WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:ARGENTIN-T spray z jonami srebra do psikania na gardlo mozna stosowac przy karmieniu poersia, o wiele bardziej skutecznyniz TV naprawde mnie jak tylko gardlo zaczelo bolec popsikalam i przeszlo jak reka odjal. Cena okolo 20 zl ale naprawde warto.
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela
jak pasuje to wiadomo że nie ma co kombinować
czasem żałuję że hipp zawsze tak drogi i u nas 1 słabo dostępne. ..ale kontynuuje szpitalne mm
problemów brzuszkowych nie było I to najważniejsze
nad kupą pracujemy choć to nie zaparcia itp
Kupiłam pierwsze opak hipp 2 bo w promocji w rossmanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
1 po 600 g
2 chyba już 900g
Angela
niestety na Gemini hippa nie mają
ale więcej 2 nie kupuję jeszcze. Muszę mieć pewność że posłuży
wiadomo ze 1 i 2 prawie się nie różnią tylko kcal ale mały juz drugi dzień "normalnie" je czyli swoje butle do dna lub prawie do dna
w takiej sytuacji kcal unikamy hihi -
nick nieaktualny
-
A ja sobie dziś rozwalilam gumkę od laktatora ale pamietalam że jest druga włożyłam po pół godziny kombinacji i działa i nawet lepiej odciaga a rozwalulam myjac go
Żabka a ten skoczek to od jakiego wieku jest ? Oby tylko moja mama tego nie zobaczyła bo będzie mnie gnebic żeby go kupić ona ma fisia na punkcie zabawek i rzeczy dla szymka
-
Sarcia, Amelka ogolnie ma obraze na lewego cyca (od momentu, gdy mialam w nim zapalenie i siadla mi laktacja), bo musi mocniej ssac i nie leci tak duzo jak z prawego, wiec ja ciut oszukuje
przystawiam do lewego, jak wrzeszczy to zmieniam na prawego i daje jej z minutke popic i siup szybciutko przemianka na lewego. Narazie daje sie oszukac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po karmieniu nr 1.
Królewicz wiedzę że jest kulturalny i nie będzie się darl w nicy żeby nie budzić mieszkańców z głodu high
Więc jak to zwykle bywa obudził mnie ciumkanie/zjadanie swojej ręki
Przy jedzeniu usnal i zjadł mniej niż zawsze:-(
Śpioch......
Skali pisało na aukcji ze od 3+ ale nie mam pudełka to nie widzę nie powiem.
Ale wydaje mi się że chyba od 6+ bardziej przecież dziecko jeszcze głowy stabilnie tak pewnie nie trzyma to jakby miało w tym siedzieć sztywno???
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja teraz robiłam zamówienie na gemini i już zamówiłam też 2, bedzie czekać.
mamy jeszcze 3,5 op jedynki to jak się skończą przeskakujemy na nowe
kurczę, u nas dziś -26 st! w salonie szron mam na oknach
Mały dziś wcześniej wstał, co z tego że niedziela, teraz zrobiłam z niego kokon - wystaje tylko głowa i rączki, bo tak zimno
ciekawe kiedy acznie się denerwowaćDariah lubi tę wiadomość
-
My po nocy ok karmienie standard od 2 30 były trzy do tego kupa która wyleciała z pamoersa.
I tu moje pytanie używam 3 pampersow i nie czaje trzymam Szymka karmię na pół siedząco robi kupę czuję ciepło pod ręką oczywiście wyleciała z pampetsa dlaczego ona idzie do góry a nie na dół ? I wylatuje z pampersa cały usrany po pachy
U nas znów duży mróz więc zapowiada się kolejny dzień w domu
Tydzień intensywny trzech lekarzy w tym tygodniu mamy i szczepienie
-
Anulka sama do dziś się śmieje że spania z issla
My dziś pobudki co 1.5 mniej więcej godziniemłody się przesada i zaczyna ulewac po raz pierwszy ulał w łóżeczku
Będę w czwartek na szerzenie zapytam się pediatry co robić. Ulewac nie mieliśmy igły dużo głównie jak na brzuchu albo czkawka. Ale już od dawna jak pije słyszę przelewa ie w brzuchy z odbijanie u nas kiepska rzadko mu się odbija.
A jak u was odbijanie? -
nick nieaktualnyAjtin
moj nie odbija w ogole po jedzeniu, tylko zaraz spi, a jak sie obudzi po 1,5 h to mu sie przypomni xe mial beknac
Daria
no pewnie ze lepiej jdchac do lekarza i sprawdzic, nie zaszkodzi
u nas noc w miare o,, mlody zasnal o 23, edtal o 2.30 i o 6.30i teraz wlasnie konczy jesczabchwile gl klade i ide rosol gotowac
AJrin lubi tę wiadomość