WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia
ja kiedys corce daalam Gerbera ale juz nie ma tego mleka nie wiem czemu ono bardzo dobrze sie u nas sprawdzalo, po Bebilonie mala miala kolki i zaparcia, a innych nie testowalosmi. A nawet nie wiedzialam ze mleko z Hippa jest dopiero jak Kamila napisa to fatycznie widzialam ze w Lodlu jest:) -
Dziewczyny, help! Gardło boli, czuje jakbym połknęła kawał szmaty. Ani przełykać, ani mówić
Biorę już wit C 1000, całą serię prenalen, ale najlepiej gdybym sobie czymś popsikała do gardła, ale czym? Coś polecacie? Karmię piersią więc oczywiście nie wszystko mogę brać i tak będę się srać z tym przeziębieniem 2tyg pewnie
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Dziewczyny, help! Gardło boli, czuje jakbym połknęła kawał szmaty. Ani przełykać, ani mówić
Biorę już wit C 1000, całą serię prenalen, ale najlepiej gdybym sobie czymś popsikała do gardła, ale czym? Coś polecacie? Karmię piersią więc oczywiście nie wszystko mogę brać i tak będę się srać z tym przeziębieniem 2tyg pewnie
Możesz ssać isle, cholinex, a psikać tamtum verdeNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Natka walczyłam długo z gardłem na KP mi pomaga tantum verde psikacz a najlepiej sprawdzają się cukierki czarne hallsy. Do tego ssalam issle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:32
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Natka walczyłem długo z gardłem na KP mi pomaga tamtym wejdę plikach a najlepiej sprawdzają się cukierki czarne hallsy. Do tego spałam issle.
tak na marginesie kocham twoj slownik w telefonie
-
nick nieaktualny
-
Natka teraz czytam buhaha kurde musze go wyłączyć
Az się sama uśmiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:33
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Dziewczyny, help! Gardło boli, czuje jakbym połknęła kawał szmaty. Ani przełykać, ani mówić
ARGENTIN-T spray z jonami srebra do psikania na gardlo mozna stosowac przy karmieniu poersia, o wiele bardziej skutecznyniz TV naprawde mnie jak tylko gardlo zaczelo bolec popsikalam i przeszlo jak reka odjal. Cena okolo 20 zl ale naprawde warto.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
A u nas skok chyba minął bo mały w ciągu dnia już się naprawił a i sam zasypia w łóżeczku tylko te cholerne pobudki co godzina w nocy jeszcze
-
nick nieaktualny
-
Skali
ja hipp 1 kupie u siebie w mieście tylko w jednym sklepie (rossmann ). Na Gemini nie ma więc nawet cenowo jest dla mnie zawsze drogo. Ale innego mm nie znam. Dla mnie w teorii (skład )i w praktyce się sprawdza drugi raz
Ale nie znam innego dziecka na hippie
wiec moim zdaniem nie jest popularny
chyba nan dominuje -
nick nieaktualnyA u nas 4 dzien nie ma cieplej wody!!!!! Chyba oszaleje przez ta awarie !! Pol osiedla rpzkopali i madal nie naprawili, przez pol dni byla wylaczona woda a terz jak wlaczyli to lodowata. Kurde 4 dni se nie kapalam, malemu grzalam wode w garnku a corce w misje jeszczcze dzien nie wzme prysznica i chyba zaczne sie wszedzie drapac !!!! Normalnoe juz mam tego dosc.
na wiosne normalnie wykopie studnie, zqchcialo sie isc na latwizne i do miejskiej oczyszczalni przylaczac jasna cholera !! -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Skali
ja hipp 1 kupie u siebie w mieście tylko w jednym sklepie (rossmann ). Na Gemini nie ma więc nawet cenowo jest dla mnie zawsze drogo. Ale innego mm nie znam. Dla mnie w teorii (skład )i w praktyce się sprawdza drugi raz
Ale nie znam innego dziecka na hippie
wiec moim zdaniem nie jest popularny
chyba nan dominuje
Kamcia w Lidlu jest tez ten Hipp Combiotik -
nick nieaktualnyAJrin wrote:A u nas skok chyba minął bo mały w ciągu dnia już się naprawił a i sam zasypia w łóżeczku tylko te cholerne pobudki co godzina w nocy jeszcze
Serio maly wstaje ci co godzine ?? Kurde a ja narzekalam ze moje dziecko czesto wstaje a wstaje co 4-5 godzin. Hmm.. myslisz ze sie nie majada czy poprostu jego urok taki ? -
nick nieaktualny