanturował sie jak sie zagadalidmy i nie bulo kolejnej
Oby teraz rósł w oczach
Hehe. Póki co to kaszka była bardzo rzadka. Bałam sie ze za rzadka i wszystko będzie wypływać. Ale dzielnie jadł
Wczoraj byliśmy u znajomych dzieciatych (3,5 i rok). Było super. Młody grzeczny, my zadowolenifajnie.
Dzis sie obudził i ma jeden czerwony Polik. Internet mówi ze mróz.
Bo przy jakieś skazie byłyby oba. Prawda to? Oby
No a może zeby z jednej strony?
A ta kaszka byla zamiast mleka?
Ja wymieszalam z mm, dalam 2 miarki i zglodnial o tej sa!ej co zwykle.. -
Ulf gratulacje dla Kostka!
A z jakiej butelki wypił? Pytam tak z ciekawości. I daj znać za jakiś czas jak Wam idzie z kaszka i jak Kostek ja toleruje:) może i za jakiś czas my spróbujemy.
A moje dziecko spało wczoraj 14 godz! Usnął po karmieniu ok 17 i spał do 8 rano. Brałam go tylko do karmienia na spiocha. Albo tak działają na niego leki albo kończy nam się skok i odsypial ostatnie dni. -
nick nieaktualnyZabko, a Ty jak podajesz kaszke na noc? Rozrabiasz z mm? I w jakich proporcjach?
Co do ulewania, my wczoraj mielismy taki dzien, juz nie wiem ile razy przebieralam siebie, dziecko i maz heh. Dzis dwa prania poszly.
Dzisiaj podwoilamdawke nutritonu i nie ulewa prawie, ale jyz sie boje o kupke. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny